Výbavička přes internet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
890
2.5.13 19:27

Výbavička přes internet?

Ahoj, tak jsem se dala do chystání výbavičky. Jsem ve 34.tt, tak už je asi na čase :-) Oblečky už zhruba mám, ale chybí mi dudlíky, lahvičky, přebal. podložka atd. Napadlo mě objednat to vše na nějakém e-shopu, víte o nějakém dobrém? Díky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2647
2.5.13 19:36

Ja jsem z Prahy a skoro vse objednala na malvik.cz! A super… Dodatecne jeste nejake veci na spuntik.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
2.5.13 19:38

Ahoj, hodně chodím na www.mamitati.cz , všechno mi vždycky přišlo včas a v pořádku, když mám nějaký dotaz, odpoví mi v online chatu a nebo po mailu, případně po telefonu a vždycky jsou tam paní moc milé a ochotné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

Eshopu s miminkovskyma vecma jsou tuny…
proste si musis najit nejaky, kde maji vsechno, co potrebujes a maji nizke postovne, pripadne osobni odber nekde pobliz.
jo a bacha, aby veci meli fakt skladem. nektere veci mi sly i 3 tydny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672

Já objednávala http://www.slune-cz.cz/ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.5.13 19:41

@cvana
tak zrovna ti me docela vytocili - spatne zabalene zbozi, u hracky krabice vybledla jak z vylohy, na ni trikrat prelepena cenovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
2.5.13 19:41
@Ali-Ali píše:
Eshopu s miminkovskyma vecma jsou tuny…
proste si musis najit nejaky, kde maji vsechno, co potrebujes a maji nizke postovne, pripadne osobni odber nekde pobliz.
jo a bacha, aby veci meli fakt skladem. nektere veci mi sly i 3 tydny :roll:

Presne tak. Ja objednavam pres net prakticky vse, ale ne vzdy maji skutecne skladem vse, co inzeruji jako skladem. Coz me vzdycky pekne vytoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.5.13 19:49

@petulatko
no presne, kdyz nekdo napisou, ze dodaji za 3 tydny, tak se proste rozhodnu, jestli mi stoji za to cekat nebo vzit jinde. ale uz se mi stalo, ze meli napsano skladem a za tyden (!) mi volali, ze jim dodavatel rekl, ze zbozi uz se nevyrabi. v tu chvili mi dochazi rec… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.5.13 20:15

Já na lekarna.cz :-) rychle dodani, a nad 1500kc postovne zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.5.13 20:24

Já jsem hodně pořídila na

http://www.detskydum.cz/
http://www.detskyraj.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.5.13 20:58

Taky doporučuji www.detskyraj.cz, www.nejbaby.cz, www.kojenecke-obleceni.eu, www.mamitati.cz. Nevím, jak jinde, ale u nás nejsou žádné obchody s věcmi pro mimina, téměř všechno jsem kupovala přes net (včetně postýlky, autosedačky, vaničky a jiných rozměrných věcí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
2.5.13 21:00
@Ali-Ali píše:
@petulatko
no presne, kdyz nekdo napisou, ze dodaji za 3 tydny, tak se proste rozhodnu, jestli mi stoji za to cekat nebo vzit jinde. ale uz se mi stalo, ze meli napsano skladem a za tyden (!) mi volali, ze jim dodavatel rekl, ze zbozi uz se nevyrabi. v tu chvili mi dochazi rec… :roll:

Clovek si pak uz moc dobre pamatuje, kde uz nic neobjedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.5.13 11:39

Tak to já asi budu objednávat přes internet i oblečení. A budu to objednávat buď přes britskej, který dováží do ČR (mají levné a kvalitní oblečení) a také tam mají o ostatní věci pro děti. A nebo budu objednávat na slune-cz.cz, detskydum.cz, mamitati.cz a kojenecke-obleceni.eu.

Ze slůněte budu asi objednávat kočárek a autosedačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
3.5.13 11:44

Já jsem skoro všechno oblečení taky nakoupila přes internet, ale na bazárkách. Kočárek a autosedačku jsme ale pořídili v kamenným obchodě, hlavně kvůli tomu, kdyby byl nějakej problém, ať to nemusím posílat k reklamaci poštou. Naštěstí máme nedaleko jediný velký dětský obchod a mají i internetový obchod a obrovský výběr všeho, teď tam budeme pořizovat golfáče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.5.13 11:47
@Ali-Ali píše:
@petulatko
no presne, kdyz nekdo napisou, ze dodaji za 3 tydny, tak se proste rozhodnu, jestli mi stoji za to cekat nebo vzit jinde. ale uz se mi stalo, ze meli napsano skladem a za tyden (!) mi volali, ze jim dodavatel rekl, ze zbozi uz se nevyrabi. v tu chvili mi dochazi rec… :roll:

Jenže oni mohou mít i kamenný obchod a než aktualizují na shopu, co v prodejně vydali, může to nějaký zákazník chtít. Mně se to stalo taky - měla jsem poslední kus jednoho zboží na krámě, dopoledne ho někdo koupil a zhruba v tu samou dobu si na něj klikl jiný zákazník na internetu. Mám na shopu dva dny dodání, což bych stihla, kdybych to hned u dodavatele objednala, ale ani on ho neměl, že zboží už se nevyrábí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4