DIGI mě dostane do svěrací kazajky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
DIGI mě dostane do svěrací kazajky
Ahoj holky, tak dnes už snad po 10 se nám samo přeladilo DIGI. Jsem z toho pěkně na nerv.
Ještě jednou a rozflákám ho na součástky.
Máte to také někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Digi mám víc jak 2 roky a v životě se nám samo od sebe nepřeladilo, nebude to tedy spíš problém u vás? ![]()
Do svěrací kazajky mě ale jinak dostane taky, stačí aby začlo pršet, o buřině ani nemluvím a nejde ani program
Nehledě na to, že věčně skočí na TV nějaká hláška, že nemáme zaplaceno a nedovolí nám to koukat, tak tam volám, co se děje a tam mi řeknou, že vše v poho, že platím včas ( to vím !!)
Už jsem říkala, že jim zavolám a řeknu, že budu platit jen když to poběží, by zkrachovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O počasí ani nemluvím. Já už jim jednou vyhrožovala soudem, když se přístroj úplně po… a my čekali 3 měsíce na výměnu. Bylo to přes vánoce.
Teď už máme 3 přístroj a začalo to asi před měsícem se přelaďovat. Byla tady o tom i duskuse - nebyla jsem sama. Ale co to dělá dnes - to už je extrém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježišmarjá, nestraš, nám už to dlouho neudělalo
To bych vždycky vraždila ![]()
Dneska nám to chvíli nešlo, byla prostě tma a pak čtverečky, ale to jsme usoudili, že byly asi zase nějaké ty „erekce na Slunci“
![]()
Nám nedávno taky měnili krabku i kartu, furt jsme čekali, že někdo bude volat, nic, tak jsem tam volala znovu a prý se nám nemohli dovolat. Volali jednou (!) drahému v pracovní době, kdy to nevzal (z neznámého čísla, takže ani nešlo zavolat zpět) a pak se na to normálně vys…
A to tam měli i moje číslo - hlavně, že ho nutně potřebovali vědět. Je vidět, že i po čtvrt roce mě to furt žere, blbečci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno digi nikdy více,radši kulku do palice:-):-):-) těch nervů a peněz za telefon,když jsme čekali 5měsíců na opravu!podala jsem výpověď a pak čekala další 2měsíce,než si pro to laskavě někdo přijede to jako odmontovat…a nakonec jsme vzali s manželem šroubováky a ppl jim to poslali ať se udáví,nemluvě o tom,že nám nikdy nevrátili 3platby,které měli a slibovali.fuj sem se rozčílilá;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, také se nám digi zrovna včera přeladila a to ji manžel předevčírem srovnával. včera zapl a povídá - ježiš maria, ono už se to zase přeladilo
. takže asi tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
Nám to taky občas dělá
Přeřazuje to manžel,má už na to seznam.Až vstane tak se ho na to zeptám,telka a DIGI jde kolem mě-málokdy koukám ![]()
Je to asi jak tam doplňují programy,zrovna včera manža říkal,že tam přidali slovenské programy-Markizu,STV,JOJ atd.Tak jestli to nebylo tím ![]()
Dám pak vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám to taky pořád dělalo a hrozně mě to štvalo,ale teď mamina našla na netu nějaký návod jak se to zablokuje,zkusila jsem to tuším před měsícem a zatím se to nepřeladilo,zkusím ten návod najít a napíšu vám ho tu jo?Jinak mě taky digi štve jak stačí déšť a už vypadne program.Jenže my tu máme příšerný signál na televizi a bez satelitu bychom byli nahraní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak manžel radí ![]()
NAJEĎ na MENU,PREFERENCE,RŮZNÁ NASTAVENÍ A TAM DYNAMICKÁ AKTUALIZACE KANÁLU A TAM MUSÍŠ MÍT PRÝ ZAKÁZAT ![]()
Snad ti to pomůže,když prý budeš mít povolit tak to bude dělat furt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
L-enny píše:
manžel radí vypnout dynamickou aktualizaci kanálů
Jo a jěště radí koukat na www.digiinfo.cz -prý jsou tam výpadky,rady,nové programy atd…to jde nějak mimo mě ![]()
Příspěvek upraven 12.09.10 v 09:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naši mají DIGI taky a stane se jim to každou chvíli. A táta jakožto technickej antitalent a pán v letech vždycky zase zapomnene, jak se to ladí, tak u toho pak sedí třeba celou noc a za měsíc nebo dva se jim to zase rozladí a může začít znova…
Někdy to dělá i častěji. Já bych to nechtěla ani za nic. Ale holt asi někde jiná možnost není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MYslíš tím přeladěním, jako že se ti rozhází programy? Pokud ano, tak to tam jde zablokovat a budeš mít pořád stálý seznam programů, ale zase se ti nebudou zařazovat nové program (kterých stejně není moc a když už, tak jsou abstolutně k ničemu). Doporučuji si to tedy nastavit.
Ale jinak - DigiTV už nikdy více. Z výše zmiňovaných důvodů - stačí pár kapek a malý větřík a v tu chvíli máš po sledování televize. Přístroj se nám taky rozbil před Vánoci, když jsme se asi po 10. pokusu konečně dovolali, tak nám milostivě řekli, že se tím budou zabývat až po Novém roce
. Takže drahá polovička (nemůže žít bez TV
), si to prostě vydupal, vyhrožovala jim soudem a tak. No ale je fakt, že kdyby si do nejbližší prodejny nezajel a nevnutil jim to, tak to není opravené ještě teď.
Už jsme s nima skončili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
L-enny píše:
manžel radí vypnout dynamickou aktualizaci kanálů
Jo to je přesně ono, než jsem to sepsala, už to tu chytrá hlavička dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit