Tommee Tippee, nebo Avent?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14309
11.4.13 08:23

Tommee Tippee nebo Avent

Ahoj holky,

mala by som dotaz ohladne týchto dvoch značiek. Chcem kúpiť od jednej všetko čo budem potrebovať a neviem sa rozhodnúť. Ktorá je podľa Vás lepšia? Ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
11.4.13 08:29

Jako všechno, i dudlíky, lahvičky, sterilizátor a já nevím co všechno?
Co se týká např hrnečků a potřeb pro trochu větší děti, tak Tommee Tippee je super. Ale já nedám dopustit na MAM a NUK, ale na ty se neptáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.4.13 08:30

Mám oboje a tommy mám ráda ale zase avent je navzájem kopatibilní vše na sebe navzájem pasuje tzn. na hrneček muže dát savičku atd to u tomm. nejde a ty nové tvary avent jsou velmi podobné tommee tippee takové buclaté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.4.13 08:31

Mam lahvicky, savicky, termosku, obaly atd, od Tommee Tippee. Vsechno je fajn, savicky jsou dobre udelane, maly z nich pije od zacatku bez problemu (uz 7mesicu). Ale nejsem spokojena s lahvickama - pruhledne, co jsem koupila prvni jsou zasle, zazloutle, vypadaji divne. Pak jsem koupila uz do modra, na tech to neni tak videt, ale zas stoji vic :roll:
plus se mi blbe cisti, mam uz druhou stetku a ani jendou nejsem schopna vycistit je vsude.
Takze za me Tommee tak pul napul. Ale nemam s cim srovnavat, mozna to delaji vsechny plastove lahve.
Od Aventu mam akorat Via poharky - spokojenost, i kdyz taky drobne vyhrady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.4.13 08:34

My mame hodne veci od tommee tippee, ale treba dudliky zasadne avent a zadne jine. Podle me je to blbost se zamerit na jednu znacku a kupovat jen tu. Od kazde je neco lepsiho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.4.13 08:39

My máme zase převážně věci od Aventu - lahvičky, dudlíky, všechny ostatní dudlíky syn vyplivuje a chce jen Avent, ale jak píše @Klementyna plno věcí máme i od jiných značek, mističky Fisher price a Canpol, sterilizátor od Chicca a tak…kupuju, co se mi líbí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.4.13 08:42

@Klementyna
tak zalezi, jak to zakladatelka myslela. v urcitych vecech je lepsi se drzet jedne znacky, aby vse do vseho pasovalo - lahvicky, savicky, termoobaly, ohrivacka, sterilizator, odsavacka… zalezi, co vse chce kupovat :D
ja jsem treba dostala neco darem a lahvicky tommee se do toho nevejdou :nevim:
je celkem jasne, ze dudlik kompatibilni byt nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
11.4.13 08:57

Já jsem koupila vše na krmení od Tommee Tippee, lahvičky i savičky super tvar, malá z toho krásně pila, když jsem jí zkusila dát láhev od NUKu (měla jsem od mamky malé na čajíček a větší na kaši), tak to nechtěla ani náhodou a AVENT nemám jako značku ráda, přijde mi to spíš jen reklama a jejich výrobky se mi nelíbí, savičky děsně velké a tvrdé a ta cena :roll:
TT také mají via pohárky na odstříkané mléko, které se jen dají do lahvičky a zavřou, nemusí se nic přelívat, později jsem je používala k odměření dávky UM na cesty.
S mytím jsem teda problém nikdy neměla, štětkou to šlo bez problému, jen s tím zabarvením je to pravda, ale musím říct, že ty AVENťácké také nejsou po používání bílé jako na začátku. Švagrová nakoupila AVENT pro dvojčata a taky s tím nebyla moc spokojená, pak používala radši láhve od NUKu, která jsem jí přenechala :mrgreen:
Mám od Tommee Tippee i velký parní sterilizátor a ten byl fakt super, narvala jsem tam úplně všechno, v těch do mikrovlnky bych to dělala na pětkrát.
Jediné co my nevyhovovalo byly dudlíky, na novorozence měly moc velký okraj, takže jsme používaly od NUKu, ty máme v rodině vyzkoušené, ale zase záleží na miminku jaký tvar si vybere, někdo jich musí vyzkoušet několik než se mimi chytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
11.4.13 08:59

Lahvicky a vse kolem krmeni mam od TT.
Dudliky od Avent.

Dala sem na rady maminek odsud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.4.13 09:03

Dudlíky - malé MAM a pak Avent, tvar je podobný, velký MAM nikdy nechtěla.. S lahvičkama nemám zkušenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
11.4.13 09:05

Taky bych se striktně nezaměřovala jen na jednu značku, ale pokud jde o lahvičky, hrníčky, tak to je jiná, to mám od jedné značky Tommee Tippee, prtže mi pasuje savička na hrníček. Celkově mi víc sedí Tomme, ale zase ruční odsávačku mám Avent Natural a v balení byla savička, takže z té nádobky se rázem stane lahvička, takže i Avent je v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
11.4.13 09:12

Avent:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
11.4.13 09:17

Sice kojím, ale když je potřeba někdy dokrmit tak jedině TT, savička má nejpodobnější tvar prsu. Odsavačku mam medelu, ale jejich lahvičky mi nevyhovujou vůbec. Dudlíky zas MAM nebo suavinex, aventy jsme měli taky, ale maj hodně malou savičku a Jiřímu moc nejeli nebo padali z pusy :roll: Vše od jedné značky bych nekupovala, nic neni ideální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
11.4.13 09:20

Dcera nám z Aventu pít odmítla takže máme všechno od TT, jen dudlíky snese Mam. Já myslím, že bys to měla vyzkoušet na jedné lahvičce, co bude mimču vyhovovat. Naplánovat si to můžeš, pěkně všechno nakoupíš a díte bude zrovna chtít jiný tvar saviček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.4.13 09:21

Dakujem Vam pekne.
Ide mi o to, aby mi to na seba,,pasovalo´´.
Je zrejme, ze asi s jednou znackou na vsetko to nepojde.Mne sa teraz jednalo skorej o lahvicky, sterilizator a pod.Ako písala Ali-Ali. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí