Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Oblecky, zavinovacky atd jsem vyprala a vyzehlila asi mesic predem. prcek se narodil o 2 tydny driv, tak to bylo akorat
ale postylku, prebalovaci pult atd. sestavoval manzel az kdyz jsem byla v porodnici.
Peru co koupim
matrace v igelitu, nemam jeste picicandy..
Ale jen z duvodu, ze me nebavi ted moc nakupovat a myslim, ze postupem pupku to bude jeste horsi…
Přesně tak, oblečky jsem chystala o měsíc dřív, než se měl prcek narodit ![]()
Já začala chystat po ukončeném 32.tt - kdyby se mimi narodilo, tak by byla velká šance, že bude v pořádku. Posýlku měl sestavit přítel až budu v porodnici, jenže tak slavil, že to nestihl
.
@micelinka to já plánuju mít nachystáno než pojedu do porodnice, protože mám obavu, že ten můj by to taky nestihl
![]()
@Mombree no tak můžeš pomalu něco přeprat, dát do igelitu aby se zbytečně neprášilo, ono zas až budeš víc tt, tak se ti nebude chtít stát u žehličky a hlavně bude vedro, takže klidně si to připravuj ![]()
U prvního jsem prala a žehlila asi dva měsíce před porodem a byla za to nesmírně ráda, protože na konci se mi nechtělo už pak vůbec nic. Rodila jsem v půlce června, tenkrát od dubna už byly taky vedra. Teď u druhého to plánuji až měsíc před porodem, 22.6 ukončuji ve škole ročník, termín mám 20.7, takže to musí počkat, až budu mít trochu čas a klid. Postýlku jsme měli sestavenou, ale to bylo všechno. Povlíkalo se, až jsme se vrátili z porodnice.
Příspěvek upraven 02.12.15 v 16:13
@gabi.design já mám termín 19.7
tak to vidím taky tak nějak koncem června ![]()
Měsíc před TP..a postýlku jsme teda skládali až když jsme přišli z porodky domů..jsme nějak nestíhali
u druhého to bylo víc v pohodě, ten měl postýlku nachystanou (složenou, a na ní v igelitce mantinel, prostěradlo, to se nachystalo těsně před) a oblečky přeprané fakt ty 3-4týdny před TP..a narodil s eo 9dní dřív, takže to bylo dobře. Tašku jsem chystala v 37-38tt.
Tak to je individualni, jak nekdo rika, ze ke konci se ti chtit nebude. ja se treba posl. mesice vubec necitila jako tehotna, chodila jsem s kamosema jako netehotna a doma makala jak sroub ![]()
@dani24687 píše:
Tak to je individualni, jak nekdo rika, ze ke konci se ti chtit nebude. ja se treba posl. mesice vubec necitila jako tehotna, chodila jsem s kamosema jako netehotna a doma makala jak sroub
No já právě ne. Břicho obrovských rozměrů, oteklá, hotovej vorvaň.
Já jen přežívala a čekala na porod. Jo teď podruhé je to jiný. Břicho menší, jsem aktivní, nic mě nebolí, tak si taky říkám, že ten měsíc před bude akorát (snad). ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho před porodem jste začali chystat věci pro mimi? postýlku povlečení prát oblečky atd.?