Differine - léčba v prvních týdnech

300
24.5.13 14:16

Differine-léčba v prvních týdnech

Ahojky chtěla bych vědět ja vypadaly vaše první týdny používání krému differin, já už ho používám 8 den a mám děsně podrážděnou pleť, chápu to zhoršení akné že se to čistí ale ty zarudlé fleky, pálení když ráno po umytí nanesu hydratační krém a taky se mi u úst udělaly suché koutky, které jsem nikdy neměla…tak mě zajímá jestli je to normální, nebo mám letět hned na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2527
24.5.13 21:42

Ahoj, měla jsem něco podobného, podrážděná vysušená pleť po pár dnech. Moje kosmetička se úplně zhrozila. Je to dryák, takže určitě na pár dní vysadit, a pak nedávat silnou vrstvu. Stačí jen jednou denně, večer. Používám ho nepravidelně, jen když se mi udělá něco fakt hroznýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.5.13 21:42

@Nikolacek jo ted jsem si ho nedala dva dny a je to lepší…ale mám jít právě příští týden na kontrolu a silnou si nedávám, to mi říkala sama doktorka a dávám si ho taky jen na noc…ale to loupání je děs když pak nanesu lehký make up vypadám jak kdybych měla masku děs no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
29.5.13 18:57

Tak možná dávat obden, nebo ti prostě nesedí a bude se muset změnit léčba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
30.5.13 11:21

Jj ted jsem ho dva dny neměla a zlepšilo se to..uvidím na kontrolu jdu příští středu tak jí to řeknu. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek