Kdy začít chystat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
22.4.13 15:10
@gabi.design píše:
No já právě ne. Břicho obrovských rozměrů, oteklá, hotovej vorvaň. :mrgreen: Já jen přežívala a čekala na porod. Jo teď podruhé je to jiný. Břicho menší, jsem aktivní, nic mě nebolí, tak si taky říkám, že ten měsíc před bude akorát (snad). :mrgreen:

vsak prave, ja mela bricho maly, ale taky na ukor toho, ze jsem mela malinko plodovky :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
22.4.13 16:00

Postylku jsem mela slozenou snad od 7 mesice, ale bez povleceni, madracka prekryta igelitem…blaznit, prat, zehlit a „cancat“ jsem zacala mesic pred porodem, Zdelila jsem po sestre vetsinu obleceni 0-1 rok a jelikoz jsem se doma nudila vyprala jsem to vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
22.4.13 20:06

Co se týče nakupování tak jsem nakupovala od 4. měsíce průběžně. Postýlku jsme kupovali kolem 7-8. měsíce a s tím i vše do postýlky… Postavenou postýlku jsem měla asi 14 dní před termínem, ale povlékla mi ji máma den před příchodem s porodnice. Vybráno jsem měla asi měsíc před porodem.

• Citovat
  • Upravit
16783
23.4.13 07:18

Tak já u prvního měla nachystáno měsíc před porodem v sobotu, všichni ze mě srnadu že mám postýlku a tak a mě druhý den praskla voda a vúterý se malej narodil, takže ted u druhýho to chci mít asi taky tak kdyby něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
23.4.13 08:46

@Mombree je to opravdu individuální. Oblečení jsem měla vypraný a vyžehlený od 25. týdne. Pak postupně manžel dojel pro postýlku a sedačku a větší veci. Od 28. týdne až do minulého jsem musela ležet, tak jsem byla ráda, že už je skoro vše připravené. Teď jsem jak sud, má problém s tlakem a nohy, jako hobit :P Už by se mi ani nechtělo běhat a zařizovat vše teď. Bych klidně začala s přípravou už teď být tebou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8438
26.4.13 18:15

Já mám termín 15.10 a už máme kočárek, přebalovák, ted budu objednávat postýlku plus komplet k ní a oblečení mám po svých sourozencíh, kteří jsou malí..dokonce ještě něco i po sobě :lol: takže od shánění budu mít už klid a budu si jen užívat :)pak jen vše vyperu, nandám do skříně, složím postýlku a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
27.4.13 11:53

Já jsem 24+2tt a teď už pokukuju po kočárku a autosedačce :) Chtěla bych to mít také všechno měsíc před TP. Doufám, že do té doby budu mít už i nakoupeno. Zatím mám jen to, co mi pro malého koupil manžel, když se to dozvěděl :).

Už máte koupený kočárek, autosedačku a tak dál? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
25.6.13 00:29

@Irča90 jsem te tu naaahodou nasla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tyyy jo, ja jeste nemam nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.6.13 09:09

@Petra H. buď vpohodě, já taky bohužel dokupovala na poslední chvíli. Nikam po obchodech se mi běhat nechtělo a stejně s tím břichem už tak lítat nejde. Většinu věcí jsem si koupila v eshopu s kojeneckýma věcma, kde jsem měla naprostou jistotu, že zboží mají na skladě a druhý den už jsem je měla doma. Tak jsem je hned vyprala, vyžehlila a pak už jen čekaly ve skříni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
25.6.13 11:05

@mamina254 :lol: :lol: ja mam rizikovku takze uz 5 mesicu jen lezim v posteli a to jsem teprv ve 24tt, lezet budu do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.6.13 14:16

@Petra H. tybrďo, tak to se hold nedá nic dělat. Tak alespoň si můžeš vzít noťas a vybírat a vybírat a vybírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.9.15 09:44

Ahoj holky, teď zrovna jsem 22tt a už bych to nejradši měla všechno hotový…myslím tím vypráno, vyžehleno..postýlku nechám taky až budu v porodnici. Chtěla bych už začít prát, ale myslím si, že je prostě ještě brzo…:) co si o tom myslíte vy?? mě to přijde jako úplně zbytečná práce…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
7.9.15 20:13

@Any2804 ahojky záleží na tobě…jak to cítíš…já si pomalu chystala věci od 20 tt-to byly plenky a vlhčené ubrousky v akci…každý se mi smál ale oni pak kupovali plíny o 150 kč dražší…pak komodu + přebalovací pult + vaničku…průběžně věcičky-těch ve vel. 50 nekupuj moc pač miminko pak rychle roste lepší je vzít už ve vel. 56…od 30tt jsem všechno vybrala vyžehlila…to poznáš sama co a jak začít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí