Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminky,
sháním dětského zubaře v ČB, popř. blízkém okolí (za dobrým zubařem klidně s dětma někam dojedu
)
Máte nějaké tipy a zkušenosti?
Ahojky, my jsme se přihlásili k Peškové - PK Jih, ale byli jsme tam zatím jen jednou a to na mne působila vcelku sympaticky ![]()
Doporučila mi ji sestra od mého zubaře.
Taky to pomalu řešim, malé se teď prořezávají zoubky. Zatím můžu doporučit prodejnu ProfiMed v Igy (přízemí kousek od Husy), mají tam ty první silikonové „kartáčky prsťáčky“ na první zoubky a personál je hodně dobře proškolený.
Háta_x píše:
Taky to pomalu řešim, malé se teď prořezávají zoubky. Zatím můžu doporučit prodejnu ProfiMed v Igy (přízemí kousek od Husy), mají tam ty první silikonové „kartáčky prsťáčky“ na první zoubky a personál je hodně dobře proškolený.
A myslíš, že by tam nevěděli o nějakým dobrým zubaři? My už máme 15 zubů každá, takže pečlivě čistíme kartáček a pastou ![]()
LadyA píše:
Ahojky, my jsme se přihlásili k Peškové - PK Jih, ale byli jsme tam zatím jen jednou a to na mne působila vcelku sympaticky
Díky za tip, hned v pondělí jí zkusím zavolat
![]()
LadyA píše:
Ahojky, my jsme se přihlásili k Peškové - PK Jih, ale byli jsme tam zatím jen jednou a to na mne působila vcelku sympaticky
Tak jsem jí nakonec zavolala, zkoušela jsem ještě dr. Žákovou v ZŠ O. Nedbala (měla bych to blíž a žádná potíž s parkováním) a naší zubařku, ale ani jedna ne-e. Tahle prý bere jen malé děti. Tak tip pro ostatní ![]()
Dobrý večer, chtěla jsem zeptat jestli nevíte o nějakém zubaři/ce, která bere děti v ČB nebo okolí? Malé je 13 měsíců její první prohlídka ![]()
@Míša2014
A co tvoje zubarka? Vetsina zubaru uz pusobi jako rodinny zubari, nerozlisuji se na detske a dospele.
@Míša2014
Tak se ji zeptej. Moje normalne uz když jsem tam byla v tehu na kontrole zacala mluvit o tom jak tam pujdem s prckem a ted když jsem tam byla, tak uz jsme se o tom bavily, ze v roce ho privedu na první kontrolu. A když by ho moje nevzala tak ho vezme muzova.
Ahoj, holky,
zkouším obnovit diskuzi
ale nevíte o zubaři (i pro děti) ČB, Třeboň, Jindřichův Hradec, Tábor a okolí, který přijímá nové pacienty? ![]()