Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
7. listopadu jsem mela clear blue pozitivní 1+2, test jsem si nedelala kvuli tomu ze honím duchy apod. Od léta kdy byly falešně pozitivní jsem to neresila, jenže mě začalo hrozne pichat v podbřišku na pravé straně a bolet prsa resp pálet. Mela jsem ho doma byl pozitivní, dnes 18.11. uz příznaky prsou odezněly a zkusila jsem test byl negativní, celkem me to zarazilo.
MS bohužel od vysazeni antikoncepce nemam pravidelnou, pila jsem kontryhel a beru fertipronu, kdy od gynekoložky vim, ze ovulace se mi muže už nastartovat. No chtela jsem se radovat a negativní test mě vyděsil, s přítelem se nijak nechráníme proto to nechávám náhodě, jen jsem se začala těšit.
Co jsem tady za poslední dobu stačila pochytit tak to, že si tu holky stěžovaly na tyhle digitální Clear Blue. Ukazovala pozitivitu a těhotné nebyly. Vadné kusy.
Také sem mela 1-2 na clearblue šla sem pak na gynekologii na krev a opravdu tam bylo hcg ale nízké a bohužel další týden přišla Ms jednalo se o biochemické těhotenství..,pokud Ms nedorazila tak bych zašla na gynekologii oni naberou krev a kouknou co a jak
@Sisi 14 dekuji asi zkusim zavolat, koupim radsi levnější test, jelikož jsem zkusila jen to clear blue dvakrát, MS neprisla a to uz podle křeči v podbřišku jsem myslela, ze ano a podle prsou no a on to byl pozitivní test a tedka je negativní.
@Bellamia píše: Více
tak zkusim asi do třetice nějaký paprikový ten jsem nezkoušela a potvrdím si to a zavolám radši na gynekologii, křeče v podbřišku stále mám a ms nikde jen prsa bolí méně no