Digitální test Clearblue

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
12.2.24 18:39

@Téra30 Terko to nevypadá dobře. Asi jsi chvíli těhotná byla, ale něco bylo špatně a nejspíš to nedopadne. 8 dní zpoždění už digitál ukáže 3+. Tak se drž, vyjde to příště. Taky se mi to takhle přihodilo s prvním miminkem a hned měsíc na to už bylo tehotenetvi v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986

@Téra30 Terko to nevypadá dobře. Asi jsi chvíli těhotná byla, ale něco bylo špatně a nejspíš to nedopadne. 8 dní zpoždění už digitál ukáže 3+. Tak se drž, vyjde to příště. Taky se mi to takhle přihodilo s prvním miminkem a hned měsíc na to už bylo tehotenetvi v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986

@Téra30 Terko to nevypadá dobře. Asi jsi chvíli těhotná byla, ale něco bylo špatně a nejspíš to nedopadne. 8 dní zpoždění už digitál ukáže 3+. Tak se drž, vyjde to příště. Taky se mi to takhle přihodilo s prvním miminkem a hned měsíc na to už bylo tehotenetvi v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.2.24 20:13

@Teik310

Moc děkuji, jsem v pohodě :) ale stále jsem to nedostala tak nevím co to znamená :)

Jinak je mi jasné, že to vyjde příště když teď ne tohle si najde svůj čas, kdy má přijít ❤️ děkuji za odpověď.

Pak mě napadlo že jako ty cykly jsem měla všelijaké, že jsem mohla mít ovulaci jindy a tím pádem je to vše pošoupnuté, tělo zatím nevypadá, že se připravovalo na MS.

Ale tak co radši jsem zavolala na gynekologii, tak uvidíme ať mám klid ať to dopadne jak chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí