Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Citronkalekninka dobrý večer, buď se dá přivést z Británie z velkoobchodu a nebo objednat https://www.chemistdirect.co.uk/…iborange-297
@Menace dekuji moc. Co kupujete vy prosim? Jakou formu? Pro deti 4 a 2 roky je asi nejlepsi ten sirup ze?
@Citronkalekninka doporučuji sirup. Jedna paní ho ode mne odebírala pro své dítě, které mělo ADHD. Je s pomerančovou příchutí. Oficiální vyjádření výrobce bylo, že český trh je pro ně nezajímavý, proto výrobek stáhli u nás z oběhu. Dovážel jsem ho z britského velkoskladu, ale zájem byl tak mizivý, že jsem s tím přestal.
@Citronkalekninka bohužel je v české povaze, že za kvalitu se neplatí. Hlavně aby toho bylo hodně a za málo. Jenom pro zajímavost, obrat 4 milióny za rok byl pro výrobce málo. Ale jsou to opravdu kvalitní výrobky. Dětem jsem kupoval želatinové bonbóny Haliborange a mohly se po nich utlouct…
Nemohu sehnat Haliborange - omega 3 pro děti. Kupujete taky? Nemůžu sehnat ani na netu - bylo staženo kvůli textu/změna u potrav. doplňků. Neobjednávali jste z nějakého eshopu, kde ještě měli zásoby?