Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj včera mi kamarádka pujčila Bebe sounds a chtěla bych se zeptat jestli s tím máte zkušenost, od kdy jde slyšet srdíčko a jak vlastně zní? děkuji
@zanetka2712 píše:
Ahoj včera mi kamarádka pujčila Bebe sounds a chtěla bych se zeptat jestli s tím máte zkušenost, od kdy jde slyšet srdíčko a jak vlastně zní? děkuji
Ahoj je to prima věcička, ale celkem drahá záležitost. Já jsem si ho koupila abych měla klid a mohla si vždy poslechnout srdíčko neb jsem už o jedno mimi přišla. Srdíčko jsem slyšela od 14. týdne, ale musíš břicho hodně promazat tím gelem ultrazvukovým. Zní to jako tlukot srdce co víc popsat. Musíš hledat někdy slyšíš šum plodové vody a někdy také narazíš na svoje srdce na to dej pozor. Srdce plodu bije mnohemkrát rychleji než to tvoje.
No já orávě slyším jen nějakým šum svoje srdce ale srdíško prcka ne
jsem 10+2
Já už jsem ho koupila s Angel sounds. Ale můžeš vyzkoušet jakýkoliv třeba uplně normální olejíček. 11 týden je ještě ale brzy.
Myslím, že je ještě moc brzy. I na samotném výrobku v létáku popisují že srdíčko je slyšet od 13-14. týdne těhotentví. Já hledala všude a dalo to někdy práci ho najít kor v tak brzkém těhotentví. Když jsem přiložila angel sounds tak ve 20. týdnu už jsem ani hledat nemusela a bylo to slyšet i přes sluchátka když přítel seděl vedle mne. Být tebou vydržím aspoň dva týdny a teď se zbytečně nestresuj, že srdíčko není slyšet.
Určitě brzo. Nejdřív tak 12 týden ukončený a dál. Hledej nad stydkou sponou směrem do pánve
hlavně žádný stres a kup si ten gel. Měli by mít v lékárně. S tím to půjde líp
@quinny píše:
Určitě brzo. Nejdřív tak 12 týden ukončený a dál. Hledej nad stydkou sponou směrem do pánvehlavně žádný stres a kup si ten gel. Měli by mít v lékárně. S tím to půjde líp
Nemohla jsem si vzpomenout kde jsem srdíčko nakonec našla. Ale jak si to napsala, vzpomněla jsem si. Přesně jak si psala. Já ho našla skoro až u,,pipky,,
tam kde mmi začínal porost tak tam ![]()
Holky děkuji, už jsem měla strach všude píšou že třeba ten angek sounds to najde od 10 tt, ten gel koupím, přece jenom bych byla v klidu kdybych ho slyšela, aspon do té doby než začnu cítit pohyby. u té kosti slyším svoje srdce
U kosti přímo ne, zajeď si tam kde ti začíná porost do prostřed. Nevím jak to mám popsat. Ale já nejprve hledala po celém břichu, vysoko, ale v takhle brzkém těhu jsem ho vždy nakonec našla úplně tam dole ![]()
@Anibas55 no to je tím že takhle na začátku je ta děloha s tím mimčem schovaná ještě v pánvi ![]()
@zanetka2712 slyšíš svoji aortu. To srdíčko pak poznáš to je úplně jiný zvuk. Musíš tu sondu sklonit jakoby ne je své páteři ale víc dolů do tě pánve. Nicméně teď je to ještě opravdu brzo, tak za těch 14 dní už to půjde hledat líp. Zbytečně často to bříško nedráždi ![]()
Ahoj holky, oživuji diskuzi
Dnes jsem si koupila bebesounds se kterým není potřeba gel
Když jsem přiložila, slyšela jsem šum plodové vody a mimčo taky (kopání),ale vůbec nevím kde mám hledat srdíčko
Jsem v 19tt ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživuji diskuziDnes jsem si koupila bebesounds se kterým není potřeba gel
Když jsem přiložila, slyšela jsem šum plodové vody a mimčo taky (kopání),ale vůbec nevím kde mám hledat srdíčko
Jsem v 19tt
Nad stydkou sponou směrem k páteři. Nehýbej s tím moc rychle. Vždycky vydrž chvíli na jednom místě ![]()
Ahoj ja jsem si angelsounds poridila uz asi v 10 tt, od 12 tt zkousim obcas prilozit ( mazu se detskym olejickem, ultrazvukovy gel nemusi byt, staci i mastny krem) a poradne slysim srdicko az dnes 15+4 a je to krasny o hodne rychlejsi tlukot nez ten muj.Jsem rada ze ho mam, prima vecicka ![]()