Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, taky mám to hrozně drahé od FP do 18kg, tak snad ho taky do té doby využijeme i když jsem měla vyhlídnuté růžové (máme holčičku) od Brightstar a ještě od jedné značky, ale bohužel si nevzpomenu, byli jen do 9-11kg ale taky o polovinu levnější ![]()
Ahoj holky, tak to trošku obnovuju
Sháním toto lehátko http://detska-lehatka.heureka.cz/…a-po-batole/, v této barvě. Kdybyste některá prodávala, tak klidně nabídněte. Děkuju
![]()
Ahoj holky, je mela nejaky levny smejd z Tesca, ale kamaradka si ted koupila uplne uzasny lehatko, jestli budu mit dalsi dite jdu do toho. da se uplne polozit, takze v tom dite muze spat a nenici si zada a nevic uz to ma nad sebou i hraci kolotoc. A ma takovej novocasnej design, zadny premrstene baravny cinkrlatka. Je teda trochu drazsi(kamoska koupila pres internet za 2499 Kč), ale je nadherny! http://www.heureka.cz/?h[fraze]=tiny+love+lehatko+napper&min=&max=&o=3
Aha, tak odkaz pry nefunguje - v piste si do heureky tiny love lehatko napper a vydeje.
Ahoj, tak lehátko jsem sehnala
Už je doma a těší se na miminko ![]()
Maminky a s lehátkem značky Babybjorn máte některá zkušenost?
Našla jsem jedno, co se mi libí, i cenově je ok, ale nemám s tou značkou zkušenost.
díky
@Dvoracka píše:
Našla jsem jedno, co se mi libí, i cenově je ok, ale nemám s tou značkou zkušenost.
díky
od této značky máme nosítko pro malého. Lehátko nemám, ale te čekáme druhé, tak o něm přemýšlím.
@Dvoracka píše:
díky
když překlikneš na 1. stránku tak tam o něm píšu, když tak se ptej
@Dvoracka to bude stejný, jen novější design. Já byla spokojená. Ještě teď do něj kluk leze a houpe se
A kolik mu je? ![]()
Ja do toho asi půjdu. Tak díky za rady a zkušenosti.
Takže s tím lehátkem máte dobré zkušenosti ano?..Možná do něho také půjdu. Zé značce věřim, tak snad to bude oki.
Ahoj holky, nemuzu se absolutne rozhodnout nad lehatkem..je jich tolik
a ani nevim co chci, jestli houpaci, hraci, vibrujici.. ![]()
tak potrebuji poradit..jake mate vy??
Vetsinou jsou do 9kg, to je na jak dlouho asi?
A takove ty houpacky na baterky, da se v tom dite pak nakrmit?
diky za odkazy
![]()
@lucynka25 ta váha je dost individuální, kluk měl 9kilo v 9měsících. Koupila jsem lehátko do 13kg, což už sice má, ale leze do něj furt. Doufám, že vydrží než se druhý narodí
Zbytek dotazů jde mimo mě, nemám ani vibrující ani hrací