Dětská chůvička - podložková alebo pripínacia?

14309
16.4.13 21:25

Detská chuvička-podložková alebo pripínacia

Ahoj holky,

mám dotaz ohladne chuviciek. Precitala som uz par diskusii ale nejsom z nich mudrejsia.:-)
Chcela by som sa spýtať, ktorá chuvicka je spolahlivejsia-ci ta, co ma podlozku(Babysense),alebo ta co sa pripina na prcka(Snuza).
Evenr. nejaká iná znacka.
Dakujem moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4378
16.4.13 21:29

@miisenka na to si, s dovolenim, pockam, taky me to moc zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.4.13 21:30

Len aby sme sa dočkali.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.4.13 21:31

Pleteš si chůvičku a monitor dechu. Nebo chceš monitor dechu co se dá spojit s chůvičkou, to pokud vím umí jen Tommee Tippee :think:

My máme monitor dechu Nanny (podložka) a jsme maximálně spokojení. Chůvičku máme zvlášť Avent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
16.4.13 21:32

@subsomi ja si mysim, ze zakladatelka mluvi o monitoru dechu, je fakt, ze v nekterych eshopech jsou v kategorii chuvicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
16.4.13 21:33

Já mám Snuzu a jsem spoko. vyhovovalo mi že jsem to malýmu dala kamkoliv…kočárek, košík, postýlka. vzala jsem to když jsem jela na návštvu. jinak funkci mají mít stejnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.4.13 21:33

Ja som blbka..to je tým že čítam všetko a mám z toho guláš… :zed:
myslela som monitor pohybu(dechu)..ta chuva sa mi tam priplietla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.4.13 21:34

Dakujem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
16.4.13 21:38

Taky jsem slyšela o tom připinacim.. ale nikdo v okoli mých známých ji nemá zatim odzkoušenou.. na druhé dítě, bych to chtěla pořídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
16.4.13 21:39

@miisenka nemáš zač… :hug:
na druhou stranu, podložka asi vydží miminku déle. Kuba si v 8 mesících začal snuzu sundavat. ale to už jsem j stejně chtěla přestat dávat :nevim: :nevim: kritický je první půl rok. hlavně nedávat spát na bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
16.4.13 21:40

@agulka já jsem byla opravdu po celou donu spokojená, neměnila bych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.4.13 21:42

Zrzule23 dakujem..btw. neviem ako mám oznacovat osoby.. :D
mozno vo finale kupim obidve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
16.4.13 21:47

@miisenka klikneš na to tu ikonu @Zmínit u tý osoby kterou chceš označit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
16.4.13 21:48

My máme klasický deskový monitor.
Připínací monitor vyzkoušela jedna moje známá, ale už je to víc jak 4 roky, to teprve ty připínací monitory „přišly k nám“.
Prý je to dobré do té doby, než se dítě samo otáčí, začne mu to vadit a sundávat to - tak do 4 měsíců.

Dcera má 9 a půl měsíce, na monitoru ještě spí, nedokážu si představit, že by měla připínací.
Já si myslím, že pokud nebudeš mít miminko z rizikové skupiny - třeba nedonošené, připínací není potřeba. Jedině, že bys s ním často cestovala autem, ono vzadu, kde na něho nebudeš vidět.

To, že SIDS může postihnout i zdravé dítě, o tom vím, aby mě někdo nechytl za slovo.Po půlroce se riziko rapidně snižuje, ale nemizí úplně.
Vyřešit si to budeš muset sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
16.4.13 21:56

Ahoj, já mám dvojčátka, takže jsme měli připínací monitory Respisense, aby mohli být u sebe.Byli úplně skvělý, moc mi vyhovovalo, že je měli po celý den u sebe, ať jsem je dala kamkoli. U prvního syna jsem to neměla vůbec, narodil se v temínu, ale dvojčata byla o něco dřív, tak tam jsem je chtěla.
používala jsem je tak do 8 měsíců, nejdříve celý den, po tom půl roce jen na noc.

Příspěvek upraven 16.04.13 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport