Koš na pleny - značka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
25.4.13 18:44
@beruskalienka píše:
jediná nie si.. :D

och děkuji, už sem se bála

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
25.4.13 18:45

@LN Ano, přesně, strašný prachy za věc která je na nic. Prostě vynesu kažý den pleny a je to pětikilo ušetřeno :dance:

• Citovat
  • Upravit
1342
25.4.13 18:56

Já ho dostala :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
25.4.13 19:10

Mám obyčejný koš s víkem a doma nám nic nesmrdí, tak nechápu k čemu takové nesmysle.. Vynesem ráno, když jdeme se psem a večer když jdeme se psem a fakt nic ani ťuk nesmrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.4.13 19:13

@Nina Filipi
no jo, ale ne kazdy muze dvakrat denne vynaset kos. a ono to taky jinak smrdi, kdyz se zacnou davat prikrmy ;)

jako samozrejme, ze se da zit bez kose na pleny. me by asi nenapadlo ho koupit, ale dostala jsem ho a behem chvile jsem si na to tak zvykla, ze ted nechapu, jak to lidi delaji bez nej. je to jak s vetsinou veci na mimino - nemas-nechybi ti, mas-uz bez toho nemuzes byt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
25.4.13 19:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
25.4.13 19:21

Dakujem za reakcie..ja ten košík chcem, lebo mi to príde praktické a behať 2× denne do popelnice(ktorú síce máme pred barákom a chodíme i vevnčiť psa) sa mi nechce.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.4.13 19:22

@Niqitka jj ten jsme měli a smrad vůbec nedržel. velmi rychle šel z domu to tam můžu mít odpadkáč za 50 z Ikea
@nikol.ondrášovka vzledem k tomu, že ho mám u syna v pokoji tak nechci aby mu to tam smrdělo. pokud bych musel vážit každou korunu tak bych se bez něj obešla, ale takhle je to pohodlné a nemusím lítat s každou plenou pře celý byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.4.13 19:23
@Nina Filipi píše:
Mám obyčejný koš s víkem a doma nám nic nesmrdí, tak nechápu k čemu takové nesmysle.. Vynesem ráno, když jdeme se psem a večer když jdeme se psem a fakt nic ani ťuk nesmrdí…

když byli synovi 3 týdny tam mi taky nesmrděla házeli jsme do normálního koše. jen si počkej na příkrmy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
25.4.13 19:36
@nikol.ondrášovka píše:
Sem jediná komu přijde koš na pleny jako totální kravina? :think:

Nejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
25.4.13 19:38

@paola white za chvíli tam ten koš nebudeš mít moc protže bude tak zvídavej…a malé děti rády mažou hovňouse i po stěně a všude a cpou je i do pusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
25.4.13 19:38
@claire91 píše:
Nejsi :lol:

nejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
25.4.13 19:40
@Nina Filipi píše:
@paola white za chvíli tam ten koš nebudeš mít moc protže bude tak zvídavej…a malé děti rády mažou hovňouse i po stěně a všude a cpou je i do pusy…

Jo, to udělal prý přítel když byl malý, sundal si v postýlce podělanou plínu a rozmazal to po zdi :mrgreen: omlouvám se za OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
25.4.13 19:41

Příjde mi to divný mít koš s posranejma plínama v pokoji, kde se spinká… taky by se vám dobře nespalo s hovňousema v pokoji… blééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
25.4.13 19:41

Chapu, ze vam prijde kos na pleny jako totalni kravina, ale na to se zakladatelka neptala. Pokud chcete nadavat na kose na pleny, tak si o tom zalozte diskuzi, tady je to o necem jinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí