Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
ktorý koš na pleny máte vyzkúšaný? Nejak sa v tých značkách ztrácám… ďakujem.
Máme Tommy Tippee Sangenic plus a jsem docela spokojená, ale i tak se musí vynášet každé 2-3 dny jinak pak hrozně smrdí i ven
@paola white
dakujem..nad tým práve premýšlame, ale je strašne málo infošiek na nete..aký je rozdiel medzi normálnym Sangenicom a tým plus?
Taky mame Tommee Tippee Sangenic, ale bez „plus“
je to fajn, spojena jsem, ale uz jsem dosla k tomu, ze do nej cpu jenom ty smradlave plinky. nejak me nebavi do nej kupovat ty kazety…
kazdopadne to je super, pokud mas prebalovak nekde treba v pokoji, protoze bezny odpadkovy kos to moc neresi a balit do sacku nebo behat s kazdu plinkou po byte se neda.
Sangenic máme, ale teda občas mi přijde, že ty jejich náplně smrděj i prázdný
Čili jsem teď koupila pytlíky Tesco na radu od kamarádky, která je z nich nadšená, a budu je po skončení současný náplně do toho Sangenicu házet jako do normálního ![]()
Mam doma sangenic, jiz nepouzivam, klidne prodam, cena 480 Kc, maly ma pul toku tak byl jen chvili vyuzivan.. Kdyztak napis do zprav.. ![]()
@miisenka ten Sangenic plus by měl mít lepší antibakteriální pytlíky. jinak si myslím, že rozdíl není až tak velký. Náhradní kazety kupuju na MMB a vyjdou o dost levněji než v obchodě. ale taky už jsme došli k tomu, že tam házíme jen zabobkovaný pleny…
@karolina_a_betuska já to vyřešila tím, že na tu kazetu kapu eterický olej. taky mi připadá že ty náplně nějak divně voní
@Ali-Ali No že prostě budu balit plenky po jednom do těch Tesco pytlíků. A v Sangenicu nebudu mít náplň a budu ho používat jako normální odpadkáč ![]()
http://www.zbozi.cz/…ar-30-modry/
já mám tento Diaper Champ a výhoda je ta, že do toho můžeš dát obyčejne pytle do koše, manipulace je jednodušší jak s těmi Sangenic(ten jsem též ozkoušela) Tady u toho jen hodíš a překlopíš. Pytle tam dávat můžeš i nemusíš. Bazarově se dá za 600kč určitě už sehnat. Je fakt dobrý, myslim, že i vyhodnější ptž do těch výše uvedených musíš kupovat special náplně-kazety a ty jsou kua drahy. Nemluvě o tom, že se tam vejde i více plen. ![]()
Jinak vynášim co čtyři dny, možna i pět a nesmrdi, ale i tak je to chuťovka
http://deti.bazos.cz/…-do-kose.php
aktivně jsem ti ho i našla na bazaru za pěknou cenu
@nikol.ondrášovka píše:
Sem jediná komu přijde koš na pleny jako totální kravina?
jediná nie si.. ![]()
@nikol.ondrášovka nejsi, nechápu, jak někdo může dát tolik peněz za odpadkový koš a to i v případě, kdybych peníze nemusela řešit ![]()