Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marcela_81
6.9.12 10:41

Koukám, že asi založíme nový téma „vánoční cukroví“. :mrgreen: Já se přiznam, že už jsem asi 3 roky cukroví nepekla. Vždycky něco dostanem od mamky a od tchýně a nakonec toho spoustu vyhazujem. Maximálně udělam vosí hnízda, po těch se může manžel utlouct.

• Citovat
  • Upravit
3184
6.9.12 10:43

@marcela81 super nápad ;) docela by mě zajímaly recepty na cukroví které ještě neznám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
6.9.12 10:46

Já jdu dnes dělat borůvkové knedlíky…

Na vánoční cukroví se už taky moc těším. Dělám 6 druhů, z toho 2 nepečené. Všechno ze dvou dávek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
6.9.12 10:55

vánoční cukroví

Loňské cukroví letos musíme ještě obstarat hodně ořechů, podle mě je cukroví s ořechama to nej, ikdyž já ho teda nejím :P ale mizne z talíře nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.9.12 10:58

@lenulina1979 nadhera :potlesk: tak a mam desnou chut na sladky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
6.9.12 11:15

@kkaattkkaa zase vytřít klávesnicu :mrgreen: zaslintaná jak bernardýn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
6.9.12 11:16

Cukroví nepeču, já vlastně NIC nepeču, protože jsem na to kopyto, ale kvůli malé jsem vloni nějaké těsto spáchala, aby mohla válet a vykrajovat, letos to bude asi stejné 8). K jídlu to moc nebylo, ale té radosti :mrgreen:

EX tchán mi koupil kilo vepřového, tak jsem něco dala do mrazáku a na dnešek dělám přírodní řízky, k tomu těstoviny od včerejška.

P. S. Všimněte si krejčovského metru na ledničce :twisted:

Příspěvek upraven 06.09.12 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.9.12 11:18

Rizoto z kuřecích prsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
6.9.12 11:39

Pečený kuře, brambor a zadělávaná mrkvička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
6.9.12 12:34

Rajská polévka, kuře na kari, rýže a šunkofleky s rajčatovým salátem. štrůdl s jablky

• Citovat
  • Upravit
3374
6.9.12 12:43
Jé už vím co bych si dala mrkev s hráškem brambor a maso mňam…
@eshta píše:
Pečený kuře, brambor a zadělávaná mrkvička
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
6.9.12 12:47
@laducha píše:
Cukroví nepeču, já vlastně NIC nepeču, protože jsem na to kopyto, ale kvůli malé jsem vloni nějaké těsto spáchala, aby mohla válet a vykrajovat, letos to bude asi stejné 8). K jídlu to moc nebylo, ale té radosti :mrgreen:

EX tchán mi koupil kilo vepřového, tak jsem něco dala do mrazáku a na dnešek dělám přírodní řízky, k tomu těstoviny od včerejška.

P. S. Všimněte si krejčovského metru na ledničce :twisted:

Všimla jsem si. To má nějaký hlubší význam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
6.9.12 12:49

@Paoloska

Jo, jo, mělo by mě to varovat před pleněním lednice. Ale vliv to na mě nemá, tloustnu pořád 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
6.9.12 12:53
@marcela81 píše:
Koukám, že asi založíme nový téma „vánoční cukroví“. :mrgreen: Já se přiznam, že už jsem asi 3 roky cukroví nepekla. Vždycky něco dostanem od mamky a od tchýně a nakonec toho spoustu vyhazujem. Maximálně udělam vosí hnízda, po těch se může manžel utlouct.

U nás pečou všechny ženský a všechny hodně a dobře, takže je toho každej přejedenej a leze nám cukroví i ušima. Tchyně pravidelně vzdychá nad tunou cukroví, že když se to sní, tak na Štěpána upeče řezy…No a pak toho kila v únoru vyhazuje. Já dělám hodně druhů (20), ale snažím se jen málo. Ale i tak je toho moc. Teď jsem dělala před týdnem rohlíčky a linecký a přišlo k chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
6.9.12 12:55
@laducha píše:
@PaoloskaJo, jo, mělo by mě to varovat před pleněním lednice. Ale vliv to na mě nemá, tloustnu pořád 8)

Hele mě dal syn do ledničky červy na ryby v průhledným kelímku. To byl začátek mé diety :mrgreen:. Zatím se držím statečně. Tři týdny - 2,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny