Dinoparky v Polsku

435
3.7.16 21:04

Dinoparky v Polsku

Dobrý večer,
chtěli bychom s našim chlapečkem - 5 let na výlet do dinoparku v Polsku. Chtěla jsem se zeptat na názory dinoparku v Karlówě a dinoparku v Szklarska Poręba. Líbily se vám? Děkuji mockrát za jakoukoliv zprávu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
3.7.16 21:13

V Karlowě je malý nepohyblivý dinopark…nic moc zábavného, ale třeba ho to bude bavit. S tím druhým parkem nevím - neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
3.7.16 22:18
@lucinenecka píše:
Dobrý večer,
chtěli bychom s našim chlapečkem - 5 let na výlet do dinoparku v Polsku. Chtěla jsem se zeptat na názory dinoparku v Karlówě a dinoparku v Szklarska Poręba. Líbily se vám? Děkuji mockrát za jakoukoliv zprávu. :mavam:

Absolutně nejkrásnější Dinopark co jsme kdy kde viděli, tak je v Lebě, opravdu realistické modely zasazené do krásného prostředí. Ale fakt je, že je to až u Baltu, ale tak zase byste se vykoupali :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
3.7.16 22:20
@Zabatko píše:
Absolutně nejkrásnější Dinopark co jsme kdy kde viděli, tak je v Lebě, opravdu realistické modely zasazené do krásného prostředí. Ale fakt je, že je to až u Baltu, ale tak zase byste se vykoupali :-).

http://lebapark.pl/#park

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
4.7.16 11:56

@Zabatko Děkuji mockrát. Dívala jsem na mapu, ale je to dost daleko. Je to 9 hodin cesty. Škoda :-( Ale opravdu, mockrát děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
4.7.16 11:57

@Salorka Děkuji mockrát za zprávu. Uff, je to těžké něco najít pro milovníka dinosaurů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.