Diecyclen antikoncepce

27
11.4.23 17:29

Diecyclen antikoncepce

Dobry den, dnes jsem si přinesla recept na tuto antikoncepci, roky jsem zadnou nebrala, ale mam ted po 3. diteti menses stale hodne silnou a cely tyden, tak uz jsem z toho nestastna 🙈Kdo ji uzivate, jak jste prosim spokojene? Vliv na libido, vahu nema? 🙈 Dekuji za kazdou odpoved, moc jsem toho o ni totiz nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21682
11.4.23 18:13

Dobrý den, kamarádka zkušennost má, je spokojená, nepřibrala, kolem sexu se také nic nezměnilo, ona bere bez přestávky, vynechává tu poslední řadu a bere hned další platíčko a cca za dvě platíčka už pak ms nedostala, nešpinila, ale gyndařka jí říkala, že to je individuální že někomu nemusí přijít ms hned, někdo špiní takže vyzkoušet hodně štěstí ať se ms upraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
30.5.23 13:41

Decyclen

Ahoj. Já teď beru druhou krabičku. Předtím jsem brala logest a u něj jsem měla problémy co se týče sexuálního apetitu, ten byl nulový, hrozne deprese, bolesti prsou a špinění. Teď jak beru decyclen tak se mi vše spravilo a na váze jsem zatím nic nepribrala. Takže za mě super. :palec: a menstruace trvá tak 3 dny a není silná. Jinak ty spodní tablety neberu. To je jen placebo a asi aby žena nezapomněla užívat tablety. To má být ta pauza týdenní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.10.23 18:20

Ahoj, beru první platicko této antikoncepce. Dost se mi zhoršila pleť, bolí prsa a jsem nafoukla. Je to normální? Zlepsi se to? Zmizí to? Nikdy predtim jsem antikoncepci nebrala tak nevím…

Diky moc za zkušenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.24 17:12

@Anive95 ahojky, to je pri zmene antikoncepce uplne v poradku. ja menila antikoncepci 3× a pokazde jsem mela problemy. chvili trva nez si telo zvykne ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.24 07:45

antikoncepce diecyclen

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo nemáte zkušenost vysazení této antikoncepce, beru ji od 16 let a přemýšlim nad vysazením, před braním sem neměla žádné problémy s pletí a bojím se, že po vysazení se mi vytvoří akné, tak prosím jestli máte někdo vyzkoušeno, budu ráda za odezvu. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.8.24 20:41

Dostala jsem svou první antikoncepci (Diecyclen) a omylem jsem si vzala prášek o den dříve před menstruací, budu chráněná úplně stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.24 21:02

Antikoncepce Diecyclen

****Dobrý den chtěla bych se zeptat a poprosit o radu je mi 16 let a tuto antikoncepci beru skoro půl roku.
Jde o to že jí beru vždy v 9 hod večer a dnes se mi stalo že jsem si jí vzala v 8 hod večer chci se zeptat jestliže nebude vadit další den když ji beru normálně v 9 večer a uběhne 13 hodin.
Jde o bílé pilulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.12.24 20:16

Diecyclen

Dobry den, chcela by som sa spýtať ake tabletky sa berú ako prve ked dostanem menštruáciu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.24 18:54

@Anna575 @Anna575
Dobrý den,
začínáte brát bílou tabletu, u které je napsáno,,START ".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.24 18:57

Diecyclen

Ahoj, beru tuto antikoncepci poprvé a vůbec celkově poprvé mám antinu. Zatím mi bývá každý den blbě od žaludku, ale nezvracim, jen mám pocit, že budu. Tělo si zvyká, dám tomu čas, třeba se to srovná. Beru ji dnes druhým dnem, takže opravdu čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.3.25 21:18

@adi8 momentálně vysazuji, pokud budeš chtít vědět aktualizaci treba za měsíc, tak ti ji ráda poskytnu ☺️. Jinak beru ji asi od 18-19 let a vysazuji ted čerstvě po 22 narozeninách. Vysazenou ji mam ted teprve par dni, jediné co, tak mi začala opět falešná menstruace. O pleť se taky bojím, byl to jeden z největších důvodů, proč jsem vysazení pořád oddalovala :D tak uvidíme, dám vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 11:39

Prosím, jaké máte aktuální zkušenosti? Hodně vedlejších účinků? Dcera asi začne tento druh HA od příštího měsíce užívat…

• Citovat
  • Upravit
511
21.4.26 12:54

Beru tuším už 6-7 rokem a vše v pořádku. Na akné funguje také perfektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 13:43

@SOVIČKA93 moc děkuju!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat