Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky chtěla bych vědět ja vypadaly vaše první týdny používání krému differin, já už ho používám 8 den a mám děsně podrážděnou pleť, chápu to zhoršení akné že se to čistí ale ty zarudlé fleky, pálení když ráno po umytí nanesu hydratační krém a taky se mi u úst udělaly suché koutky, které jsem nikdy neměla…tak mě zajímá jestli je to normální, nebo mám letět hned na kožní.
Ahoj, měla jsem něco podobného, podrážděná vysušená pleť po pár dnech. Moje kosmetička se úplně zhrozila. Je to dryák, takže určitě na pár dní vysadit, a pak nedávat silnou vrstvu. Stačí jen jednou denně, večer. Používám ho nepravidelně, jen když se mi udělá něco fakt hroznýho.
@Nikolacek jo ted jsem si ho nedala dva dny a je to lepší…ale mám jít právě příští týden na kontrolu a silnou si nedávám, to mi říkala sama doktorka a dávám si ho taky jen na noc…ale to loupání je děs když pak nanesu lehký make up vypadám jak kdybych měla masku děs no…
Tak možná dávat obden, nebo ti prostě nesedí a bude se muset změnit léčba…
Jj ted jsem ho dva dny neměla a zlepšilo se to..uvidím na kontrolu jdu příští středu tak jí to řeknu. Děkuju ![]()