Diagnostika pleti

1143
9.9.13 10:08

Diagnostika pleti

Zdravim je tady nekdo kdo podstoupil tzv. diagnostiku pleti?? Dlouhou dobu mam problemy s pleti-nespravny vyber kremu, make upu-porad skousim skousim a penize litaj :zed: tak doufam ze po tomhle uz budu vedet co pouzivat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mi24
9.9.13 10:22

Je to jen vyhazování peněz…sice jo řeknou ty co máš za plet, ale doporuči ty používaní jejich drahých krému…já když jsem byla prvně tak mi doporučila jejich kosmetiku tu jsem si koupila sice drahou, ale fajn byla už jsem dost zoufala a nepomohla..teď jsem byla podruhé jinde řekla mi jakou mám pleť..ale taky řekla že akne je problem celého těla…takže bych jsem měla chodit s nimi sportovat, taky s nimi chodit na snídaně, obědy a večeře vše za 100kč a vše bylinky a použivat jejich kosmetiku, která vyjde jedna lahvička na 1000kč na internetu jsem pak našla tu stejnou značku za 500kč je to sice bio kosmetika, ale jak mi řekla tak dobrá bio moje kterou používam je blba co mi ona sama řekla asi podle ni bo ji nekupuji za tolik peněz a nekupuji jeji hlavně že před tím než se dozvěděla jakou používám kosmetiku řekla že nejlepší je bio…takže za mě je to jen vyhazování peněz, ale zkusit to můžeš možna budeš mít lepší zkušenost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1143
9.9.13 10:35

Pujdu do derma centra, ne na kosmetiku do salonu, stim mam bohuzel taky spatnou zkusenost!! V tom centru maji naky pristroj ktery ti zmeri ruzne hodnoty v pleti a podle toho se urci typ pleti.ty jsi byla v salonu? Jak ti urcili plet?? S pristrojem? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí