Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nikdy to neprizna nebo az ve chvili, kdyby se chtel k ni stehovat
tak to bohuzel je. Horsi co s tim ![]()
Kde tady na něj házíš špínu?
Tím že řešíš očividnou nevěru? ![]()
A nebo nejezdí vždy na pracovně ale za milenou
Příspěvek upraven 29.05.26 v 10:22
V nějakém časovém presu ano. Chlapi občas nedomýšlí souvislosti.
@arinecka píše: Více
To uz jsem udělala, peněženku, kastliky, přihrádky i v sedačkách, kufr… všechno, no nic jsem nenašla. On to tam nenechá, občas jezdím jeho autem, když ho nemá zaparkované v garáži, on by si to asi nelajzl. Ale je pravda, že párkrát to auto bylo až přehnaně navoneny… to asi byl ten moment🤷🏽♀️
Pokud má služební výjezdy, tak je to vysoce pravděpodobné. Má je často? Škoda, že se nedá zpětně vystopovat, zda si je vzal před služební cestou. ![]()
@Jazmine píše: Více
No on spíš ma flexibilní dobu a je fakt, že řekl ze jede uz tomu, cesta trvá 15min a přijel az za hodinu, a to argumentoval ze se zakecal s chlapama. Nejhorší je, ze tam mají všichni flexi dobu, tak i třeba v 6 večer se mohl jak zakecat s chlapama, tak zrovna tak být s tou milenou.
@884135 píše: Více
On jezdí každý den, chvíli kancl a pak jede, pak se vrátí a pak zase jede, každý den, někdy i víkend.
@lagerthaa píše: Více
No je, podle mě, jak je proste vytížený, tak uz nemyslí reálně, ale jak uz jsem zminila výše, deka kiksy i v běžných činnostech, takze to, ze vzal gumy z domu, mi nepřijde u něj zas tak divné
No to asi byl…No fuj. Ach jo. Holka tady je to asi víc než jasný
Z toho nevysleduješ vůbec nic, to chápu
Tak stopro důkaz nevěry to není. Mohl to použít na nějaké své masturbační hrátky sám pro sebe a může mu být blbé to přiznat. Někteří chlapi to tak používají. Ale to podezření a ztrátu tvé důvěry chápu, když evidentně lže.
No tak hlavně že na p*cani čas má ale koupit kondomy ne…já bych asi nevěru překousla ale za tohle bych ho zabila…
Nemáme společný úcet. No přímo v praci pochybuji, že s někým, leda by byl gay, je to čistě mužská společnost, ale tim, ze proste jezdí, tak urcite to provozuje v pracovní době, to je proste jasný…