Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
zavinuji Adélku (3 týdny), tak jak mě to naučili v porodnici… tedy, nejprve do plenky a pak do té klasické zavinovačky, podobné jakou měli i v porodnici… mám půjčené dvě od švagrové… včera jsem ale měla pocit, že jí je hrozně vedro, sice plakala a byla trochu vzteklá, tak se mohla zahřát i kvůli tomu, ale už jsem měla pocit, že je trochu zpocena, tak jsem jí rozbalila a vytáhla ze zavinovačky ten molitan… ale problém je, že pak tak zavinovačka pořádně nedržela tvar… oblečené měla dupačky a bodyčko (plus tu plenku)
proto prosím o radu…existuje něco jako zavinovačka na léto? přece jenom se v ní cítí dobře a i spí mnohem lépe… nebo jak to mám vyřešit? ![]()
děkuji
Alex
@Lex83 nase mimiko je sice teprve v brisku, narodit se ma v cervnu. ja jsem si poridila toto, vsichni si to moc chvali a je to jen kus bavlnky
http://www.malvik.cz/…acle-blanket
preju at je vam brzy dobre ![]()
Taky jsem sháněla. nakonec jsem si jí ušila z bambusové látky sama. ale klidně můžeš holčičce sebrat dupačky. ona v zavince nezmrzne ![]()
@superandrysek tak v tomhle mi nevydržel déle než pár minut…
Nechala bych jí na sobě jen bodýčko a zavinovala jsem v teple jen do tetrapleny. Ale kdyz koncem června bylo už uplne vedro, museli jsme taky prestat. Byla hrozne zpocena. Pak mnohem vic plakala, ale zvykla si. Koncem cervna jí byly 3 mesice.Nebo ji zavinout a aaz usne tak ji trochu rozvazat… taky jsem to v te dobe resila a nevyresila.
Zkusila bych zavinout jenom do tetra osusky, je dost velka na kompletni zavinuti, ale tenka, takze se miminko nebude parit.
@paola white uvidim jak uspejeme, bud se jim to liby a nebo ne…
@Lex83 Já prcka na noc teď v teplém počasí oblékám do takového pyžamka (overal s rukávky k loktům a nohavičkami ke kolínkům - Tesco), dám mu ponožky a zamotám ho do tetra osušky, rychlozavinovačku rozepnu jak usne. Pak ho přikreju dle teploty v místnosti, buď dětskou fleece dekou anebo peřinkou. Sice v jeho věku bude asi načase se zavinováním přestat, ale zatím si nestěžuje a spinká celou noc ![]()
Zavinovala jsem dítě přes léto do tetra osušky, nouzově ido froté osušky, dítě mělo tričko, plínu a ponožky.
@superandrysek Podobnou kuklu mi teď poslala ségra, měla bych rodit koncem července, tak to abych už začala trénovat na nějaký panence… =oD
@Andilek666
take jsem to zkousela na panence…jeste mam v planu si to vzit do porodky a poprosit sestricky - ale zas tak tezke to neni ![]()
@Anielka píše:
Ja zavinuju do anavy zavinovacky z merino
Ta nemá chybu. Teď už jí máme jako deku, ale nelituju. Perfektně reguluje teplotu. Takže i v těch největších vedrech v ní spával jen v plínce a byl absolutně spokojen ![]()
@quinny píše:
Ta nemá chybu. Teď už jí máme jako deku, ale nelituju. Perfektně reguluje teplotu. Takže i v těch největších vedrech v ní spával jen v plínce a byl absolutně spokojen
Hlavne je velka.. takze se da zavinovat dlouho.
Ted u dvoutydenniho ji mam prelozenou na pul ![]()