Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50147
5.11.16 22:57
@mahdalka píše: :mavam: Jak prosím děláš ty krůtí medailonky se žampiony? :think: :hug:

A víš, že ted vůbec nevím, co přesně jsme měli, pamět už mi blbě slouží :P

No, většinou dělám krůtí na cibuli, žampionech a sojovce, zahuštuju lžikou škrobu a k tomu domácí pečené brambory nebo krokety/rýži ;) Někdy dávám místo té sojovky smetanu a do toho třeba nastrouhám sýr (parmezán, nivu, camembert apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
5.11.16 23:04

Včera bylo uzené s br. kaší a okurkový salát, dneska bramborový guláš. Zítra asi udělám na přání pečené kuře s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
6.11.16 09:20

Hovězí plátky na víně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.11.16 09:35

Játrová omáčka s rýží
bramboráky
zapečené těstoviny se sýrovým bešamelem a brokolicí
buřtguláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
8.11.16 12:34

Zelňačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
10.11.16 18:33

Tak ja posledni dny: kapusta s chlebem, pecene kure s kasi, sunkofleky. Prisla jsem nacerpat inspiraci na vikend, tak zitra udelam zakysane fazolky s bramborem a vejcem, domaci pizzu z list. testa, nejakou polevku. To nam staci - chci udelat vylet na svatomartinskou husu.

Mimochodem, dnes donesl k veceri pritel dve porce husy s tremi druhy knedliku a dvema druhy zeli. Jen nadivku nam zapomneli dat ;) Tak si spravim chut o vikendu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
10.11.16 22:01

Já jsem udělala jen omáčku ke špagetám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
13.11.16 13:46

Kuřecí čína s rýží
rajská polévka s písmenkama žemlovka s jablky
v pátek kachna s domácím knedlíkem a červené zelí
včera masové kuličky a br. kaše
dnes vepřový plátek politý hříbkovou omáčkou a pečené brambory
koláč s jahodama a rebarborou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
13.11.16 18:19

Včera špagety aglio olio
dneska vepř. panenka s fazolkami

dezert: čokoroláda s pařížskou šlehačkou a mascarpone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
14.11.16 12:00

Tak nakonec jsme v sobotu jeli k mamce na husu, dv druhy knedliku a tri druhy zeli. Dostali jsme i vysluzku a meli vcera na obed. Dnes mame bataty s cizrnou a fazolema. Vcera jsem upekla cokoladove muffiny, tak si dame po obede dezert :)

@MUFICE ja dostala na aglio olio vcera chut. Tak v tydnu prekecsm chlapa, dela to on. Ja jen koupim cerstve spagety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.11.16 16:51
@MUFICE píše:
A víš, že ted vůbec nevím, co přesně jsme měli, pamět už mi blbě slouží :PNo, většinou dělám krůtí na cibuli, žampionech a sojovce, zahuštuju lžikou škrobu a k tomu domácí pečené brambory nebo krokety/rýži ;) Někdy dávám místo té sojovky smetanu a do toho třeba nastrouhám sýr (parmezán, nivu, camembert apod.).

Jé, to zní dobře a nikdy jsem teda nic podobnýho nedělala, takže to určitě zkusím, díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.11.16 16:53

@kkaattkkaa Můžu poprosit recept na tu rajskou polívku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
14.11.16 19:41

Uvařila jsem kuřecí vývar s nudlemi a z kuřecího masa a zeleniny rizoto s granou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
16.11.16 09:35

Včera boloňské těstoviny :-)
dnes pečená kuřecí stehna s bramborem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.11.16 17:48

K obědu květákový mozeček s bramborem a okurkový salát se zakysankou, k večeři bramboračka s ovesnýma vločkama, červenou čočkou a pohankou.
Zítra segedín s knedlíkem a doufám že zbyde i na pátek s těstovinama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny