Dilema - plat nebo čas s dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ten plat je dost mizérie, mám o 4 tisíce víc + stravenky a to nemám titul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen pro zajímavost, kdo je zaměstnavatel? Ti lekáři, jejich s. r.o, nebo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
14 tis a mas VS???
Neviem si predstavit pracovat za tak malo penazi s takou praxou a VS
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně mám 17 tis, ale teď to svedli na covid, takže mám 1 den v týdnu paragraf, od května nevím co bude. Není to soukromý lékař, je to společnost.
- Citovat
- Upravit
No v teto dobe bych byla rada za praci…
avsak po zlepseni nevahej a hledej neco lepsiho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak jsi dopadla, pořád tam děláš nebo uz máš něco jineho? Jinak takovy palt s praxi a mgr je fakt zoufalý.. Je to plny uvazek nebo zkraceny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najdou se tady maminky zdravotní sestřičky na ambulancích? Holky prosím, jestli to není tajné, můžete mi prozradit výši platu, úvazek a kraj.
Pracuji teď u pldd, plat mám 17 tic. čistého, žádné odměny, střídají se 2 lékaři a jeden teď náhle zkončil, zatím mě v rámci situace poslal zaměstnavatel na ty dny, kdy se nebude ordinovat na paragraf, s tím, že se to bude řešit. Znamená to pro mě samozřejmě snížení platů na cca necelých 14 tis.
Začínám řešit, jestli si kvůli platu začít hledat jiné místo. Mám 11 let praxe a vystudované Mgr.
Na jedné misce vah je fakt práce, která mě baví, volný čas pro děti a rodinu, na druhé misce jsou ty peníze.
Chtěla jsem to vydržet nez bude mít druhé dítě za sebou aspoň 1.třídu, ale to jsou ještě 2 roky. A vzhledem k rostoucím cenám to je pro mě už tak na hraně.
Zajímá mě to, jestli je to pro ambulanci ten průměr nebo lze zkusit jednat. Vím, že záleží na stavu ambulance, počtu pacientů atd.