Bebe sounds

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8283
1.5.13 08:50

bebe sounds

Ahoj včera mi kamarádka pujčila Bebe sounds a chtěla bych se zeptat jestli s tím máte zkušenost, od kdy jde slyšet srdíčko a jak vlastně zní? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anibas55
1.5.13 09:05
@zanetka2712 píše:
Ahoj včera mi kamarádka pujčila Bebe sounds a chtěla bych se zeptat jestli s tím máte zkušenost, od kdy jde slyšet srdíčko a jak vlastně zní? děkuji

Ahoj je to prima věcička, ale celkem drahá záležitost. Já jsem si ho koupila abych měla klid a mohla si vždy poslechnout srdíčko neb jsem už o jedno mimi přišla. Srdíčko jsem slyšela od 14. týdne, ale musíš břicho hodně promazat tím gelem ultrazvukovým. Zní to jako tlukot srdce co víc popsat. Musíš hledat někdy slyšíš šum plodové vody a někdy také narazíš na svoje srdce na to dej pozor. Srdce plodu bije mnohemkrát rychleji než to tvoje.

• Citovat
  • Upravit
8283
1.5.13 09:08

No já orávě slyším jen nějakým šum svoje srdce ale srdíško prcka ne :( jsem 10+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.5.13 09:09

A ten gel nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
1.5.13 09:11

Já už jsem ho koupila s Angel sounds. Ale můžeš vyzkoušet jakýkoliv třeba uplně normální olejíček. 11 týden je ještě ale brzy.

• Citovat
  • Upravit
8283
1.5.13 09:16

Myslíš že je brzo? ani nevím kde ho hledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
1.5.13 09:25

Myslím, že je ještě moc brzy. I na samotném výrobku v létáku popisují že srdíčko je slyšet od 13-14. týdne těhotentví. Já hledala všude a dalo to někdy práci ho najít kor v tak brzkém těhotentví. Když jsem přiložila angel sounds tak ve 20. týdnu už jsem ani hledat nemusela a bylo to slyšet i přes sluchátka když přítel seděl vedle mne. Být tebou vydržím aspoň dva týdny a teď se zbytečně nestresuj, že srdíčko není slyšet.

• Citovat
  • Upravit
16365
1.5.13 09:44

Určitě brzo. Nejdřív tak 12 týden ukončený a dál. Hledej nad stydkou sponou směrem do pánve ;) hlavně žádný stres a kup si ten gel. Měli by mít v lékárně. S tím to půjde líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
1.5.13 09:50
@quinny píše:
Určitě brzo. Nejdřív tak 12 týden ukončený a dál. Hledej nad stydkou sponou směrem do pánve ;) hlavně žádný stres a kup si ten gel. Měli by mít v lékárně. S tím to půjde líp

Nemohla jsem si vzpomenout kde jsem srdíčko nakonec našla. Ale jak si to napsala, vzpomněla jsem si. Přesně jak si psala. Já ho našla skoro až u,,pipky,, :D tam kde mmi začínal porost tak tam :D

• Citovat
  • Upravit
8283
1.5.13 09:52

Holky děkuji, už jsem měla strach všude píšou že třeba ten angek sounds to najde od 10 tt, ten gel koupím, přece jenom bych byla v klidu kdybych ho slyšela, aspon do té doby než začnu cítit pohyby. u té kosti slyším svoje srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
1.5.13 09:54

U kosti přímo ne, zajeď si tam kde ti začíná porost do prostřed. Nevím jak to mám popsat. Ale já nejprve hledala po celém břichu, vysoko, ale v takhle brzkém těhu jsem ho vždy nakonec našla úplně tam dole :D

• Citovat
  • Upravit
16365
1.5.13 10:02

@Anibas55 no to je tím že takhle na začátku je ta děloha s tím mimčem schovaná ještě v pánvi :mrgreen:
@zanetka2712 slyšíš svoji aortu. To srdíčko pak poznáš to je úplně jiný zvuk. Musíš tu sondu sklonit jakoby ne je své páteři ale víc dolů do tě pánve. Nicméně teď je to ještě opravdu brzo, tak za těch 14 dní už to půjde hledat líp. Zbytečně často to bříško nedráždi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.13 18:12

Ahoj holky, oživuji diskuzi :pankac: Dnes jsem si koupila bebesounds se kterým není potřeba gel :pankac: Když jsem přiložila, slyšela jsem šum plodové vody a mimčo taky (kopání),ale vůbec nevím kde mám hledat srdíčko :roll: Jsem v 19tt :pankac:

• Citovat
  • Upravit
16365
9.5.13 20:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživuji diskuzi :pankac: Dnes jsem si koupila bebesounds se kterým není potřeba gel :pankac: Když jsem přiložila, slyšela jsem šum plodové vody a mimčo taky (kopání),ale vůbec nevím kde mám hledat srdíčko :roll: Jsem v 19tt :pankac:

Nad stydkou sponou směrem k páteři. Nehýbej s tím moc rychle. Vždycky vydrž chvíli na jednom místě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poky15923
4.9.13 21:14

Ahoj ja jsem si angelsounds poridila uz asi v 10 tt, od 12 tt zkousim obcas prilozit ( mazu se detskym olejickem, ultrazvukovy gel nemusi byt, staci i mastny krem) a poradne slysim srdicko az dnes 15+4 a je to krasny o hodne rychlejsi tlukot nez ten muj.Jsem rada ze ho mam, prima vecicka :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4