Dinoparky v Polsku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dinoparky v Polsku
Dobrý večer,
chtěli bychom s našim chlapečkem - 5 let na výlet do dinoparku v Polsku. Chtěla jsem se zeptat na názory dinoparku v Karlówě a dinoparku v Szklarska Poręba. Líbily se vám? Děkuji mockrát za jakoukoliv zprávu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V Karlowě je malý nepohyblivý dinopark…nic moc zábavného, ale třeba ho to bude bavit. S tím druhým parkem nevím - neznám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucinenecka píše:
Dobrý večer,
chtěli bychom s našim chlapečkem - 5 let na výlet do dinoparku v Polsku. Chtěla jsem se zeptat na názory dinoparku v Karlówě a dinoparku v Szklarska Poręba. Líbily se vám? Děkuji mockrát za jakoukoliv zprávu.
Absolutně nejkrásnější Dinopark co jsme kdy kde viděli, tak je v Lebě, opravdu realistické modely zasazené do krásného prostředí. Ale fakt je, že je to až u Baltu, ale tak zase byste se vykoupali
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zabatko píše:
Absolutně nejkrásnější Dinopark co jsme kdy kde viděli, tak je v Lebě, opravdu realistické modely zasazené do krásného prostředí. Ale fakt je, že je to až u Baltu, ale tak zase byste se vykoupali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zabatko Děkuji mockrát. Dívala jsem na mapu, ale je to dost daleko. Je to 9 hodin cesty. Škoda
Ale opravdu, mockrát děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka Děkuji mockrát za zprávu. Uff, je to těžké něco najít pro milovníka dinosaurů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.