Digitální chůvička s monitorem dechu C2N Tommee Tippee

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
457
8.5.13 19:25

Digitální chůvička s monitorem dechu C2N Tommee Tippee

Ahoj holky, chtěla jsem zeptat, zda má některá z Vás zkušenost s tímto monitorem dechu? Tommee Tippee Digitální chůvička s monitorem dechu C2N
Přemýšlím, zda monitor kupovat a když už, tak aby to oprvdu nebyli vyhozené peníze.
Názory na pořízení jsou různé. Původně jsem monitor kupovat nechtěla, ale čím víc se blíží narození mimča, tím víc vim, že se o něj budu hrozně bát :).Už teď se samozřejmě bojim.
Všem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1433
8.5.13 19:42

Sejde se ti jistě hodně názorů… já monitor dechu chtěla hned, mimi nám trvalo 7 let, tak jsem se moc bála. Spala jsem díky tomu více v klidu. Ale pokud bude nakonec mimi spát s vámi, tak ti to moc platné nebude. Za mne tedy ano, pořídit.

My tedy měli BabySense II, s tím jsem byla spokojená.

Příspěvek upraven 08.05.13 v 20:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
8.5.13 19:53

Nemůžu přijít na jediný argument, proč nepořídit. Jedině, že na to někdo nemá peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
8.5.13 20:04

My jsme ho měli… chůvičky byly super, máme domeček, takže jsme je využívali maximálně.. ale monitoring dechu nám dělal falešné poplachy.. ze začátku jsme měli jen kolébku a tam nám taky pískal… jednu noc jsem nespala, protože pískal každou chvílku.. ale to byl jen náš případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.5.13 20:10

My máme monitor dechu Nanny od Jablotronu, prý se používá i v nemocnicích, tak z toho důvodu jsme ho pořídili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
8.5.13 20:18

Máme ho a používali jsme ho 2 dny dělá šíleně plané poplachy. hrůza. nanny jsme měli v porodnici a bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
8.5.13 20:21

@Emya ano, když jsme byly s malou v nemocnici, tak tam měli cca napůl BabySense a Nanny. Ale je to už 2 a půl roku. Třeba teď letí jiné druhy :nevim:
Naopak chůvičku jsme nepotřebovali, bydleli jsme a bydlíme v bytech, kde to bylo blízko a bylo dobře slyšet, když malá plakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
9.5.13 09:19

@Aknyt BabySense II To je ale asi jen monitor bez chůviček, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
9.5.13 09:19

Děkuji všem za příspěvky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
17.12.14 15:28

Vytahuji téma… Mám TP… ale jakmile odpojím monitor dechu, tak modul u mimnka vypíná.. respektive usíná.. a já musím z rodičovského aparátu procvakávat, aby se zapnul.. Je to v nějakém nastavení, nebo je to závada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí