Dezinfekce prostoru ozonem

Anonymní
16.11.20 17:35

dezinfekce prostoru ozonem

Prosím o zkušenosti…
Dezinfikovali jsme v domě prostory, kde ležel měsíc člen rodiny s coronou. Zajímá mě, zda už nemusím dezinfikovat povrchy, kliky, sedačku látkovou, kde ležel atd, zda to ozon zlikvidoval? děkuju za radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
16.11.20 18:04
@Anonymní píše:
Prosím o zkušenosti…
Dezinfikovali jsme v domě prostory, kde ležel měsíc člen rodiny s coronou. Zajímá mě, zda už nemusím dezinfikovat povrchy, kliky, sedačku látkovou, kde ležel atd, zda to ozon zlikvidoval? děkuju za radu

To si nemyslím, před desinfekci ozonem, by měl před tím být úklid desinfekcí…povrchy apod a pak ozón. A pozor, ozon je velmi jedovatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
16.11.20 18:37

Muj nazor je, ze to je dostatecne, co vim, tak ten ozon to proste vsechno zlikviduje. My si takhle zas koupili malou bedynku do auta. Vycisti to auto i klimatizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.11.22 14:36

Dobrý den,

můj příspěvek do diskuse o generátoru ozonu přichází dost opožděně, ale snad to pomůže dalším lidem.
První příspěvek byl o covidu. Stačí běžný úklid to znamená utřít prach a setřít podlahu. Generátor ozonu je 100% účinný v likvidaci nejenom covidu, ale všech škodlivých mikroorganismů, plísní apod. Také dokáže zlikvidovat různé pachy po kouření, povodních, požárech, ředidel apod.
Stačí nastavit správný čas a pak řádně vyvětrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.11.22 14:39

Další příspěvek byl o plísni.
Ano generátor ozonu si s tím poradí. Doporučuje se před tím než bude použit generátor ozonu zeď seškrábat a zbavit na hrubo plísně. Ozonování se v tomto případě doporučuje opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný