Houpací lehátko pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.13 13:02

Ahoj, taky mám to hrozně drahé od FP do 18kg, tak snad ho taky do té doby využijeme i když jsem měla vyhlídnuté růžové (máme holčičku) od Brightstar a ještě od jedné značky, ale bohužel si nevzpomenu, byli jen do 9-11kg ale taky o polovinu levnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
7.5.13 09:52

Ahoj holky, tak to trošku obnovuju :mrgreen: Sháním toto lehátko http://detska-lehatka.heureka.cz/…a-po-batole/, v této barvě. Kdybyste některá prodávala, tak klidně nabídněte. Děkuju :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
7.5.13 12:53

Nikdo nic? :roll:

• Citovat
  • Upravit
36
8.5.13 11:32

Ahoj holky, je mela nejaky levny smejd z Tesca, ale kamaradka si ted koupila uplne uzasny lehatko, jestli budu mit dalsi dite jdu do toho. da se uplne polozit, takze v tom dite muze spat a nenici si zada a nevic uz to ma nad sebou i hraci kolotoc. A ma takovej novocasnej design, zadny premrstene baravny cinkrlatka. Je teda trochu drazsi(kamoska koupila pres internet za 2499 Kč), ale je nadherny! http://www.heureka.cz/?h[fraze]=tiny+love+lehatko+napper&min=&max=&o=3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.5.13 11:33

Aha, tak odkaz pry nefunguje - v piste si do heureky tiny love lehatko napper a vydeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
31.5.13 11:08

Ahoj, tak lehátko jsem sehnala :-) Už je doma a těší se na miminko :P

• Citovat
  • Upravit
Dvoracka
18.2.14 11:37

Maminky a s lehátkem značky Babybjorn máte některá zkušenost?
Našla jsem jedno, co se mi libí, i cenově je ok, ale nemám s tou značkou zkušenost.
 díky

• Citovat
  • Upravit
Staarka
19.2.14 10:50
@Dvoracka píše:
Našla jsem jedno, co se mi libí, i cenově je ok, ale nemám s tou značkou zkušenost.
díky

od této značky máme nosítko pro malého. Lehátko nemám, ale te čekáme druhé, tak o něm přemýšlím.

• Citovat
  • Upravit
12127
19.2.14 10:58
@Dvoracka píše:
díky

když překlikneš na 1. stránku tak tam o něm píšu, když tak se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
20.2.14 12:12

@Dvoracka to bude stejný, jen novější design. Já byla spokojená. Ještě teď do něj kluk leze a houpe se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dvoracka
21.2.14 11:15

A kolik mu je? :)
Ja do toho asi půjdu. Tak díky za rady a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
12127
21.2.14 12:10

Bude mu 16měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Staarka
24.2.14 12:20

Takže s tím lehátkem máte dobré zkušenosti ano?..Možná do něho také půjdu. Zé značce věřim, tak snad to bude oki.

• Citovat
  • Upravit
22921
27.8.14 15:23

Ahoj holky, nemuzu se absolutne rozhodnout nad lehatkem..je jich tolik 8o a ani nevim co chci, jestli houpaci, hraci, vibrujici.. :think:
tak potrebuji poradit..jake mate vy??
Vetsinou jsou do 9kg, to je na jak dlouho asi?
A takove ty houpacky na baterky, da se v tom dite pak nakrmit?
diky za odkazy :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
27.8.14 16:00

@lucynka25 ta váha je dost individuální, kluk měl 9kilo v 9měsících. Koupila jsem lehátko do 13kg, což už sice má, ale leze do něj furt. Doufám, že vydrží než se druhý narodí :lol: Zbytek dotazů jde mimo mě, nemám ani vibrující ani hrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí