Svítící beruška, máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Palestra
6.8.13 11:00

Svítící beruška

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto shopem? www. svítící-beruska. cz firma the new toy…21.7.2013jsem zaplatila a dosud nic nepřišlo…komunikují pouze přes facebook a když jsem napsala do komentářů, že nic nepřišlo tak napsali, že pošta jim neodvezla balíky a pak zase, že měli dovolenou…

• Citovat
  • Upravit
Palestra
6.8.13 11:07

Svítící želvička

Tak se přidávám i já mám zkušenost…zaplatila jsem 21.7.2013 přišlo potvrzení, že 26.7.2013 odesláno…dnes stále nic nepřišlo jediná komunikace je přes facebook a včera jsem jim napsala, že nic nepřišlo tak mi odepsali, že pošta jim nevyzvedla balíky na to jsem reagovala, že je to jejich problém. Poté obratem napsali, že měli dovolenou a všechny negativní komentáře smazali a zamezili mi přístup vkládat komentáře…nevím co s tím

• Citovat
  • Upravit
115
6.8.13 11:12

Už jste zaplatila? Pokud ne, ruce od nich pryč… Mě sice poslali želvičku hned, ale ani náhodou to není originál… Okamžitě jsem ji poslala zpět a naštěstí mi vrátili peníze. Ale hodně lidí si stěžuje, že zaplatili a dlouho čekali, než jim přišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.8.13 11:13

Jo teď koukám že zaplatila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
palestra
6.8.13 11:16

Právě zaplatila a zarazilo mne to mazání komentářů…jsem vytočená, že tohle jednání jim prochází…přemýšlím jak jim tomu zamezit…

• Citovat
  • Upravit
115
6.8.13 11:18

To jsem o nich taky četla, že mažou negativní komentáře. Těžko tomu zamezit, jsou to podvodníci a takovým náš stát přeje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.13 11:26

Svítící želvička

Jsem zvědavá jestli něco dojde…přesně to odpovídá co jsem četla tady…a od té doby co jsem se na ně ve slušnosti obořila nekomunikují a zamezili mi přístup vkládání komentářů..sídlo firmy jsem nikde nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.8.13 11:32

Já osobně bych jim napsala e-mail, že už o berušku nemám zájem a chci vrátit zpět peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.8.13 13:12

Koukám, že podvodníci řádí dál. Já vedla několikatýdenní bitvu, nakonec peníze vrátili.

Prodávají běžně dostupné šmejdaté želvičky, padělky, zaštiťují se originalitou od New toy.com - jen ukradli jejich spot.

Jak jsem psala už dřív, mají dodávky jednou za čas, takže objednávky sbírají, neřeknou, že je nemají na skladě. Na podzim, lidé, kteří objednali v září, se dočkali v prosinci.

Návod k použití, kteří měli na webovkách, byl naskenovaný z výrobku maďarského, nemělo to nic společeného s tím, co poslali.

Já nakonec koupila želvu od Somogyi (oni tvrdí, že prodávají výrobky této maďarské firmy) ve firmě se svítidly. Přišla želva s návodem v češtině, i na želvě je forma vyražena. Svítí ostřeji a žere to baterky přiměřeně. U té šmejdaté jsem měnila baterky po max.5 dnech (5×45min svícení), muselo to být vysoko na skříni, aby hvězdy byly ostré. Odpadlý kryt a párání plyše.

No nekup to, když jen oni prodávají originál :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.8.13 13:36
@dajamal píše:
Koukám, že podvodníci řádí dál. Já vedla několikatýdenní bitvu, nakonec peníze vrátili.

Prodávají běžně dostupné šmejdaté želvičky, padělky, zaštiťují se originalitou od New toy.com - jen ukradli jejich spot.

Jak jsem psala už dřív, mají dodávky jednou za čas, takže objednávky sbírají, neřeknou, že je nemají na skladě. Na podzim, lidé, kteří objednali v září, se dočkali v prosinci.

Návod k použití, kteří měli na webovkách, byl naskenovaný z výrobku maďarského, nemělo to nic společeného s tím, co poslali.

Já nakonec koupila želvu od Somogyi (oni tvrdí, že prodávají výrobky této maďarské firmy) ve firmě se svítidly. Přišla želva s návodem v češtině, i na želvě je forma vyražena. Svítí ostřeji a žere to baterky přiměřeně. U té šmejdaté jsem měnila baterky po max.5 dnech (5×45min svícení), muselo to být vysoko na skříni, aby hvězdy byly ostré. Odpadlý kryt a párání plyše.

No nekup to, když jen oni prodávají originál :jazyk:

Můžu poprosit o odkaz, kde jste objednala tu pravou želvičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.8.13 14:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.10.13 14:47

Můžu Vás poprosit o radu? Máte někdo zkušenosti s tou to svítící beruškou?
http://www.outlet-secondhand.cz/…ka-zelva-685
Chtěla bych malé koupit svítící berušku, ale nevím kterou a hlavně mě matou ty rozdílné ceny. Děkuji moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
23.10.13 08:52
@denulag píše:
Můžu Vás poprosit o radu? Máte někdo zkušenosti s tou to svítící beruškou?
http://www.outlet-secondhand.cz/…ka-zelva-685
Chtěla bych malé koupit svítící berušku, ale nevím kterou a hlavně mě matou ty rozdílné ceny. Děkuji moc za radu.

Tuhle mám já a je v pohodě, trochu škvrčí zvuk, ale dá se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.11.13 13:56

Originál CLOUDB koupíte na webových stránkách http://klidneusinani.pexi.cz
Respektive je tam seznam prodejen.

A jsem ráda, že tam mají zveřejněný podvod firmy www.svitici-zelvicka.cz:

http://klidneusinani.pexi.cz/…-cloudb.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
29.11.13 16:44

Muzu se zeptat, na jakou adresu jste zelvicku ci berusku vraceli? Bohuzel jsem take nalitla a ted resim, jak z toho ven. Jestli si ten smejd nechat nebo se ho pokusit nekam vratit.
Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815