Monitor po nějakém dítěti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
505
20.4.13 12:57

Monitor pro miminko

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, máte některá zkušenost s monitorem pro mimi po nějakém dítěti? Koupila jsem si monitor, je po jednom miminku, v záruce, plně funkčí, ale potřebovala bych vědět, jestli ho musím nechat někde nějak nastavit, nebo seřídit, než začnu používat. Děkuji moc za odpovědi :-)

:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1469
20.4.13 13:06
@kacenkab píše:
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, máte některá zkušenost s monitorem pro mimi po nějakém dítěti? Koupila jsem si monitor, je po jednom miminku, v záruce, plně funkčí, ale potřebovala bych vědět, jestli ho musím nechat někde nějak nastavit, nebo seřídit, než začnu používat. Děkuji moc za odpovědi :-):hug: :hug:

Ahoj :mavam: já měla monitor taky po jednom dítku :) jelikož bylo od kamarádky tak jsem důvěřovala, že je OK. Jen jsem dala nové baterky vyzkoušela, když jsem zvedla malou jestli funguje a vše bylo v pořádku :lol: Ale jestli to máš od cízích tak bych ho určitě nechala přezkoušet, ale neporadím kdy se to dělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
20.4.13 13:15

Sestra ma monitor dokonce po trech detech a uz ho pouziva 9 mesicu a furt v pohode. Ja bych se toho nebala. Na strankach vyrobce monitoru nanny je tusim psano, ze umi udelat revizi, ale treba znacka babysense nebo angelcare nevim. Kazdopadne vyrobce ti vzdy doporuci pouzit novy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.4.13 13:25

@kacenkab taky jsem si koupila monitor už po jednom dítěti. Je v super stavu a funguje jak má už 8 měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
20.4.13 13:31

Já měla monitor už po dvou dětech a nyní ho má po nás kamarádka…a v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
20.4.13 13:41

Měla jsem monitor od kamarádky taky po jednom dítku a už bych to nikdy neudělala!!! Furt nám falešně hulákal, i 5-6× za noc, takže jsme ráno chodili s chlapem jak mátohy a vyděšení až hrůza. Nakonec jsme si koupili ten na plínečku Snuza a 200% spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.4.13 14:02

Bez problémů
Záleží spíš na značce a jak s ním bylo zacházeno. Odzkoušíš si ho sama. Funguje nefunguje tam jiná možnost není :mavam:
@Bibík13 a jsi si jistá že to bylo monitorem? Resp tím že byl už po jednom dítku? ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
20.4.13 16:50
@quinny píše:
Bez problémů
Záleží spíš na značce a jak s ním bylo zacházeno. Odzkoušíš si ho sama. Funguje nefunguje tam jiná možnost není :mavam:
@Bibík13 a jsi si jistá že to bylo monitorem? Resp tím že byl už po jednom dítku? ;) :oops:

no vrátila jsem ho kámošce zpátky a dala ho reklamovat, takže byl vadný… fakt nevím, napsala jsem svou zkušenost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.5.13 19:08

Holky máte některá zkušenost s monitorem HI Sense? Mám možnost koupě z druhé ruky, cca 5 let starý? Co myslíte? Vzít nebo nevzít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.5.13 21:31

@Bibík13 já to nemyslela tak, že vadný nebyl, ale že se ti to může stát i s novým monitorem ;) je to elektronika takže rozbít se to určitě může.
Jinak falešné poplachy mívají malý mimča, když mají nízkou váhu. Nebo když ten monitor má malou desku a dítko pak už větší vycestuje mimo její dosah 8)
@Medvídě30 značku neznám. Já bych zvážila od koho je a jaká je cena
Přeci jen 5 let už je docela dost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí