Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
30.11.16 07:55
@Marbella píše:
@robínek
To bych si dala rada, ale bohuzel musim počítat s obědem na druhy den pro muže. :? Burger si neumím představit ohrivany :( je to pakárna…

To je fakt, ja ještě dělám z mletého takové ragu, da se na dno zapékací misy a navrch br.kasi a cele zasypat sýrem. Ale to taky není dobre ohrivane, jako. cokoli z brambor, to je vždycky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.11.16 08:02

Naše holky i manžel vyžaduji k snidani něco sladkeho, ale holky nechtějí. nic s kremem.nebo.ovocem, takže porad tocim. babovky a pernik :zed: Včera jsem upekla skoricove rolky podle receptu z Lidlu a maji docela uspech, doufam, ze vydrzi vlacne aspon 3 dny :mrgreen:
Dnes kulicky s mleteho s rajcatovou omackou a spagetami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
30.11.16 12:26

@robínek jak děláš prosím kuličky? Děkuju :kytka:

U nás dnes okurková omáčka, brambory, hovězí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.11.16 12:38
@adeeelia píše:
@robínek jak děláš prosím kuličky? Děkuju :kytka:U nás dnes okurková omáčka, brambory, hovězí :)

Je to vyborna zabava pro vsechny: kulicky jsem. delala s malou, pak jsem. mohla umyt ji i celou kuchyn, totez po obede :mrgreen:
Doporucuju ;) Ale decka to milujou, vecer sem dam recept, ted mam jen mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.11.16 23:07

@adeeelia
Tady je ten recept na špagety s masovými kuličkami. Já ty kuličky teda ještě trochu obalím ve strouhance a trochu je splácnu na taková kolečka, líp se mi to smaží. Doporučuju je po usmažení ještě provařit v omáčce, chuť je pak daleko lepší.
 http://www.apetitonline.cz/…lickami.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.12.16 14:08

Včera br. kaše s vinnou klobásou, chlap to měl se sekanou a ještě k večeři s jitrnicí, dneska zapečený motýlci s mozarellou, k večei hovězí vývar se zeleninou a nudlemi, zítra játrová omáčka s rýží a udělám jí na dva dny.Po víkendu zapečená zelenina(cuketa, brambory, rajčata)se smetanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.12.16 14:30

Co jsou prosim motylci s mozarelou? @mahdalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
1.12.16 20:40

@robínek a) motýlci těstoviny
b) motýlek jako typ kuřecích prsních řízků, když to řezník nějak ořeže
c) navštivíme botanickou a uděláme polní pych (tedy asi spíš pytláctví) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.12.16 21:04
@danyk píše:
@robínek a) motýlci těstoviny
b) motýlek jako typ kuřecích prsních řízků, když to řezník nějak ořeže
c) navštivíme botanickou a uděláme polní pych (tedy asi spíš pytláctví) :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Sem blbá, to budou asi ty těstoviny :zed: Já si přestavovala něco z těsta, ale proč by se to pak zase zapékalo, že?
My byli s dětma v létě v motýlím domě a byl to teda stres: starší tam tak nadšeně lítala, že jsem trnula, kdy zašlápně
e nějaký vzácný exemplář a já se nedoplatím, dvouleťačka se těch velkých motýlů pro změnu bála, takže jsem ji musela nosit, držela se mě jako klíště, což v tom skleníkovém prostředí nebylo nic moc, Od té doby mě na motýly moc neužije ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
1.12.16 21:31

@robínek :mrgreen: :mrgreen:, to víš, ne každej bělásek stojí pár korun
Jinak mozzerellu považuju za sýr s málo výraznou chutí, tak jen s těstovinama si ji neumím představit, to spíš to kuřecí maso :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.12.16 21:45
@danyk píše:
@robínek :mrgreen: :mrgreen:, to víš, ne každej bělásek stojí pár korun
Jinak mozzerellu považuju za sýr s málo výraznou chutí, tak jen s těstovinama si ji neumím představit, to spíš to kuřecí maso :think:

No jo, to je fakt.
Ovšem mozzarellu miluje moje starší dítě, zatímco jiné děti pobíhají po sámošce a tajně hážou do koše sušenky a čokolády, moje dítě letí rovnou k chlaďáku a háže mi do koše aspoň 2 balíčky mozzarelly, klidně si ji doma dá jen tak k pečivu, tajně ovšem doufá, že upeču pizzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
2.12.16 16:45

@robínek to ragu z mleteho masa zapecene s br. kasi musim nekdy zkusit!

My dnes dojedli lasagne, k veceri bude salat ze spenatu, orechu, jablka, syra. Zitra chci udelat celozrnny kuskus se sojovym masem a zeleninou (skoro tchyne zavarovala zeleninu ala uncle bens).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
2.12.16 19:30

Zítra upeču kachnu a k tomu bude zelí a br. knedlík. Jo a ještě udělám drůbeží vývar :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
5.12.16 11:37

Tak vcera jsme meli hrabolky s kurecim a jatrama (chlap) z grilu. Cely vikend frcel hovezi vyvar, prcek je nastydlej, tak mu prisel k chuti:) Spousta zeleniny, masa, jatrove zavarky nastrouhane a domaci drobeni.
Dnes jsem cucela do lednice na kureci, tak jsem ho behem 15m dala do remosky spolu s brambory a spoustou zeleniny, zalila pulkou slehacky a dej se vule bozi :) Jsem posledni dobou uplne bez napadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
5.12.16 19:38

Taky už nějak nemám nápady :roll:

Dnes panenka plnena ricottou a hraskem, pečené brambory.
Pozítří budou plněné papriky mletym s bramborem, musím počkat na itesco, až mi dovezou maso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny