Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak se přidávám i já mám zkušenost…zaplatila jsem 21.7.2013 přišlo potvrzení, že 26.7.2013 odesláno…dnes stále nic nepřišlo jediná komunikace je přes facebook a včera jsem jim napsala, že nic nepřišlo tak mi odepsali, že pošta jim nevyzvedla balíky na to jsem reagovala, že je to jejich problém. Poté obratem napsali, že měli dovolenou a všechny negativní komentáře smazali a zamezili mi přístup vkládat komentáře…nevím co s tím
Už jste zaplatila? Pokud ne, ruce od nich pryč… Mě sice poslali želvičku hned, ale ani náhodou to není originál… Okamžitě jsem ji poslala zpět a naštěstí mi vrátili peníze. Ale hodně lidí si stěžuje, že zaplatili a dlouho čekali, než jim přišla..
Právě zaplatila a zarazilo mne to mazání komentářů…jsem vytočená, že tohle jednání jim prochází…přemýšlím jak jim tomu zamezit…
To jsem o nich taky četla, že mažou negativní komentáře. Těžko tomu zamezit, jsou to podvodníci a takovým náš stát přeje ![]()
Jsem zvědavá jestli něco dojde…přesně to odpovídá co jsem četla tady…a od té doby co jsem se na ně ve slušnosti obořila nekomunikují a zamezili mi přístup vkládání komentářů..sídlo firmy jsem nikde nenašla..
Já osobně bych jim napsala e-mail, že už o berušku nemám zájem a chci vrátit zpět peníze..
Koukám, že podvodníci řádí dál. Já vedla několikatýdenní bitvu, nakonec peníze vrátili.
Prodávají běžně dostupné šmejdaté želvičky, padělky, zaštiťují se originalitou od New toy.com - jen ukradli jejich spot.
Jak jsem psala už dřív, mají dodávky jednou za čas, takže objednávky sbírají, neřeknou, že je nemají na skladě. Na podzim, lidé, kteří objednali v září, se dočkali v prosinci.
Návod k použití, kteří měli na webovkách, byl naskenovaný z výrobku maďarského, nemělo to nic společeného s tím, co poslali.
Já nakonec koupila želvu od Somogyi (oni tvrdí, že prodávají výrobky této maďarské firmy) ve firmě se svítidly. Přišla želva s návodem v češtině, i na želvě je forma vyražena. Svítí ostřeji a žere to baterky přiměřeně. U té šmejdaté jsem měnila baterky po max.5 dnech (5×45min svícení), muselo to být vysoko na skříni, aby hvězdy byly ostré. Odpadlý kryt a párání plyše.
No nekup to, když jen oni prodávají originál ![]()
@dajamal píše:
Koukám, že podvodníci řádí dál. Já vedla několikatýdenní bitvu, nakonec peníze vrátili.Prodávají běžně dostupné šmejdaté želvičky, padělky, zaštiťují se originalitou od New toy.com - jen ukradli jejich spot.
Jak jsem psala už dřív, mají dodávky jednou za čas, takže objednávky sbírají, neřeknou, že je nemají na skladě. Na podzim, lidé, kteří objednali v září, se dočkali v prosinci.
Návod k použití, kteří měli na webovkách, byl naskenovaný z výrobku maďarského, nemělo to nic společeného s tím, co poslali.
Já nakonec koupila želvu od Somogyi (oni tvrdí, že prodávají výrobky této maďarské firmy) ve firmě se svítidly. Přišla želva s návodem v češtině, i na želvě je forma vyražena. Svítí ostřeji a žere to baterky přiměřeně. U té šmejdaté jsem měnila baterky po max.5 dnech (5×45min svícení), muselo to být vysoko na skříni, aby hvězdy byly ostré. Odpadlý kryt a párání plyše.
No nekup to, když jen oni prodávají originál
Můžu poprosit o odkaz, kde jste objednala tu pravou želvičku?
Můžu Vás poprosit o radu? Máte někdo zkušenosti s tou to svítící beruškou?
http://www.outlet-secondhand.cz/…ka-zelva-685
Chtěla bych malé koupit svítící berušku, ale nevím kterou a hlavně mě matou ty rozdílné ceny. Děkuji moc za radu.
@denulag píše:
Můžu Vás poprosit o radu? Máte někdo zkušenosti s tou to svítící beruškou?
http://www.outlet-secondhand.cz/…ka-zelva-685
Chtěla bych malé koupit svítící berušku, ale nevím kterou a hlavně mě matou ty rozdílné ceny. Děkuji moc za radu.
Tuhle mám já a je v pohodě, trochu škvrčí zvuk, ale dá se
Originál CLOUDB koupíte na webových stránkách http://klidneusinani.pexi.cz
Respektive je tam seznam prodejen.
A jsem ráda, že tam mají zveřejněný podvod firmy www.svitici-zelvicka.cz:
Muzu se zeptat, na jakou adresu jste zelvicku ci berusku vraceli? Bohuzel jsem take nalitla a ted resim, jak z toho ven. Jestli si ten smejd nechat nebo se ho pokusit nekam vratit.
Dekuji moc
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto shopem? www. svítící-beruska. cz firma the new toy…21.7.2013jsem zaplatila a dosud nic nepřišlo…komunikují pouze přes facebook a když jsem napsala do komentářů, že nic nepřišlo tak napsali, že pošta jim neodvezla balíky a pak zase, že měli dovolenou…