Koš na pleny - značka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14309
25.4.13 17:55

koš na pleny-značka?

Ahoj holky,

ktorý koš na pleny máte vyzkúšaný? Nejak sa v tých značkách ztrácám… ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
25.4.13 17:59

Máme Tommy Tippee Sangenic plus a jsem docela spokojená, ale i tak se musí vynášet každé 2-3 dny jinak pak hrozně smrdí i ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
25.4.13 18:02

@paola white
dakujem..nad tým práve premýšlame, ale je strašne málo infošiek na nete..aký je rozdiel medzi normálnym Sangenicom a tým plus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.4.13 18:06

Taky mame Tommee Tippee Sangenic, ale bez „plus“ :) je to fajn, spojena jsem, ale uz jsem dosla k tomu, ze do nej cpu jenom ty smradlave plinky. nejak me nebavi do nej kupovat ty kazety…
kazdopadne to je super, pokud mas prebalovak nekde treba v pokoji, protoze bezny odpadkovy kos to moc neresi a balit do sacku nebo behat s kazdu plinkou po byte se neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.4.13 18:14

Sangenic máme, ale teda občas mi přijde, že ty jejich náplně smrděj i prázdný :( Čili jsem teď koupila pytlíky Tesco na radu od kamarádky, která je z nich nadšená, a budu je po skončení současný náplně do toho Sangenicu házet jako do normálního ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
25.4.13 18:18

Mam doma sangenic, jiz nepouzivam, klidne prodam, cena 480 Kc, maly ma pul toku tak byl jen chvili vyuzivan.. Kdyztak napis do zprav.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.4.13 18:19

@miisenka ten Sangenic plus by měl mít lepší antibakteriální pytlíky. jinak si myslím, že rozdíl není až tak velký. Náhradní kazety kupuju na MMB a vyjdou o dost levněji než v obchodě. ale taky už jsme došli k tomu, že tam házíme jen zabobkovaný pleny…

@karolina_a_betuska já to vyřešila tím, že na tu kazetu kapu eterický olej. taky mi připadá že ty náplně nějak divně voní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.4.13 18:19

@karolina_a_betuska
a jak do Sangenicu Tesco pytliky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.4.13 18:30

@Ali-Ali No že prostě budu balit plenky po jednom do těch Tesco pytlíků. A v Sangenicu nebudu mít náplň a budu ho používat jako normální odpadkáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
25.4.13 18:32

http://www.zbozi.cz/…ar-30-modry/
já mám tento Diaper Champ a výhoda je ta, že do toho můžeš dát obyčejne pytle do koše, manipulace je jednodušší jak s těmi Sangenic(ten jsem též ozkoušela) Tady u toho jen hodíš a překlopíš. Pytle tam dávat můžeš i nemusíš. Bazarově se dá za 600kč určitě už sehnat. Je fakt dobrý, myslim, že i vyhodnější ptž do těch výše uvedených musíš kupovat special náplně-kazety a ty jsou kua drahy. Nemluvě o tom, že se tam vejde i více plen. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
25.4.13 18:35

Jinak vynášim co čtyři dny, možna i pět a nesmrdi, ale i tak je to chuťovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
25.4.13 18:36

http://deti.bazos.cz/…-do-kose.php
aktivně jsem ti ho i našla na bazaru za pěknou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.4.13 18:39

Sem jediná komu přijde koš na pleny jako totální kravina? :think:

• Citovat
  • Upravit
2355
25.4.13 18:41
@nikol.ondrášovka píše:
Sem jediná komu přijde koš na pleny jako totální kravina? :think:

jediná nie si.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LN
15521
25.4.13 18:44

@nikol.ondrášovka nejsi, nechápu, jak někdo může dát tolik peněz za odpadkový koš a to i v případě, kdybych peníze nemusela řešit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí