Díry tam dole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.10.15 17:06

@Almatka Já to nemyslela tak, že máme tři dirky… Ale holky se diví, že neví 14-ti letá slečna jak to dole funguje, tak jsem jim chtěla jen říct, že to neví ani dospělá ženská ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.10.15 17:24

Tak já si myslím, že je hlavní, že si ten tampon rozbalila, protože známá si ho nerozbalila a dala ho tam i s igelitem a musela na gyndu, aby ji ho vyndali. Cca 17let, tenkrát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.10.15 17:30

Tak snad curas jinou dirou nez tou kterou se dava tampon ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.10.15 17:33

@kaja00 ne, zakladatelka si sve panenstvi zachovava tak, ze soulozi do mocove trubice. Diky tomu se ji tam pohodlne vejde i tampon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
10.10.15 17:52

@Anonymka1337 Jsem si jistá, že máš všechny díry, který mít máš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
10.10.15 18:40

Hele já třeba když jdu na malou, tak musím pokaždé tampon měnit. Přes tu pitomou šňůrku mi vždycky taky nasákne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.10.15 18:42
@Bibi239 píše:
@kaja00 ne, zakladatelka si sve panenstvi zachovava tak, ze soulozi do mocove trubice. Diky tomu se ji tam pohodlne vejde i tampon :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.15 19:34

@Netopirek :mrgreen: :mrgreen:
Sice to s tamponama nemà nic společného, ale vzpomněla jsem si na svýho dědu, který mi k večeři ohřál svlékací párky i s tim igelitem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.10.15 19:36

@Bridget.Jones :mrgreen: oni tam nebyli namalovaný striptérky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.15 19:54
@Bridget.Jones píše:
Holky vy se smějete, ale kolegyně v práci se mě jednou ptala, jak to dělám, že můžu čůrat, když tam mám ten tampon. Myslela si, že čůráme dirkou do pochvy. A to jí je prosim 35 let a má dvě děti :pankac:

tak já třeba před čůráním tampon vyndavám, protože když ne, tak prostě nasákne, ať ho mám hluboko jak chci, ať mi šňůrka kouká nebo ji mám nasoukanou vevnitř. třeba tu poznámku myslela v tomhle smyslu - jak můžeš čůrat s tamponem a nevyndat si ho :nevim: kdysi jsem na takovou diskuzi na netu narazila, fakt nešlo o „čůrání pochvou“. teprve tehdy jsem zjistila, že někdo čůrá i s tamponem a někdo to má holt jako já a šikovně bez újmy na tamponu se vyčůrat neumí. do té doby jsem brala jako normu, že tampon prostě čůrání nepřežije.

• Citovat
  • Upravit
10.10.15 20:14

@Netopirek Ne ne tenkrát tam byly takové oranžové proužky :-D

@Anonymní píše:
tak já třeba před čůráním tampon vyndavám, protože když ne, tak prostě nasákne, ať ho mám hluboko jak chci, ať mi šňůrka kouká nebo ji mám nasoukanou vevnitř. třeba tu poznámku myslela v tomhle smyslu - jak můžeš čůrat s tamponem a nevyndat si ho :nevim: kdysi jsem na takovou diskuzi na netu narazila, fakt nešlo o „čůrání pochvou“. teprve tehdy jsem zjistila, že někdo čůrá i s tamponem a někdo to má holt jako já a šikovně bez újmy na tamponu se vyčůrat neumí. do té doby jsem brala jako normu, že tampon prostě čůrání nepřežije.

Ne ona si opravdu myslela, že se čůrá pochvou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 11:52
@Bibi239 píše:
@kaja00 ne, zakladatelka si sve panenstvi zachovava tak, ze soulozi do mocove trubice. Diky tomu se ji tam pohodlne vejde i tampon :mrgreen:

Se smějte. Ale na netu to někde fakt bylo. 8o
Trochu mimo: Teda, ne že by to bylo bez rizika, ale proto se divím, že se při určitých problémech přistupuje ke k naříznutí při řešení zúžení močové trubice místo dilatace - tedy ne až takhle. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa