Chybí kondomy- nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
29.5.26 22:19

No, napadá mě, že ty kondomy musel používal asi HODNĚ často s tou myšlenkou, že je doplní, ale nedostal se k tomu… ty kondomy jste pouzili kdy naposled? Tak ho asi nenapadlo, že bys na to přišla… hloupý je, pro tebe ale dobre, ze to vis…
Mne by to tedy dost ranilo, citila bych se nedostatecna, ze se jde uspokojit nekam jinam, kdyz ja mam problem a trpim, to bych mu nemohla odpustit… resis nejak aktivne ten svuj problem? Jsou i ruzne gynekologicke fyzioterapie… obycejny gynekolog to dle meho nevyresi… musi se s temi svaly a jizvy nejak pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.5.26 22:39
@tgg91 píše: Více

Nebo taky jizvy předělat, možná se obrátit na plastického gynekologa ( existují).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
29.5.26 22:57

Ještě myšlenka na okraj:
Asi před čtvrt rokem jsem nějaké vyhodil, byly totiž prošlé… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
29.5.26 23:00
@M_Vladim píše: Více

Ale pokud by byly prošlé, tak celý balíček, nebo rovnou celá krabice. Ne, že vždy z každé řady odtrhneš jeden nebo dva. To by moc smysl nedávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
29.5.26 23:06
@Prelesta píše: Více

Sice nevím, jak to je s tou krabicí, ale to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.5.26 23:06
@Prelesta píše: Více

Chlápek prostě spěchal na rande, nestíhal skočit do obchodu, vzal si je z krabičky a doufal, že si toho zakladatelka nevšimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8659
29.5.26 23:11
@Anonymní píše: Více

jako že na sobě radši nechá cejch nevěry, než aby přiznal že si ho honí s gumou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
29.5.26 23:12

Pardon, je to krabička. Myslela jsem tím víc kusů koupených najednou - třeba 50, 100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
29.5.26 23:17
@Anonymní píše: Více

Viz výše. i kdyby jo, fakt by to byl takovej de.bil aby jí nechal trápit nevěrou, než by přiznal takovou blbost? A třeba i kvůli tomu riskoval rozvod? To se mi fakt nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
29.5.26 23:20

Tak kdyby to byla pravda, asi by to vybalil bez váhání hned, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
29.5.26 23:30
@Amalthea píše: Více

Kdybych tady nedostala takovou čočku v jedné diskuzi, kde jsem napsala, že mi nevadí, když partner masturbuje přede mnou, taky bych to nechápala. Po tom už se ale ničemu nedivím.

I když si taky myslím, že v tomhle případě tam ta nevěra bude.

Je to strašně nespravedlivé. Žena mu porodí dítě (teda jim oběma, aby mě nikdo nebral za slovo), u toho se hodně poraní, takže jí dělá problém pohlavní styk a muž to nevydrží a jde jinam.

I když na druhou stranu chápu, že mu to hodně chybělo a že mu ty nekoitální praktiky nestačily. A pokud neviděl „světlo na konci tunelu“… Ale aspoň, když už je tak blbej, že se prozradí, by měl „kápnout božskou“ a ne si vymýšlet nesmysly. Tím by mě teda sakra vytočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí