Kam vyrazit na výlet

Jessie8951
14.2.13 07:05

Kam vyrazit na výlet

Ahoj holky potřebovala bych od vás tip na výlet nebo kam prostě vyrazit o víkendu? Přijde mi, že poslední dobou chodíme s přítelem jen do práce a nic jiného neděláme. Chtěla bych ho někam vytáhnout. Děti zatím nemáme, takže sami dva. Nebo co děláte o víkendu vy? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.2.13 07:08

Tak napiš aspoň kraj… určitě se najde hodně tipů.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
14.2.13 07:26

Jéé já zapomněla :mrgreen: Karlovarský. Ale jde mi i o to, abysme se nějak zabili, prostě abyse se v tom vztahu nezačali trochu nudit :mrgreen: Píšu jak tatar, doufám, že to chápete :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
14.2.13 07:29

Zkus stránky „Kudy z nudy“, tak si zadáš kraj, typ akce a vyjede Ti, co se zrovna kde děje. Nebo stránky „Klubu českých turistů“, tam je taky spousta akcí.

• Citovat
  • Upravit
Jessie8951
14.2.13 07:35

Děkuju :P
Co podnikáte vy doma?

• Citovat
  • Upravit
Jemys
14.2.13 07:36

My hodně jezdíme po okolí po rozhlednách, zámcích nebo jen tak po horách…což teď v zimě moc nejde, takže už se nemůžem dočkat jara :mrgreen: Než jsme měli mimčo tak i kino a koncerty, ale nemáme hlídání, tak to teď s malou padlo

• Citovat
  • Upravit
1666
14.2.13 07:39
@Jessie8951 píše:
Jéé já zapomněla :mrgreen: Karlovarský. Ale jde mi i o to, abysme se nějak zabili, prostě abyse se v tom vztahu nezačali trochu nudit :mrgreen: Píšu jak tatar, doufám, že to chápete :mrgreen:

Tak zkuste Mariánky, projedete se lanovkou, když budete mít lyže tak to zpátky sjet, je tam sjezdovka a třeba od ní 300m je rozhledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.13 09:09

My máme rádi turistiku, takže si vyhlídneme nějakou trasu a prostě jdeme. Někdy ujdeme 16km, jindy 4km a stačí :oops:… Snažíme se chodit každý víkend.
Rádi si zajdeme i do divadla, nebo na zámky, rozhledny, ZOO… prostě cokoliv a kamkoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
14.2.13 09:20

Zkus geocaching a uvidíš kolik bude výletů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
25.7.15 20:47

Ahoj maminky tak přítel bude mít skoro po 2 měsících volný celý víkend a já bych chtěla naplánovat nějaký výlet aby jsme nebyly furt doma a v okoli ale něco zažili..jsme z prahy a auto máme. nemáte někdo tip třeba na nějaký hotel který je blízko zábavního parku nebo tak něco? chci si prostě jako rodina užít že můžem být spolu dlouho zase volno mít nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.