Tommee Tippee, nebo Avent?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
11.4.13 09:41

Ahoj já mám vše od Tommee Tippee a jsem velmi spokojená. na dcera jsem měla avent. ale Tommee tippee je lepší. v myčce myji flašky a jsou stále pěkné, nejsou zašlé atak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.4.13 07:39

Ahoj, chtěla bych koupit lahve Tommee Tippee. Sterilizátor ale už máme Avent do mikrovlnky. Ty lahve by tam ale taky měly jít, ne? Předpokládám, že to bude univerzáln… :think: díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.5.13 15:57

Ahojky holky, mám 9 týdenní holčičku, která trpí na prdíky. Ptoto jsem zakoupila lahvičku Tommee Tippee antikolikovou.Byla tam savička 0+. Jenže Barborka pije nutrilon AR proti blinkání a to je mlíko husté. Můj manžel tak savičku se snažil trošku jehlou zvětšit dírku a bohužel to trochu přebral :-).Malé to moc teče. Tak jsem chtěla zakoupit novou, ale v obchodě mě řekly, že 0+ je jen u lahviček(podotýkám antikoliková).tak jsem koupila 3+.Zdá se mě že to dost teče. Barča to vypije, ale dost rychle tak 150ml vypije za 10 minut. Nemůže jí to ublížit, když to tak rychle vypije… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.5.13 16:01

@OBZOR
mi prijde 10 min v pohode. pokud je to mlicko hustsi a tou 0+ ji to moc neteklo, tak by tohle melo byt akorat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.5.13 16:04

@Ali-Ali no tou nulou ji to moc neteklo a vztekala se. Dneska jsem jí poprvé dala tou 3+ ale zase mě přišlo, že to měla moc rychle…Většinou se u pití unaví, ale takto asi né. Nestačí jí to asi klesnout do bříška. No uvidíme, jak to bude pokračovat :roll:.
Za jak dlouho Vám vypijí tak 150ml mlíka.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.5.13 16:05

Myslím, že 150ml za 10 minut je v pohodě. syn pil z prsa dávku 100-200 ml kolem 5-7 minut takže bych neplašila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.5.13 16:10

Tak uvidíme, jak budem pokračovat :-) Snad si zvykne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.5.13 16:31

Ještě bych měla holky dotaz…prosím jsem asi antitalent na návody. Co znamená, když v návodu na tu antikolikovou láhev píší. Cituji:Před každým použitím se proti světlu podívejte na ventil, zda jsou zářez a sevření od sebe, aby bylo zajištěno řádné odvětrávání. Je to u té láhve tomee tippee.
To je jako jak je dole ten půlbalonek a je naříznutý, tak jako aby to bylo od sebe nebo jak? Co s tím mám dělat? Jsem asi blbá :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
2.5.13 17:02

My máme taky Tommee a vypije to někdy i rychleji. Malému je půl roku a pije večer 250ml:-) Tak budte v klidu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
2.5.13 17:06

@OBZOR Jde o ten ventilek na savičce, kterým uchází vzduch při pití. Proplachuju ho a při každém mití ho pružím aby tim ten vzduch opradvu šel, jde o to aby to nebylo zanešené. Pak to nebude antikolikové..

• Citovat
  • Upravit
465
2.5.13 17:09

@Brooucinda To je to jak je to naříznuté, to se tím myslí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
2.5.13 17:11

@OBZOR Já bych to tak pochopila. Prosím tě. Nedělej si z toho hlavu.. Není to stroj :lol: To je právě ten ventilek na ten vzduch asi víš?! Co ti tam píší… Já už návody od lahviček nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
465
2.5.13 17:16

)@Brooucinda Asi toto nemá být ucpané… :? :?
Jsem to ale :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
2.5.13 17:19

@OBZOR Já vůůbec nevím, k čemu tohle tam máš? :lol: Myslím, že to patří k té savičce, to poučení. Tam je ventilek… K čemu je tohle to?? :mrgreen: :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
465
2.5.13 17:23

@Brooucinda To je k té antikolikové láhvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí