Dinosauři - výstava v Českých Budějovicích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dinosauři - výstava v ČB
Ahoj, mám dotaz, byl jste někdo s dětmi na výstavě robotických dinosaurů v Českých Budějovicích??? Jak probíhá program, jak je to dlouhé? Chtěla bych na to jet se synem 5 let, ale máme to celkem daleko, tak jeslti to bude stát za to??? Díky moc za informace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj dlouhé to rozhodně neni. Je tam tak 7 dinosaurů a prohlídka nám zabrala 20 min i s tim kinem 3D. Je to celkem malé, čekali jsme víc. Ale k´dětem se to líbilo-hlavně když si na dinosaury mohli šáhnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a kolik to stojí a kde to v ČB je? Možná bych se tam vypravila se synátorem 3 roky)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@makapi na Výstavišti, pavilon T2, www.dinopark.cz tam koukni na ceny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme vcera na vystave byli a stalo to za to!!! Makapi - vydali jste se tam taky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte jestli se ted koná nějaká výstava dinosaurů v ČB? tchýně s tim přišla z práce že kolegyně tam jede s vnoučaty
a jestli ano tak kde to je? děkuju za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme byli na výstavě mamutů na výstavišti, ale je to zhruba měsíc a super, ale asi už to skončilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem tam předloni a oproti plzni je to prd, ale dá se to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na výstavišti je toto http://www.giganti.cz/ My tam už byli a teda pro malé děti mi to přijde dost agresivní, ale malej tam byl i se školkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamuti tam jsou do konce února: http://www.vcb.cz/…-doby-ledove
@Estella125 stojí to za to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to fakt nedoporučila, je tam třeba mamut, kolem něj lovci na něj hážou oštěpy a pár jich má zabodnutých v sobě. A nebo je tam nějaká šelma a ta má před sebou napůl snězeného jelena nebo co to je, jsou tam vidět žebra a jako krev a maso. Většina exponátů se tváří fakt agresivně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.