Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj já mám vše od Tommee Tippee a jsem velmi spokojená. na dcera jsem měla avent. ale Tommee tippee je lepší. v myčce myji flašky a jsou stále pěkné, nejsou zašlé atak ![]()
Ahoj, chtěla bych koupit lahve Tommee Tippee. Sterilizátor ale už máme Avent do mikrovlnky. Ty lahve by tam ale taky měly jít, ne? Předpokládám, že to bude univerzáln…
díky za radu.
Ahojky holky, mám 9 týdenní holčičku, která trpí na prdíky. Ptoto jsem zakoupila lahvičku Tommee Tippee antikolikovou.Byla tam savička 0+. Jenže Barborka pije nutrilon AR proti blinkání a to je mlíko husté. Můj manžel tak savičku se snažil trošku jehlou zvětšit dírku a bohužel to trochu přebral
.Malé to moc teče. Tak jsem chtěla zakoupit novou, ale v obchodě mě řekly, že 0+ je jen u lahviček(podotýkám antikoliková).tak jsem koupila 3+.Zdá se mě že to dost teče. Barča to vypije, ale dost rychle tak 150ml vypije za 10 minut. Nemůže jí to ublížit, když to tak rychle vypije…
![]()
@OBZOR
mi prijde 10 min v pohode. pokud je to mlicko hustsi a tou 0+ ji to moc neteklo, tak by tohle melo byt akorat.
@Ali-Ali no tou nulou ji to moc neteklo a vztekala se. Dneska jsem jí poprvé dala tou 3+ ale zase mě přišlo, že to měla moc rychle…Většinou se u pití unaví, ale takto asi né. Nestačí jí to asi klesnout do bříška. No uvidíme, jak to bude pokračovat
.
Za jak dlouho Vám vypijí tak 150ml mlíka.?
Myslím, že 150ml za 10 minut je v pohodě. syn pil z prsa dávku 100-200 ml kolem 5-7 minut takže bych neplašila
Ještě bych měla holky dotaz…prosím jsem asi antitalent na návody. Co znamená, když v návodu na tu antikolikovou láhev píší. Cituji:Před každým použitím se proti světlu podívejte na ventil, zda jsou zářez a sevření od sebe, aby bylo zajištěno řádné odvětrávání. Je to u té láhve tomee tippee.
To je jako jak je dole ten půlbalonek a je naříznutý, tak jako aby to bylo od sebe nebo jak? Co s tím mám dělat? Jsem asi blbá
![]()
My máme taky Tommee a vypije to někdy i rychleji. Malému je půl roku a pije večer 250ml:-) Tak budte v klidu ![]()
@OBZOR Jde o ten ventilek na savičce, kterým uchází vzduch při pití. Proplachuju ho a při každém mití ho pružím aby tim ten vzduch opradvu šel, jde o to aby to nebylo zanešené. Pak to nebude antikolikové..
@OBZOR Já bych to tak pochopila. Prosím tě. Nedělej si z toho hlavu.. Není to stroj
To je právě ten ventilek na ten vzduch asi víš?! Co ti tam píší… Já už návody od lahviček nemám ![]()
@OBZOR Já vůůbec nevím, k čemu tohle tam máš?
Myslím, že to patří k té savičce, to poučení. Tam je ventilek… K čemu je tohle to??
?