Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
6.9.12 07:58

@Kapřík90 Nápodobně, dnes bude taky žemlovka :).
K tomu asi gulášovka. Včera vepřové kostky na víně, a brambory. A byla zeleninová polívka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
6.9.12 07:59

Dneska zapečený květák

• Citovat
  • Upravit
saracenka
6.9.12 08:12
@levmah28 píše:
Si teda žereš.

no to teda ..jsem si řekla, že to max. vyhodim a on ten patizon je bez chuti tak to bylo nakonec dobrý, prostě se to nastavilo, bylo toho víc, tak je i na dnešek..takže zbytky

• Citovat
  • Upravit
59396
6.9.12 09:51

Dneska obalovaný květák, brambor a tatarka. Tomík květák nejí tak jsem udělala zeleninovou polévku, tak uvidim jestli tam květák pozná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.9.12 09:56

U nas od vecere burtgulas, vyvarovat nebudu, kdyz maj deti obedy ve skole :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.12 10:01

Mamka mi teť píše, jestli chci objednat cukroví.. :mrgreen: I kdybych u toho měla ležet, tak něco upeču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.9.12 10:05

@nejvíczoufalá neni nad vuni peceni cukrovi doma :) mela jsem jednou kupovane na objednavku…a naposled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.12 10:07

@kkaattkkaa máme právě loni objednávala a sice bylo dost drahé, ale dost jsem jí toho sežrala-bylo výborný.. já jsem ale pečofil, takže prostě neodolám.. Termín mám 19.12 a 29.12, tak snad něco stihnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.9.12 10:12
@kkaattkkaa píše:
@nejvíczoufalá neni nad vuni peceni cukrovi doma :) mela jsem jednou kupovane na objednavku…a naposled :mrgreen:

My jednou koupili na ochutnání cukroví v Makru a to byl hnus, že to letělo do popelnice :poblion: To si to radši upeču :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.9.12 10:12

@nejvíczoufalá hezkyyy :) tak budes mit peknej darecek :) takhle znama pekla na vanoce cukrovi a dopect ho nestihla…ze stejnyho duvodu :mrgreen: ja mela to cukrovi vetsinou samy slepovany marmoskou nebo kremem, skoro vsechno na jednobrdo :cert: tak radsi upecu doma, sice nemam moc druhu-kolem 10.Jednou jsem napekla 18,a nektery po 2 davkach, jak me to bavilo. Rodina a kamaradky mely napeceno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.9.12 10:15

@MUFICE taky bych na vanoce nekoupila ty baleny v obchodakach.Neni to vonco.To jsem pak koupila v albertu ke kafi, kdyz meli slevu na to cukrovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
6.9.12 10:18

Tak dneska nevaříme :mrgreen: dojíždíme zbytky od včera
holky nedělejte chutě s vánočním cukrovím ;) dala bych si a taky doufám že stihnu napéct, ale musím, jsme mlsouni a i kdyby čert na koze jezdil aspoň vaniláky, linecký a úlky musí bejt :mrgreen: abych linecký neslepovala na porodním sále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.9.12 10:21
@kkaattkkaa píše:
@MUFICE taky bych na vanoce nekoupila ty baleny v obchodakach.Neni to vonco.To jsem pak koupila v albertu ke kafi, kdyz meli slevu na to cukrovi…

No, my tenkrát měli taky upečeno, ale tohle jsme koupili jenom na ochutnávku, pt vypadalo dobře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.9.12 10:23
@Kajjka píše:
Tak dneska nevaříme :mrgreen: dojíždíme zbytky od včera
holky nedělejte chutě s vánočním cukrovím ;) dala bych si a taky doufám že stihnu napéct, ale musím, jsme mlsouni a i kdyby čert na koze jezdil aspoň vaniláky, linecký a úlky musí bejt :mrgreen: abych linecký neslepovala na porodním sále :mrgreen:

Tyhle 3 druhy taky peču, at se děje, co se děje :lol: Většinou mám tak 6-7 druhů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
6.9.12 10:28

@MUFICE jj taky peču víc druhů, manža miluje Mokka, kokosový, pařížáky a malá už skrmí taky kde co ale nejradši rumový kuličky s rozinkou vevnitř :mrgreen: asi násoska po mě :mrgreen:
no asi začnu letos dřív abych aspoň něco stihla ;) a sestřičky v porodce taky budou radši když dostanou krabicu cukroví ke kafi než bombošku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny