Zkušenosti s přídavnou postýlkou

995
2.5.13 18:32

Zkušenosti s přídavnou postýlkou

Ahoj,

je tu někdo mezi vámi, kdo si zakoupil přídavnou postýlku? Uvažuji o její koupi, ale ráda bych slyšela i nějaké zkušenosti s ní.

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13768
2.5.13 18:36

Nevím přesně, co je přídavná postýlka… ale já mám normální postýlku bez jedné bočnice přimontovanou truhl. svorkami ke své posteli. Svou funkci to plní už dva a půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
2.5.13 18:49

http://www.sambaby.com/…0x40cm-bila/

je to tohle, ona je právě menší než klasícká, velikostně jako košíček, takže dočasná záležitost :-)

čekáme druhé dítě, první dcera má rok, druhá se narodí za tři měsíce a potřebuju holky nějak poskládat do jednoho pokoje, dvě postýlky tu nenacpeme, takže zvažuji košíček (ale ty se mi nelíbí), nebo tuhle postýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
2.5.13 18:58

Ahojky, tak známá nemá přesně tuhle, ale má z XXX Lutz, a teda nemůže si jí vynachválit :D Já jí chtěla také, ale bohužel bych musela vyměnit i postel, k té naší by to nešlo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
2.5.13 19:19

Mam a je super. O vikendu, ale budeme slecnu stehovat do vetsi, tak bude na prodej vcetne nebes a vybavy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
2.5.13 21:26

Já mám to samé co Anastazie..A MŮŽU JEN DOPORUČIT:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
2.5.13 22:57
@slunik píše:
Mam a je super. O vikendu, ale budeme slecnu stehovat do vetsi, tak bude na prodej vcetne nebes a vybavy. :)

jee, tak to se ráda mrknu, kdyžtak mi napiš do zpráv prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
2.5.13 23:07

@slunik @Nunka holky, ještě mi prosím napište, jak dlouho jste postýlku využily. Dívala jsem se, že rozměrově je jako košíček, ten vydrží tak do 3-4 měsíců, co mám zkušenost, ale u téhle postýlky jsem u jednoho výrobce četla, že se dá využít až do 14 měsíců, opravdu? Neumím si to představit, až se začne dítko přetáčet a stavět. Dcerka mi začala stát v půl roce a ze spaní stojí doteď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
3.5.13 09:26

@Anushka Ahojky, tak jsem našla tu co měla známá… měla tuto: http://www.xxxlutz.at/…007285000101

Ale jak dlouho jí používala nevím, mám pocit že tak do 9-10 měsíců, pak šel malej do vlastního pokojíčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
3.5.13 18:48

Anusko, dceri je 14 mesicu. Zitra ji nafotim a poslu ti odkaz na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
6.5.13 22:35

Sluniku budu za odkaz moc moc rada.

A dekuji za ten vek, velikostne jsem si myslela, ze kdyz je jako kosicek, tak moc nevydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.11.15 21:28

Přemýšlíme o postýlce IKEA GULLIVER s oddělávací bočnicí, že bychom ji přirazili (případně přišroubovali) k naší posteli. Výhodu vidím v nočním kojení, ale nevím, jak dlouho to tak bude moct zůstat. Předpokládám, že větší dítě bude přelézat k nám. Máte někdo zkušenosti? Místa moc nemáme, tak nechci mít v každém pokoji postýlku (dítě by tam spalo i přes den, když nebude v kočárku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
19.11.15 21:32

Jak jsem psala před třema lety, mám takhle normální postýlku bez bočnice už pět let a pořád tam někdy spí. Bočnici jsem měla nasazenou asi tak okolo roku a půl pár měsíců, pak jsem jí zas dala pryč, dokonce tam takhle chodil spát i po obědě a nikdy nevylezl (před usnutím, po probuzení už jo).
Takže moje zkušenost jednoznačně dobrá, neumím si představit spát bez dítěte asi tak do tří-čtyř let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
19.11.15 21:46
@LauraLola píše:
Přemýšlíme o postýlce IKEA GULLIVER s oddělávací bočnicí, že bychom ji přirazili (případně přišroubovali) k naší posteli. Výhodu vidím v nočním kojení, ale nevím, jak dlouho to tak bude moct zůstat. Předpokládám, že větší dítě bude přelézat k nám. Máte někdo zkušenosti? Místa moc nemáme, tak nechci mít v každém pokoji postýlku (dítě by tam spalo i přes den, když nebude v kočárku).

meli jsme na chalupe. doma se bohuzel nevesla. za me super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí