Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@gabi.design píše:
No já právě ne. Břicho obrovských rozměrů, oteklá, hotovej vorvaň.Já jen přežívala a čekala na porod. Jo teď podruhé je to jiný. Břicho menší, jsem aktivní, nic mě nebolí, tak si taky říkám, že ten měsíc před bude akorát (snad).
vsak prave, ja mela bricho maly, ale taky na ukor toho, ze jsem mela malinko plodovky :-/
Postylku jsem mela slozenou snad od 7 mesice, ale bez povleceni, madracka prekryta igelitem…blaznit, prat, zehlit a „cancat“ jsem zacala mesic pred porodem, Zdelila jsem po sestre vetsinu obleceni 0-1 rok a jelikoz jsem se doma nudila vyprala jsem to vsechno ![]()
Co se týče nakupování tak jsem nakupovala od 4. měsíce průběžně. Postýlku jsme kupovali kolem 7-8. měsíce a s tím i vše do postýlky… Postavenou postýlku jsem měla asi 14 dní před termínem, ale povlékla mi ji máma den před příchodem s porodnice. Vybráno jsem měla asi měsíc před porodem.
Tak já u prvního měla nachystáno měsíc před porodem v sobotu, všichni ze mě srnadu že mám postýlku a tak a mě druhý den praskla voda a vúterý se malej narodil, takže ted u druhýho to chci mít asi taky tak kdyby něco ![]()
@Mombree je to opravdu individuální. Oblečení jsem měla vypraný a vyžehlený od 25. týdne. Pak postupně manžel dojel pro postýlku a sedačku a větší veci. Od 28. týdne až do minulého jsem musela ležet, tak jsem byla ráda, že už je skoro vše připravené. Teď jsem jak sud, má problém s tlakem a nohy, jako hobit
Už by se mi ani nechtělo běhat a zařizovat vše teď. Bych klidně začala s přípravou už teď být tebou. ![]()
Já mám termín 15.10 a už máme kočárek, přebalovák, ted budu objednávat postýlku plus komplet k ní a oblečení mám po svých sourozencíh, kteří jsou malí..dokonce ještě něco i po sobě
takže od shánění budu mít už klid a budu si jen užívat
pak jen vše vyperu, nandám do skříně, složím postýlku a je to ![]()
Já jsem 24+2tt a teď už pokukuju po kočárku a autosedačce
Chtěla bych to mít také všechno měsíc před TP. Doufám, že do té doby budu mít už i nakoupeno. Zatím mám jen to, co mi pro malého koupil manžel, když se to dozvěděl
.
Už máte koupený kočárek, autosedačku a tak dál? ![]()
@Irča90 jsem te tu naaahodou nasla
tyyy jo, ja jeste nemam nic ![]()
@Petra H. buď vpohodě, já taky bohužel dokupovala na poslední chvíli. Nikam po obchodech se mi běhat nechtělo a stejně s tím břichem už tak lítat nejde. Většinu věcí jsem si koupila v eshopu s kojeneckýma věcma, kde jsem měla naprostou jistotu, že zboží mají na skladě a druhý den už jsem je měla doma. Tak jsem je hned vyprala, vyžehlila a pak už jen čekaly ve skříni ![]()
@mamina254
ja mam rizikovku takze uz 5 mesicu jen lezim v posteli a to jsem teprv ve 24tt, lezet budu do konce.
@Petra H. tybrďo, tak to se hold nedá nic dělat. Tak alespoň si můžeš vzít noťas a vybírat a vybírat a vybírat ![]()
Ahoj holky, teď zrovna jsem 22tt a už bych to nejradši měla všechno hotový…myslím tím vypráno, vyžehleno..postýlku nechám taky až budu v porodnici. Chtěla bych už začít prát, ale myslím si, že je prostě ještě brzo…:) co si o tom myslíte vy?? mě to přijde jako úplně zbytečná práce…:)
@Any2804 ahojky záleží na tobě…jak to cítíš…já si pomalu chystala věci od 20 tt-to byly plenky a vlhčené ubrousky v akci…každý se mi smál ale oni pak kupovali plíny o 150 kč dražší…pak komodu + přebalovací pult + vaničku…průběžně věcičky-těch ve vel. 50 nekupuj moc pač miminko pak rychle roste lepší je vzít už ve vel. 56…od 30tt jsem všechno vybrala vyžehlila…to poznáš sama co a jak začít…