Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, tak jsem se dala do chystání výbavičky. Jsem ve 34.tt, tak už je asi na čase
Oblečky už zhruba mám, ale chybí mi dudlíky, lahvičky, přebal. podložka atd. Napadlo mě objednat to vše na nějakém e-shopu, víte o nějakém dobrém? Díky za rady!
Ja jsem z Prahy a skoro vse objednala na malvik.cz! A super… Dodatecne jeste nejake veci na spuntik.cz.
Ahoj, hodně chodím na www.mamitati.cz , všechno mi vždycky přišlo včas a v pořádku, když mám nějaký dotaz, odpoví mi v online chatu a nebo po mailu, případně po telefonu a vždycky jsou tam paní moc milé a ochotné ![]()
Eshopu s miminkovskyma vecma jsou tuny…
proste si musis najit nejaky, kde maji vsechno, co potrebujes a maji nizke postovne, pripadne osobni odber nekde pobliz.
jo a bacha, aby veci meli fakt skladem. nektere veci mi sly i 3 tydny ![]()
@cvana
tak zrovna ti me docela vytocili - spatne zabalene zbozi, u hracky krabice vybledla jak z vylohy, na ni trikrat prelepena cenovka…
@Ali-Ali píše:
Eshopu s miminkovskyma vecma jsou tuny…
proste si musis najit nejaky, kde maji vsechno, co potrebujes a maji nizke postovne, pripadne osobni odber nekde pobliz.
jo a bacha, aby veci meli fakt skladem. nektere veci mi sly i 3 tydny
Presne tak. Ja objednavam pres net prakticky vse, ale ne vzdy maji skutecne skladem vse, co inzeruji jako skladem. Coz me vzdycky pekne vytoci ![]()
@petulatko
no presne, kdyz nekdo napisou, ze dodaji za 3 tydny, tak se proste rozhodnu, jestli mi stoji za to cekat nebo vzit jinde. ale uz se mi stalo, ze meli napsano skladem a za tyden (!) mi volali, ze jim dodavatel rekl, ze zbozi uz se nevyrabi. v tu chvili mi dochazi rec… ![]()
Taky doporučuji www.detskyraj.cz, www.nejbaby.cz, www.kojenecke-obleceni.eu, www.mamitati.cz. Nevím, jak jinde, ale u nás nejsou žádné obchody s věcmi pro mimina, téměř všechno jsem kupovala přes net (včetně postýlky, autosedačky, vaničky a jiných rozměrných věcí).
@Ali-Ali píše:
@petulatko
no presne, kdyz nekdo napisou, ze dodaji za 3 tydny, tak se proste rozhodnu, jestli mi stoji za to cekat nebo vzit jinde. ale uz se mi stalo, ze meli napsano skladem a za tyden (!) mi volali, ze jim dodavatel rekl, ze zbozi uz se nevyrabi. v tu chvili mi dochazi rec…
Clovek si pak uz moc dobre pamatuje, kde uz nic neobjedna ![]()
Tak to já asi budu objednávat přes internet i oblečení. A budu to objednávat buď přes britskej, který dováží do ČR (mají levné a kvalitní oblečení) a také tam mají o ostatní věci pro děti. A nebo budu objednávat na slune-cz.cz, detskydum.cz, mamitati.cz a kojenecke-obleceni.eu.
Ze slůněte budu asi objednávat kočárek a autosedačku ![]()
Já jsem skoro všechno oblečení taky nakoupila přes internet, ale na bazárkách. Kočárek a autosedačku jsme ale pořídili v kamenným obchodě, hlavně kvůli tomu, kdyby byl nějakej problém, ať to nemusím posílat k reklamaci poštou. Naštěstí máme nedaleko jediný velký dětský obchod a mají i internetový obchod a obrovský výběr všeho, teď tam budeme pořizovat golfáče
@Ali-Ali píše:
@petulatko
no presne, kdyz nekdo napisou, ze dodaji za 3 tydny, tak se proste rozhodnu, jestli mi stoji za to cekat nebo vzit jinde. ale uz se mi stalo, ze meli napsano skladem a za tyden (!) mi volali, ze jim dodavatel rekl, ze zbozi uz se nevyrabi. v tu chvili mi dochazi rec…
Jenže oni mohou mít i kamenný obchod a než aktualizují na shopu, co v prodejně vydali, může to nějaký zákazník chtít. Mně se to stalo taky - měla jsem poslední kus jednoho zboží na krámě, dopoledne ho někdo koupil a zhruba v tu samou dobu si na něj klikl jiný zákazník na internetu. Mám na shopu dva dny dodání, což bych stihla, kdybych to hned u dodavatele objednala, ale ani on ho neměl, že zboží už se nevyrábí.