Dezinfekce wc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
19.7.19 21:15

Nechas dite sedat si na savo? Mno to tady jeste nebylo :lol: ja si pri uklidu neberu rukavice ( lempl ), ale u Sava mam vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
19.7.19 21:24

Jasně že ti to nechá fleky když to neutres :lol: já teda nepoužívám ani na Savo rukavice, ale nenechávám na to sedat celou rodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
19.7.19 21:34

Ja pouzivam na myti prkynka a okoli dezinfekcni ubrousky z dm. Pouziji vzdy dva a vyhodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.7.19 21:49
@Jana206 píše:
Savo můžeš použít téměř na cokoliv, ale naredene!!! :mrgreen: Poměry k ředění v jednotlivých situacích jsou na obalu. Savo ve spreji bych nikam nestrikala.

Savo ve spreji určené pro koupelny :lol: také bych to klasické savo tedy nelila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
20.7.19 07:28
@Lily-en píše:
Savo ve spreji určené pro koupelny :lol: také bych to klasické savo tedy nelila :think:

Jsem myslela, že to na plísně :jazyk: To mám doma a je silné a koncentrované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
20.7.19 09:05
@Jana206 píše:
Jsem myslela, že to na plísně :jazyk: To mám doma a je silné a koncentrované.

:lol: mela jsem to specifikovat hned. Me to nenapadlo :lol: to silne raději vůbec nepoužívám, jednou se mi rozlilo a vyžralo mi to polovinu šatny :lol:
Ale babicka ma díky němu na půdě krasne bílou zeď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
20.7.19 09:14

Já stříkám prkýnko zhora, zespoda, okraj mísy, poklop, prkýnko u těch spojů a nádrž se splachovadlem Sanytolem :palec: Savo nepoužívam vůbec, do mísy Domestos nebo Bref na wc. A závěsnej wc blok Bref.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný