Dětské lehátko Caretero Astral

307
19.4.13 21:34

Dětské lehátko Caretero Astral

Potřebuju poradit, má někdo tohle lehátko Dětské lehátko Caretero Astral???Mě se moc líbí a i cena je zrovna dobrá ale nikde na něj nemužu sehnat recenze.
 http://mujandilek.cz/…ue-modra.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.4.13 22:20

Dobrý večer,
také jsem na toto lehátko koukala, ale nakonec jsem koupila 4Baby Jungle a jsme naprosto spokojeni a cenově vychází nastejno… Jinak na heureka.cz je spousta recenzí i k těmto lehátkům a navíc si tam člověk v klidu vybere kde ho sežene nejvýhodněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
20.4.13 15:28

Je to takové obyč. lehátko.

Mě se více líbí např. toto http://www.babymama.cz/…k-10376.html taky od 4Baby máme jej a max. spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 21:38

Caretero lehátko - zkušenost?

Ahoj, koupili jste si někdo nakonec to leháto caretero? Mně se hrozně líbí tohle, ale nenašla jsem k tomu moc recenzí a značku neznám, tak váhám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.10.15 21:45

@Trinity.mx Pouzivam careto astral uz na druhe dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 21:51

Takže spokojenost? Není to nějaký šmejd? Mně se právě hodně líbí to Caretero Rancho, ale stojí přeci jen 2 500 Kč, tak nechci riskovat. Díky za zprávu každopádně :*

1.5.2016 - edit admin: komerční odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.10.15 21:59

@Trinity.mx Astral je o dost jednoduzsi a levnejsi. Jde blbe polohovat, ale to mi nevadi, pouzivam ho jen v úplném lehu.
Osobně bych lehátko za dva a půl tisíce nekoupila, protoze u nás by funkce typů houpani čí vibrování našly uplatnění jen pro dítě do 3 měsíců a to jeste velmi sporadicky. Deti tam davam minimalne, preferují je mít hlavne na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.15 10:02

Díky za radu, je fakt, že malý má už 2 měsíce, na dece leží rád a v lehátku by neměl být dlouho kvůli ergonomii, to vím. Tak ještě pouvažuji…možná zkusím ten Astral. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.10.15 12:59

@Trinity.mx Přeji dobrou volbu. Asi jde dost o to, co od toho lehátka očekáváte, na co a jak často bude využíváno. Mě se obě děti mezi 3 a 4. měsícem už samy velmi aktivně otáčely na břicho. Takže na nějaké „jen tak“ ležení a houpání/koukání je stejně moc neužilo a drahé vybrační lehátko by u nás byly akorát vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí