Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
máte prosím někdo zkušenost s DipMe práškovou sadou na nehty?? Nemyslím tím, jestli na to chodíte k nějaké nehtařce, ale zda máte doma sadu a děláte si nehty doma sami?
Jak to drží? Jak je náročné si nehty sama udělat?
Za jakékoli i do budu ráda, děkuji ![]()
Přímo s DipMe zkušenost nemám. Ale s něčím podobným. Kiera Sky - vlastně taky prášek, který se pak zalakuje a je to tvrdý…
Jde to dobře. Sundávání horší, ale dá se s tím pracovat i doma. Jen tedy čas, který to zabere, když si to člověk dělá sám… Ale rozhodně rychlejší než gel nebo akryl…
@KeckaJ
Děkuji…mám krátké a slabé nehty po gelu, tak mě právě zajímá, jestli to bude držet.
Jako na těch videích to vypadá jednoduše a míč pěkně ![]()
@Ala.S.9 Jakože nehet to zpevní. Ale po sundání to bude stejné jak s gelem. Protože ten nehet se pod to musí připravit stejně jako pod gel…
@Ala.S.9 ahoj mám zkušenost zakoupila jsem si startovací sadu asi za 1500 a slibuji až 4 týdny ale po 2 dnech začali celé nehty upadávat. Udělala jsem je i mamce a kamarádce a všem do 2 dnů upadávali celé nehty, přestože jsme detailně dodrželi postup. Ihned jak jsem toto napsala do komentářů na fcb mě zablokovali abych jejich příspěvky nemohla komentovat a mou negativní recenzi nezveřejnili. Já základě toho komentáře a než mě zablokovali sei ozvali asi další 3 holky se stejnou zkušeností. Šmejdi, nic nekupovat!
@Kejsin píše:
@Ala.S.9 ahoj mám zkušenost zakoupila jsem si startovací sadu asi za 1500 a slibuji až 4 týdny ale po 2 dnech začali celé nehty upadávat. Udělala jsem je i mamce a kamarádce a všem do 2 dnů upadávali celé nehty, přestože jsme detailně dodrželi postup. Ihned jak jsem toto napsala do komentářů na fcb mě zablokovali abych jejich příspěvky nemohla komentovat a mou negativní recenzi nezveřejnili. Já základě toho komentáře a než mě zablokovali sei ozvali asi další 3 holky se stejnou zkušeností. Šmejdi, nic nekupovat!
Fakt?? Tak moc díky, naštěstí jsem zatím nekoupila.
Ano určitě nekupujte, vyhozené peníze sledujte komentáře u sponzorovaných příspěvků občas se tam objeví když to někdo zjistí a pak je hned mažou a blokují
Také se mi ani ne po tydnu začnou loupat a odpadavat 😡 čekala sem teda víc..leda že bych těma rukama nic nedělala 🤣
Dobrý den,
Nemám zkušenost, a mám také slabé nehty. Nechtěla jsem rizkovat s „investice“ na celou startovácí sadu. Raděj použivám Shellac Me od e-shopu Raj Nehtů. Je to teměř jako CND Shellac, kvalita stejně dobrá a nehty jsou pevnejší po jeho odstranění než po odstranění gelu.