Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A opravdu tak nutně potřebujete kolo za 10tisíc?? Myslím, že jsou i levnější… ![]()
Dvouletému dítěti bych asi nekoupila kolo za desítku, obzvlášť kdybych měla řešit, že mi ty peníze pak budou chybět jinde. Na druhou stranu, ten nájem vám taky asi o tisíce nezvednou, ne?
Hmm, tak destiku bych za kolo pro dvouletacku nedala ani omylem. Ono se ti taky muze stat, ze se na kole projede dvakrat a pak bude lezet nekde v koute. Dost dobre nechapu tohle rozhazovani penez, pokud nemam ani na najem…
Já teda nevím ale já to pochopila tak že jde o kolo pro ni a že na něm vozit malou
jako na sedačce, nicméně asi bych ho nekoupila abych měla schovanou rezervu kdyby bylo nejhůř ![]()
@Minza píše:
Já teda nevím ale já to pochopila tak že jde o kolo pro ni a že na něm vozit maloujako na sedačce, nicméně asi bych ho nekoupila abych měla schovanou rezervu kdyby bylo nejhůř
Taky jsem to tak pochopila, ale ať tak či onak 10tisíc za kolo, když řešíš, jestli budeš mít na nájem, tak nevim no…
![]()
Za takových okolností bych nekupovala, pokud se domluvíš s prodejce rozumně, i zálohu ti může vrátit. Na těch pár vyjížděk se nové kolo neoplatí, zkus mrknout na MMB, aukro apod. určitě seženeš levnější, a až dcerka povyroste a bude umět jezdit na kole, pak bych jí pořídila kvalitní kolo ![]()
A to vám zvýšili nájem tak rapidně? U nás nenarostl nájem, ale služby (voda, UT a ostatní), ale nijak drasticky ![]()
Kolo jsem taky pochopila, že chce zakladatelka pro sebe, aby mohly s dcerou spolu vyrážet.
Jestli nezvýšili nájem o hodně (pro mě 1 tis. a více) tak bych si ho koupila
Přece jen je to pro dospěláka na „pořád“ (než odejde věkem) ![]()
Kolo za deset bych nekoupila, ani kdyby mi najem nezvedali, ale jestli ho tak moc potrebujes, nejde vzit na splatky??aby jste meli rezervu…
A mě právě příjde kolo za desítku spíš nízká cena. Manžel když kupuje kolo, tak jeté a stojí vždy nad 20 litrů…takže tohle mi příjde ok. Já mám taky kolo přes 30 a žádný zázrak to není.
Já bych ho koupila. Přece nebude sedět celý život doma. Pokud na nájem i tak mít budou, šla bych do toho.
Kolo je pro mě!! asi jsem se nejasně vyjádřila… a je v tom zahrnutá i helma pro malou a sedačka dozadu…
Jeté kolo moc kupovat nechci, kočár máme třeba z druhé ruky, ale u kola si myslím, že je lepší, když je nové, i dýl vydrží.
Ale stejně pořád nevím, jak se rozhodnout, mám z toho akorát depku. ![]()
@_Kaczenkaa_ píše:
A opravdu tak nutně potřebujete kolo za 10tisíc?? Myslím, že jsou i levnější…
@ncc1701 píše:
Dvouletému dítěti bych asi nekoupila kolo za desítku, obzvlášť kdybych měla řešit, že mi ty peníze pak budou chybět jinde. Na druhou stranu, ten nájem vám taky asi o tisíce nezvednou, ne?
@74paja píše:
Hmm, tak destiku bych za kolo pro dvouletacku nedala ani omylem. Ono se ti taky muze stat, ze se na kole projede dvakrat a pak bude lezet nekde v koute. Dost dobre nechapu tohle rozhazovani penez, pokud nemam ani na najem…
Jako na nájem mít určitě budeme, ale s penězma to nebude žádná sláva. Já jsem spíš šetřivý typ, takže když slyším, že se to a to bude zdražovat, tak bych nejradši nepořizovala nic.
@_Kaczenkaa_ píše:
Taky jsem to tak pochopila, ale ať tak či onak 10tisíc za kolo, když řešíš, jestli budeš mít na nájem, tak nevim no…![]()
aha, tak ja to pochopila tak, ze je to pro malou ![]()
Hele, ono zdrazovat se bude porad… Predpokladam, ze i to kolo pro tebe za rok zdrazej ![]()
@anonyymka píše:
Jako na nájem mít určitě budeme, ale s penězma to nebude žádná sláva. Já jsem spíš šetřivý typ, takže když slyším, že se to a to bude zdražovat, tak bych nejradši nepořizovala nic.
No já Ti asi moc neporadím, jen za sebe můžu říct, že bych se za tyhle věci vešla s přehledem do půlky a nekupovala bych je jeté… Je jen na Tobě, jestli máš potřebu mít tak drahé kolo a malé kupovat kočárek z druhé ruky…
S Tvým názorem se neztotožňuji… Ale co člověk, to jinej názor a určitě to nemyslím nijak proti Tobě… ![]()
Včera nám přišlo, že nám zvýší nájem
a předevčírem jsem konečně vybrali a zaplatili zálohu za kolo, tisíc kč, kolo za deset tisíc. A já teď nevím, jestli to kolo máme kupovat, chtěla jsem ho hlavně kvůli dvouleté dceři, aby se vozila a měla nějakou jinou aktivitu, než procházky. Těch deset tisíc nás asi nezachrání, ale zase není špatné je mít ještě navíc našetřené, zvlášť po téhle zprávě. Co vy, koupili byste to kolo nebo ne, záloha by asi propadla?