Miminku vypadává jídlo z úst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Asi nějak nedovolit ji dát do pusy další jídlo dokud nesní co má v puse.. zkusit asistovat nějak. Ale je to těžko, je to miminko musí ji to nějak „docvaknout“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píše @KKK85 zkusit ji zabránit dávat další jídlo do pusy..časem pochopí že napřed musí polknout a až pak se zase futrovat 🤭
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dám vždycky jedno sousto do pusy (nebo do ruky, ať si dá sama) a pokud má tendence vypadávat, tak držím prst u pusy a zastrkávám zpět. Ale ty děti se to naučí rychle: třeba teď jsem zaváděla borůvky, první den vystřílely všechny ven, třetí den už jich pěkně snědla hrst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No moji 16m to ještě teda neseplo.
Chce také jíst jen sama, jenže ona si klidně nacpe půl porce do pusy, než začne kousat. Takže se mi pak dusí.
Jak blbec u každého jídla asistuji a dávám ji po soustech na talířek
![]()
Takhle to děláme už 5-6m a ještě ji to nedošlo ![]()
Vypadávání jídla z pusy je asi ta lepší možnost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moje dcerka (9 mesicu) je dost při chuti, vlastně ji chutná poměrně vše. Problém ale je, že 90% jídla co si dá do úst jí zas vypadne ven, když tam strká další sousto 😅 😅 a ve výsledku toho sní hrozně málo. Taky se pak vzteká, když zjistí, že jí to vypadlo. Lžičkou do ni dostanu max nějakou kaši na snidani a jogurt. Pomixovany maso mi jíst nechce, radši vše rukama, ale pak to dopadne takto. Dá se to nějak řešit? Nebo prostě počkat? Je kojená a má jeden a půl zubu. 😂