Houpací lehátko pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ve-ru
7.4.13 20:43

Houpací lehátko pro miminko

Ahoj, sháním houpací křesílko/lehátko pro mimčo. Docela se mi líbí Fisher Price lehátka, ale všude jsou jen v modré barvě a jsou pomšrné drahá:-/ Nevíte, jestli se vyrábí i v nějákých neutralních barvách - hnědá, béžová? A jaká lehátka máte vy a jaké s nimi máte zkušenosti? Předem děkuji za příspěvky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
7.4.13 20:46
@Ve-ru píše:
Ahoj, sháním houpací křesílko/lehátko pro mimčo. Docela se mi líbí Fisher Price lehátka, ale všude jsou jen v modré barvě a jsou pomšrné drahá:-/ Nevíte, jestli se vyrábí i v nějákých neutralních barvách - hnědá, béžová? A jaká lehátka máte vy a jaké s nimi máte zkušenosti? Předem děkuji za příspěvky :)

Ahoj Veru.Od fisher price máme taky léhátko. Drahé sice trošičku bylo ale kamarádka ho teď sehnala na bazárku. Tam je tak do pětistovky. Pokud vím tak jsou jen modrá. Jiné barvy seženeš spíše od jiných značek :-)Ale můžu jen doporučit. Malému budou tři roky a do dnes z něho kouká na pohádky a nechce se ho vzdát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
7.4.13 20:50

@Ve-ru My máme toto http://detska-lehatka.heureka.cz/…-prikryvkou/ a musím říct, že je super. Jsme moc spokojení a od cca 4. měsíců hodně využíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.4.13 20:53

@Kájín mi tuto http://detska-lehatka.heureka.cz/…le-g5914/.Řekla bych zase že roste s dítětem. Taky jsme spokojení. Výhodou je, že se dá používat do 18 kil, ale podle mě snese i víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
7.4.13 20:59

@Marky1312 My máme pak klasické houpací křesýlko po nás. Na tom našem mi vyhovuje ten princip houpaní, je takové hrozně měkké, houpe se vlastně vlastní váhou - nebo jak to vysvětlit. My jej teda dostali a říkali jsme si, že je to zbytečné heblo a teď jsme moooc nadšení a využíváme dnes a denně. I na krmení je to super, protože ještě nesedíme. Věřím ale, že jakékoli to lehátko je bombová věc. Myslím, že snad žádným člověk nešlápne vedle. My teda občas využíváme i tu dečku, to je také dobrý vynáletz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.4.13 21:03

Koupili jsme tohle:
http://detska-lehatka.heureka.cz/…ion-lehatko/
pouzivame od min nez 2 mesicu zatim porad (7m). baterky vydrzi prekvapive dlouho.
ja ho teda koupila za 1600kc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
7.4.13 21:15

Ahoj,

my mame tohle: http://detska-lehatka.heureka.cz/…atole-g5914/

Je sice modre, ale vubec to nevadi. Malemu budou 3 roky, uz zase na nem sedi, je velmi spokojeny a vyuzijeme ho i pro malou… :dance:

Je az do 18-ti kg, takze pro me nejlepsi… :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1715
7.4.13 21:17

Já jsem teda ještě neporodila, ale doma máme tohle http://detska-lehatka.heureka.cz/…a-po-batole/ akorát v zelené barvě a na bazárku jsem ho koupila za 600,– v úplně výborným stavu :) a co ho má kamarádka, tak ta je s ním moc spokojená :) je polohovací až do nějakých 18kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
7.4.13 21:30

Máme taky FP, zelenomodré houpací s prověšenou látkou. Bylo super, dávala jsem tam malou jen když jsem potřebovala něco, kde jsem se pohybovala mimo obývák, kde byla na zemi = vytírání, vysávání, věšení prádla a vyjímečně vaření. Bylo super na první krmení.
Já kupovala nové za 1500 a pak toho litovala. Na MMB jsou v krásném stavu za méně, jak poloviční cenu. Taky nemusím modrou, ale jiná nebyla, tak jsem to neřešila. TEď ho má kamarádka a uvidím, zda použiju na druhé… mám strach, že by ho v něm starší ubezdušila, ale to uvidím v reálu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
7.4.13 21:30

Máme Babybjörn babysitter balance a jsme maximálně spokojený. Dítě v něm neni nijak zkroucené, vypne se jak šátek vahou dítěte, takže je vhodné i pro nejmenší, což mi Fisherprice to klasické lehátko nepřijde, jelikož je v tom dítě vyloženě v polosedu. Dítě se houpe vlastní vahou, náš 5ti měsíční s přehledem pochopil jak na to a co jsem koukala na videa na youtube co v tom vyváděj starší děti tak jsem na toho našeho draka fakt zvědavá. Maximálně skladné, složí se jednoduchým pohybem do placky. Látka je na lehátku jen natažená, lehce sundatelná a tím pádem i pratelná. Nemluvě o designu, nechtěla jsem žádný bláznivý vzory a tohle bylo jedno z mála lehátek s decentním vzorem :palec: Za mě veliká spokojenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
7.4.13 22:08

My máme půjčeno, ale dají se sehnat i na bazárcích levněji než nové.. a ted máme skoro 9 měs, a je to super :) máme ho tam od miminka, ruzně s tím chodíme po bytě, krmím v tom, když jíme my, tak mimi tam leží, nebo když potřebuje změnu a nebaví ho to na zemi, prostě pohodka :) a barva nehraje roli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
7.4.13 22:12

Po precteni vsech moznych recenzi predevsim na zahranicnich strankach jsem poridila Babybjorn Balance. Stovky matek pisou jak je uzasny a navic vydrzi hodne dlouho. Ale vyzkousime ho az v lete. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.4.13 22:12

Já měla od Chicca Relax and Play , už se teda nevyrábí, v nějakých eshopech je ještě k doprodeji. Bylo parádní a hlavně bylo opravdu spoustu designu na výběr. Měkce polstrováno, novorozenecká vložka, opravdu taková ta pevná látka, nikde nelezly nitě, od lehu až do rovného sedu, dvě polohy nožní opěrky, hrazdička a co jsem ocenila pak při příkrmech byl potah svléknutý během vteřiny. :mrgreen: Na druhou stranu bylo jen do 9kg, ale syna uneslo mnohem déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
8.4.13 12:36

Ahojky,

my koupili BabyBjorn Babysitter - meli jsme ho cca od 3 mesicu a pouzivame ho doted (16 mesicu). Da se supr sklopit, takze dokud malej jeste moc nesedel, tak jsme ho vsude vozili s sebou a krmili ho v nem. Doma jsem ho v nem taky od zacazku prikrmovala. Tedka uz v nem ji sam treba susenky, nebo se houpe a diva se na telku.

Neni sice nejlevnejsi, ale ja bych ho urcite doporucila kazdymu, nemuzu si ho vynachvalit…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.4.13 12:11

Ségře jsem kupovala stejné jak psala @Ema N. Fisher Price ale s jiným vzorem s modrými proužky. Koupila jsem nové, prtže to byl dárek ke křtu, byla jsem totiž kmotřička :) Ale můžu potvrdit jednu věc - ségra má ještě staršího syna (5 let) a když si prohlíží knížky, tak jedině v tom lehátku. Takže i tak se ta investice vyplatí, když jednomu dítěti vydrží klidně 5-6 let. U použitého bych si dávala pozor jak dlouho byl používanej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí