Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
máte doma některá dětský supermarket/obchod? Syn zbožnuje hru na obchod a prodávání. Jsem přesvědčená, že si opravdu vyhraje.
Ovšem při hledání na netu jsem, vesměs, narazila jen na dva druhy. Tento a tento .
Nebo jsem přemýšla o koupi samostatné pokladny. Ovšem tam mi zase chybí makety zboží..
Máte-li některá zkušenost s touto hračkou (popř tip na jiný model), budu ráda za postřehy..
Zajímá mě, jak moc je funkční pokladna, váha.. (komponenty na baterky).
Předem děkuji ![]()
Ten první Smoby dostaly dcery loni na Vánoce a je to hodně oblíbená hračka
akorát ty hračky jen některé jsou platové a zbytek jsou krabičky papírové, tak to mi bylo předem jasné, že zničí, tak jsem ji dokoupila ještě nějaké další zboží si tam přidaly a jsou spokojené
mají k tomu takovou tu plastovou židližku z Ikey barevnou, jednadcerasedíza pokladnou markuje a druhá jezdí z vozíkem ![]()
@Kelsey U nás budu s vozíkem nejspíš jezdít já ![]()
Co všechno umí ta pokladna, co je u toho? A váha?
Děkuji, děkuji ![]()
Máme kasu a k ní pár maket, ale stejna je dcera nebere. prodává pet shop a klasické vybavení kuchyně či jiné místnosti (2,5 roku)
@janicce píše:
@Kelsey U nás budu s vozíkem nejspíš jezdít já
Co všechno umí ta pokladna, co je u toho? A váha?
Děkuji, děkuji
pípá to pořád, když tam jako něco markuje, ke kase je klíček, peníze, pak ty krabičky různé jako zboží, nějaké plastové zboží, celkově je to lehké, ale přesnou váhu ti neřeknu, u nás si s tím hraje 5 letá a 2 letá, kupovalo se to loni a od té doby si vyhrají
Ta kasa by mohla být propracovanější to je fakt jinak je to zajímavá hračka ![]()
@Kelsey Já myslela jako tu váhu na zboží (zeleninu, ovoce) ![]()
Ne hmotnost vyrobku ![]()
@janicce píše:
@Kelsey Já myslela jako tu váhu na zboží (zeleninu, ovoce)
Ne hmotnost vyrobku
jo tak ta je tam jen jako ![]()
Máme papundeklový supermarket z IKEA.Je to cenově výhodnější a až za pár let přestane bavit, jednoduše ho rozeberu a odnesu do modrého kontejneru.
Co se týče zboží:používáme obaly z doopravdických potravin-krabičky od sýrů, čokolád apod. Pokladnu letos dokoupím samostatně.