Láhev MaM Anti-colic ventil dna

2319
18.4.13 13:46

Láhev MaM Anti-colic ventil dna

Ahoj, holky. Používám na krmení syna téměř od narození lahvičky MaM a potřebovala bych vyměnit ty spodní gumové kroužky. Po roce používání už vypadají opravdu hrozivě. Myslím tyhle: http://www.mambaby.com/…6962-cz.html

Nevíte, kde by se dali koupit, jinde než na internety? U nás v DM, kde jsem kupovala lahvičky je nemají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
18.4.13 14:00

Viděla jsem to jednou v Brně v Globusu, zrovna před chvílí jsem vytáhla jednu zapadenou flašu z auta kde byl trochu dost jetej čajík, tak jsem si říkala že to musím koupit nový ten bílej kousek, ale vsadím se že když to budu shánět tak to nikde nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
18.4.13 14:03

@marmelada78 Dík. To mě taky napadlo, že v Globuse by to mohli mít. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 14:10

V globusu? Tak to je super, jestli to tam fakt mají. Hledala jsem vše možně po krámech a nic. A z netu jen na jednom e-shopu za eura, ale je to drahý. To raději koupit novou lahvičku. Taky děkuju tak tip. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
18.4.13 14:12

@dennytesarova Taky mě napadlo, že než z netu za eura, tak radši koupím celou novou lahvičku. Ale zkusím ten Globus a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
18.4.13 14:18
@lucka_mac píše:
@dennytesarova Taky mě napadlo, že než z netu za eura, tak radši koupím celou novou lahvičku. Ale zkusím ten Globus a uvidím.

Já mám doma jednu používanou, jestli jí chceš poslat, tak mi napiš SZ.
Když jí vyvaříš, tak to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
18.4.13 14:35

Ahojky, také se přidávám s GLobusem, viděla jsem je tam, ale já teda první kupovala na netu a další kupuji v DM… tam by je měli ještě mít. Dokonce na ně mají slevy v těch kuponkách… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.13 13:10

Tak jsem byla v globuse a v DM a nic. Nemají. :nevim: No, lahvička neteče, jen je ten kroužek zašlý, tak je zatím nechám. Snad na ne někdy narazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí