Kdy začít chystat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mombree
22.4.13 14:28

kdy začít chystat?

Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho před porodem jste začali chystat věci pro mimi? postýlku povlečení prát oblečky atd.? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
22.4.13 14:29

@Mombree tak nějak podle pocitu, po 35tt :think:

• Citovat
  • Upravit
Mombree
22.4.13 14:31

@K.Black Jsem 27tt a už bych to měla nejrači všechno, ale je brzo :lol:

• Citovat
  • Upravit
11117
22.4.13 14:31

Oblecky, zavinovacky atd jsem vyprala a vyzehlila asi mesic predem. prcek se narodil o 2 tydny driv, tak to bylo akorat :) ale postylku, prebalovaci pult atd. sestavoval manzel az kdyz jsem byla v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
22.4.13 14:33

Peru co koupim :mrgreen: matrace v igelitu, nemam jeste picicandy..
Ale jen z duvodu, ze me nebavi ted moc nakupovat a myslim, ze postupem pupku to bude jeste horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.4.13 14:33

Přesně tak, oblečky jsem chystala o měsíc dřív, než se měl prcek narodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.4.13 14:34

Já začala chystat po ukončeném 32.tt - kdyby se mimi narodilo, tak by byla velká šance, že bude v pořádku. Posýlku měl sestavit přítel až budu v porodnici, jenže tak slavil, že to nestihl :twisted:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mombree
22.4.13 14:36

@micelinka to já plánuju mít nachystáno než pojedu do porodnice, protože mám obavu, že ten můj by to taky nestihl :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
22.4.13 14:36

@Mombree no tak můžeš pomalu něco přeprat, dát do igelitu aby se zbytečně neprášilo, ono zas až budeš víc tt, tak se ti nebude chtít stát u žehličky a hlavně bude vedro, takže klidně si to připravuj ;)

• Citovat
  • Upravit
15404
22.4.13 14:44

Asi 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.4.13 14:53

U prvního jsem prala a žehlila asi dva měsíce před porodem a byla za to nesmírně ráda, protože na konci se mi nechtělo už pak vůbec nic. Rodila jsem v půlce června, tenkrát od dubna už byly taky vedra. Teď u druhého to plánuji až měsíc před porodem, 22.6 ukončuji ve škole ročník, termín mám 20.7, takže to musí počkat, až budu mít trochu čas a klid. Postýlku jsme měli sestavenou, ale to bylo všechno. Povlíkalo se, až jsme se vrátili z porodnice.

Příspěvek upraven 02.12.15 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mombree
22.4.13 14:57

@gabi.design já mám termín 19.7 :) tak to vidím taky tak nějak koncem června :)

• Citovat
  • Upravit
32861
22.4.13 15:02

Měsíc před TP..a postýlku jsme teda skládali až když jsme přišli z porodky domů..jsme nějak nestíhali :mrgreen: u druhého to bylo víc v pohodě, ten měl postýlku nachystanou (složenou, a na ní v igelitce mantinel, prostěradlo, to se nachystalo těsně před) a oblečky přeprané fakt ty 3-4týdny před TP..a narodil s eo 9dní dřív, takže to bylo dobře. Tašku jsem chystala v 37-38tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.4.13 15:05

Tak to je individualni, jak nekdo rika, ze ke konci se ti chtit nebude. ja se treba posl. mesice vubec necitila jako tehotna, chodila jsem s kamosema jako netehotna a doma makala jak sroub :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.4.13 15:07
@dani24687 píše:
Tak to je individualni, jak nekdo rika, ze ke konci se ti chtit nebude. ja se treba posl. mesice vubec necitila jako tehotna, chodila jsem s kamosema jako netehotna a doma makala jak sroub :-D

No já právě ne. Břicho obrovských rozměrů, oteklá, hotovej vorvaň. :mrgreen: Já jen přežívala a čekala na porod. Jo teď podruhé je to jiný. Břicho menší, jsem aktivní, nic mě nebolí, tak si taky říkám, že ten měsíc před bude akorát (snad). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí