Chybí kondomy- nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
29.5.26 14:35

Nechat se nachytat u nevěry tím, že si vemu kondomy z domu, které používám i se svou ženou, to je prostě až groteskní chyba, pokud hledá pouze sex a nechce rozbíjet rodinu - jestli tedy manžel opravdu podvedl.

Věrnost moc dobře prokázat nelze.

Zakladatelko, jsi v celkem špatné situaci. Pokud člověk nemá v ruce hmatatelný důkaz, pak se doma těžko něco řeší. Důvěra v partnera dostane pořádnou trhlinu.

Za mě, by ses v této situaci měla na chvíli zastavit a v prvé řadě si důkladně rozmyslet, jestli bys chtěla vztah zachránit nebo by to byl okamžitý konec. Tohle totiž spousta podvedených nedomýšlí. Měla by ses pomalu nachystat na možnost, že budeš řešit bydlení a všechny ostatní záležitosti, které s takovou událostí souvisí. Zvážit podporu rodiny.

Pokud nic z toho nemáš, nechal bych to tak, odkládal si peníze bokem a střádal na budoucí odchod. Určité životní zkušenosti člověka naučí, že je potřeba počítat naprosto se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
29.5.26 14:42
@Anonymní píše: Více

Nemohl je používat na onanii? A je mu blbé ti to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
29.5.26 14:45

A Ty uneseš případnou pravdu o nevěře, kdyby začal být hodně upřímný?

Myslím, že by sis měla dát čas, kdy si ujasníš, co bys dělala, kdyby se přiznal.
Jestli máš finance a sílu ted, když je dítě malé, utáhnout bydlení, starat se o dítě hlavně Ty, pak řešit sama školku, svoji práci.
Protože jsou chlapi, kteří po rozchodu na dítě pošlou minimum a víc se nestarají a jsou schopni si do pár let pořídit novou rodinu a další děti a jet dál, jako by se nechumelilo.

A Ty bys mohla řešit každou korunu, uhonit se, řešit sama nemoci dítěte, jestli Tě nepropustí z práce a celkově spoustu problémů.

Takže opravdu popřemýšlet, jestli to chceš vědět a jak s informací naložíš.
Můžete žít v provozním vztahu, v otevřeném vztahu nebo se za měsíc rozvádět.
Plus poradna a odborníci, ale jestli to někdy někomu pomohlo, to nevím…

Je mi to líto a držím palce, je to bohužel časté, chlapi bez sexu málokdy vydrží a mazlení mu asi nestačí.

Ale je možné, že se rozcházet nechce a city v tom nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.5.26 15:00
@Premek_Orac píše: Více

To je přitažené za vlasy. Kondom je primárně na pohlavní styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.26 15:17

Je to celé prostě uhozene, on se rozvádět nechce, nechce odejít, miluje me, gumy nevzal, pak vzal, pak zas nevzal, nikoho nema… dejte mi nejaky den, musim si prostě srovnat, co se děje a co z toho bude. Každopádně mu nevěřím. Díky vsem, ozvu se.

• Citovat
  • Upravit
3355
29.5.26 15:22

Drž se :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.5.26 15:27

Exelentní lhář. Nevěř mu ani slovo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11232
29.5.26 15:45

Jak je schopen se postarat o dítě? Že bys v sobotu vypadla někam ven a nechala mu tam prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
29.5.26 16:26

On je tak pitomoučký, že neví, že se kupují v drogerii? Nebo tě má za blb.ku? Asi se nevypařily, když jste je vy dva spolu nepoužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11232
29.5.26 16:42

Já bych asi ty zbylé kondomy někam schovala a tím, že teď nebudou potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.5.26 16:42
@Klávesa289 píše: Více

Chlap jak začne myslet ptákem, tak se podstatně sníží jeho rozpoznávací a ovládací schopnosti na úroveň prvoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.26 16:47
@884135 píše: Více

Ale není, spousta chlapů se štítí vlastního semene a spousta jich onanuje do kondomu, kolikrát i kvůli delší výdrži…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.26 17:10

bohužel, to je jasne.. ale je teda dost spořivý, že si je vzal doma..
drž se!
měla jsem to naopak, exovi jsem kondomy našla, přestože jsme je doma nepoužívali. A prý je koupil, aby poučil syna o antiko :mrgreen: :mrgreen: Prostě ti lže :(

• Citovat
  • Upravit
109
29.5.26 17:19
@lagerthaa píše: Více

Ja občas jo. Ale proč potom plavat nesmysly že někam zapadly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
29.5.26 17:22

Mě by zajímalo, jak dlouho už tam chybí, než sis toho všímla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí