Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, je mozne si vzit diazepam? Uz jsem se 9 dni nevyspala :-/
No já ho kdysi dostala v těhotenství na nespavost od doktora
ale jestli si ho můžeš vzít bez konzultace ![]()
Jinak tady píšou, že benzodiazepiny v těhotenství můžou způsobovat rozštěp patra a neurobehaviorální účinky ![]()
(i neurol)…ale nejsem lékař, víc ti neřeknu
@Žirafátko píše:
Jinak tady píšou, že benzodiazepiny v těhotenství můžou způsobovat rozštěp patra a neurobehaviorální účinky
(i neurol)…ale nejsem lékař, víc ti neřeknu
Ve 38. týdnu tohle opravdu nehrozí:.. ![]()
@peggy.sl píše:
Ve 38. týdnu tohle opravdu nehrozí:..
a ty jsi doktor? ![]()
@Žirafátko píše:
a ty jsi doktor?
Dovedeš si představit jak ve 38. týdnu po požití jedné tablety vznikne rozštěp??
![]()
Já bych si to nevzala ani kdyby mi to doktor nutil. Bála jsem se i paralenu. ![]()
@peggy.sl píše:
Dovedeš si představit jak ve 38. týdnu po požití jedné tablety vznikne rozštěp??![]()
a četla jsi ten odkaz nebo jenom reješ? ![]()
@Teena21 Nebála bych se, při 4. těhotenství jsem ho podle potřeby užívala od poloviny těhotenství.
@peggy.sl píše:
Dovedeš si představit jak ve 38. týdnu po požití jedné tablety vznikne rozštěp??![]()
Tak to asi nevznikne, ale co víš jak tomu miminku bude:-(
Mě doktor řekl, že se může lexaurin, ale ten není vyloženě na spaní (i když uvolňuje napětí a líp se po něm usíná). Ale já ho nikdy v těhu neměla a nic bez konzultace s lékařem bych nebrala. Zeptej se své mudr. pokud máš tak vážný problém ![]()
Já bych teda tohle nebrala, raději bych bylinky, nebo pivo, ale tyhle driáky určo ne, ale je to jen můj subjektivní názor ![]()
Achjo
zkusim to tedy posledni noc a jestli to nepujde, tak si ho zitra vemu ;( dekuju za nazory a info