Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Příkrmy dáváme, vyneseme jednou denně a smrad prostě není. Máme koš IKEA a to v ložnici.
Příspěvek upraven 25.04.13 v 19:44
Ja jsem taky koupila Diaper Champ, starsi za par stovek. Muzes tam dat jake sacky chces a nemusis kupovat drahe nahradni kazety..
My ho máme, nic nesmrdí, hážu tam jen ty pokaděný, dostala jsem k tomu spoustu kazet, tak to využívám
náhodou se mi to líbí a to jsem ho na první dítko neměla ![]()
@Nina Filipi je vidět, že si ten koš nikdy neviděla… mému synovi je 15 měsíců a je zvídavý až dost a to už pěknou řádku měsíců a i když ten koš otevře tak na tu zatočenou plenu se nemá šanci dostat ![]()
Já mám tento a je super, měli ho i v porodnici a já tam teda dávám jen klasický pytel což do jiných myslím nejde, takže ušetříš i za ty náplně které nejsou zrovna levné, vynáším jednou týdně ale malej moc nekadí a nesmrdí vůbec jen když se otevře. Kupovala jsem na mmb za 3 stovky a super kup.
http://www.zbozi.cz/?…
Ahoj, koupil jsem včera tento koš Tommee Tippee SANGENIC.Po složení jsem zjistil, že mi víko nelícuje se spodním dílem (rohy jsou odstáté). Je to normální? Máte to taky? Mám to reklamovat?
@Lolllo píše:
Chapu, ze vam prijde kos na pleny jako totalni kravina, ale na to se zakladatelka neptala. Pokud chcete nadavat na kose na pleny, tak si o tom zalozte diskuzi, tady je to o necem jinem.
souhlasím s tebou
Taky máme koš na pleny od tommee tippee, ostatně jako spoustu dalších věcí, protože mají úžasné věci pro děti. Co se týče koše, tak je to za mě super nápad mít pleny zvlášť, hlavně je fajn, že tady z toho koše neuniká zápach.
@Darija06 píše:
Taky máme koš na pleny od tommee tippee, ostatně jako spoustu dalších věcí, protože mají úžasné věci pro děti. Co se týče koše, tak je to za mě super nápad mít pleny zvlášť, hlavně je fajn, že tady z toho koše neuniká zápach.
Prosím nemáte jednu prázdnou kazetu z koše na pleny tommee tippee??? Mám koš na pleny TT Sangenic Nursery ale chybí mi v něm kazeta a folie už mám také koupené ale nemám ji na co namotat..