Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Almatka Já to nemyslela tak, že máme tři dirky… Ale holky se diví, že neví 14-ti letá slečna jak to dole funguje, tak jsem jim chtěla jen říct, že to neví ani dospělá ženská ![]()
Tak já si myslím, že je hlavní, že si ten tampon rozbalila, protože známá si ho nerozbalila a dala ho tam i s igelitem a musela na gyndu, aby ji ho vyndali. Cca 17let, tenkrát. ![]()
Tak snad curas jinou dirou nez tou kterou se dava tampon ne? ![]()
@kaja00 ne, zakladatelka si sve panenstvi zachovava tak, ze soulozi do mocove trubice. Diky tomu se ji tam pohodlne vejde i tampon ![]()
@Anonymka1337 Jsem si jistá, že máš všechny díry, který mít máš ![]()
Hele já třeba když jdu na malou, tak musím pokaždé tampon měnit. Přes tu pitomou šňůrku mi vždycky taky nasákne.
@Bibi239 píše:
@kaja00 ne, zakladatelka si sve panenstvi zachovava tak, ze soulozi do mocove trubice. Diky tomu se ji tam pohodlne vejde i tampon
@Netopirek
![]()
Sice to s tamponama nemà nic společného, ale vzpomněla jsem si na svýho dědu, který mi k večeři ohřál svlékací párky i s tim igelitem ![]()
@Bridget.Jones píše:
Holky vy se smějete, ale kolegyně v práci se mě jednou ptala, jak to dělám, že můžu čůrat, když tam mám ten tampon. Myslela si, že čůráme dirkou do pochvy. A to jí je prosim 35 let a má dvě děti
tak já třeba před čůráním tampon vyndavám, protože když ne, tak prostě nasákne, ať ho mám hluboko jak chci, ať mi šňůrka kouká nebo ji mám nasoukanou vevnitř. třeba tu poznámku myslela v tomhle smyslu - jak můžeš čůrat s tamponem a nevyndat si ho
kdysi jsem na takovou diskuzi na netu narazila, fakt nešlo o „čůrání pochvou“. teprve tehdy jsem zjistila, že někdo čůrá i s tamponem a někdo to má holt jako já a šikovně bez újmy na tamponu se vyčůrat neumí. do té doby jsem brala jako normu, že tampon prostě čůrání nepřežije.
@Netopirek Ne ne tenkrát tam byly takové oranžové proužky ![]()
@Anonymní píše:
tak já třeba před čůráním tampon vyndavám, protože když ne, tak prostě nasákne, ať ho mám hluboko jak chci, ať mi šňůrka kouká nebo ji mám nasoukanou vevnitř. třeba tu poznámku myslela v tomhle smyslu - jak můžeš čůrat s tamponem a nevyndat si hokdysi jsem na takovou diskuzi na netu narazila, fakt nešlo o „čůrání pochvou“. teprve tehdy jsem zjistila, že někdo čůrá i s tamponem a někdo to má holt jako já a šikovně bez újmy na tamponu se vyčůrat neumí. do té doby jsem brala jako normu, že tampon prostě čůrání nepřežije.
Ne ona si opravdu myslela, že se čůrá pochvou ![]()
@Bibi239 píše:
@kaja00 ne, zakladatelka si sve panenstvi zachovava tak, ze soulozi do mocove trubice. Diky tomu se ji tam pohodlne vejde i tampon
Se smějte. Ale na netu to někde fakt bylo. ![]()
Trochu mimo: Teda, ne že by to bylo bez rizika, ale proto se divím, že se při určitých problémech přistupuje ke k naříznutí při řešení zúžení močové trubice místo dilatace - tedy ne až takhle. ![]()