Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
mám dotaz ohladne chuviciek. Precitala som uz par diskusii ale nejsom z nich mudrejsia.:-)
Chcela by som sa spýtať, ktorá chuvicka je spolahlivejsia-ci ta, co ma podlozku(Babysense),alebo ta co sa pripina na prcka(Snuza).
Evenr. nejaká iná znacka.
Dakujem moc
@miisenka na to si, s dovolenim, pockam, taky me to moc zajima
Pleteš si chůvičku a monitor dechu. Nebo chceš monitor dechu co se dá spojit s chůvičkou, to pokud vím umí jen Tommee Tippee ![]()
My máme monitor dechu Nanny (podložka) a jsme maximálně spokojení. Chůvičku máme zvlášť Avent
@subsomi ja si mysim, ze zakladatelka mluvi o monitoru dechu, je fakt, ze v nekterych eshopech jsou v kategorii chuvicka…
Já mám Snuzu a jsem spoko. vyhovovalo mi že jsem to malýmu dala kamkoliv…kočárek, košík, postýlka. vzala jsem to když jsem jela na návštvu. jinak funkci mají mít stejnou…
Ja som blbka..to je tým že čítam všetko a mám z toho guláš… ![]()
myslela som monitor pohybu(dechu)..ta chuva sa mi tam priplietla..
Taky jsem slyšela o tom připinacim.. ale nikdo v okoli mých známých ji nemá zatim odzkoušenou.. na druhé dítě, bych to chtěla pořídit
@miisenka nemáš zač… ![]()
na druhou stranu, podložka asi vydží miminku déle. Kuba si v 8 mesících začal snuzu sundavat. ale to už jsem j stejně chtěla přestat dávat
kritický je první půl rok. hlavně nedávat spát na bříško…
@agulka já jsem byla opravdu po celou donu spokojená, neměnila bych..
Zrzule23 dakujem..btw. neviem ako mám oznacovat osoby.. ![]()
mozno vo finale kupim obidve..
@miisenka klikneš na to tu ikonu @Zmínit u tý osoby kterou chceš označit ![]()
My máme klasický deskový monitor.
Připínací monitor vyzkoušela jedna moje známá, ale už je to víc jak 4 roky, to teprve ty připínací monitory „přišly k nám“.
Prý je to dobré do té doby, než se dítě samo otáčí, začne mu to vadit a sundávat to - tak do 4 měsíců.
Dcera má 9 a půl měsíce, na monitoru ještě spí, nedokážu si představit, že by měla připínací.
Já si myslím, že pokud nebudeš mít miminko z rizikové skupiny - třeba nedonošené, připínací není potřeba. Jedině, že bys s ním často cestovala autem, ono vzadu, kde na něho nebudeš vidět.
To, že SIDS může postihnout i zdravé dítě, o tom vím, aby mě někdo nechytl za slovo.Po půlroce se riziko rapidně snižuje, ale nemizí úplně.
Vyřešit si to budeš muset sama.
Ahoj, já mám dvojčátka, takže jsme měli připínací monitory Respisense, aby mohli být u sebe.Byli úplně skvělý, moc mi vyhovovalo, že je měli po celý den u sebe, ať jsem je dala kamkoli. U prvního syna jsem to neměla vůbec, narodil se v temínu, ale dvojčata byla o něco dřív, tak tam jsem je chtěla.
používala jsem je tak do 8 měsíců, nejdříve celý den, po tom půl roce jen na noc.
Příspěvek upraven 16.04.13 v 21:57