Miminku vypadává jídlo z úst

Anonymní
29.5.26 09:34

Miminku vypadava jidlo z ust

Ahoj, moje dcerka (9 mesicu) je dost při chuti, vlastně ji chutná poměrně vše. Problém ale je, že 90% jídla co si dá do úst jí zas vypadne ven, když tam strká další sousto 😅 😅 a ve výsledku toho sní hrozně málo. Taky se pak vzteká, když zjistí, že jí to vypadlo. Lžičkou do ni dostanu max nějakou kaši na snidani a jogurt. Pomixovany maso mi jíst nechce, radši vše rukama, ale pak to dopadne takto. Dá se to nějak řešit? Nebo prostě počkat? Je kojená a má jeden a půl zubu. 😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7384
29.5.26 09:46

Asi nějak nedovolit ji dát do pusy další jídlo dokud nesní co má v puse.. zkusit asistovat nějak. Ale je to těžko, je to miminko musí ji to nějak „docvaknout“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
29.5.26 11:29

Jak píše @KKK85 zkusit ji zabránit dávat další jídlo do pusy..časem pochopí že napřed musí polknout a až pak se zase futrovat 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.26 17:13

Já dám vždycky jedno sousto do pusy (nebo do ruky, ať si dá sama) a pokud má tendence vypadávat, tak držím prst u pusy a zastrkávám zpět. Ale ty děti se to naučí rychle: třeba teď jsem zaváděla borůvky, první den vystřílely všechny ven, třetí den už jich pěkně snědla hrst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6004
29.5.26 19:39

No moji 16m to ještě teda neseplo.
Chce také jíst jen sama, jenže ona si klidně nacpe půl porce do pusy, než začne kousat. Takže se mi pak dusí.

Jak blbec u každého jídla asistuji a dávám ji po soustech na talířek :lol: :lol:
Takhle to děláme už 5-6m a ještě ji to nedošlo :zed:
Vypadávání jídla z pusy je asi ta lepší možnost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí