Výtok a svědění

Anonymní
6.10.15 00:08

Výtok a svědění

Ahoj holky, je mi to trapne :( Uz cca tyden mam husty bily vytok. Nezapacha a ani nesvedi. Tedy az do dneska :( Vecer me zacalo svedet tam dole. Kontrolu mam az za 2 tydny. Nevim zda mam volat, jestli by mi mudr nemohl udelat ster nebo si muzu pomoct sama doma? Jim hodne sladke. A od ted to tedy hoodne omezim :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
6.10.15 00:18

Kup si v lekarne boraxove globule a zavadej pred spanim, velice rychle to ulevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.10.15 09:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi to trapne :( Uz cca tyden mam husty bily vytok. Nezapacha a ani nesvedi. Tedy az do dneska :( Vecer me zacalo svedet tam dole. Kontrolu mam az za 2 tydny. Nevim zda mam volat, jestli by mi mudr nemohl udelat ster nebo si muzu pomoct sama doma? Jim hodne sladke. A od ted to tedy hoodne omezim :(

pokud nejsi těhotná, tak stačí zajít do lékárny, koupit si bobule na zavádění, max krém. Pokud jsi těhotná, šupem k dr, nic neodkládat. Běžné kvasiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.15 09:49

Tehotna jsem. 28tt a na to svedeni uz jsem trpela ve 20tt a napsal mi macmiror. Nechce se mi prave litat na gyndu, ale mozna mate pravdu. Ja jsem si myslela, ze bych si mohla jen neco zakoupit v lekarne. Ale nejspis tam dnes sjedeme. Dekuju holky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa