Chybí kondomy- nevěra?

Anonymní
29.5.26 09:03

Chybí kondomy- nevěra?

Ahoj všechny, tak jsem myslela, že ačkoli se to stává, mě se to nestane, tak je to asi tady…
Začnu od začátku- mam 2 roky po hodne těžkém porodu s velkým vnitřním i vnějším šitím. Manzel byl u toho, viděl to, že to tak proste je… po tomto porodu se mi výrazně snížil sexuální apetit a bohuzel jsem manžela často odmítala, ale na druhou stranu jsem se snažila to prekonávat, ikdyz tam byl jak psychický blok tak i bolest(reseno i s gynekoložkou),na což on sám mi řekl, že to chápe, že je to v pohode… naivně jsem si myslela, že ano. Ma náročnou praci, vim co to obnáší, takze mě nepřekvapilo, že jednou přijede tak, nebo tak, to by taky nebylo podezřelé… ale- mame krabičku s kondomy(vetsi pocet)a od koupi, kdy jsem přesně věděla, kolik toho tak chybí, najednou chybělo víc jak polovina… no ja je nepoužila, v domácnosti není nikdo, kdo by si je vzal (puberťáci apd) no a manžel i pres to, že tam zbylo jen par kousků, zapírá… hrozně ráda bych mu věřila, ale nejde to… asi je to jasné, jen se možná spíš potřebuji vykecat, než si neco potvrdit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3313
29.5.26 09:12
@Anonymní píše: Více

Ahoj, jaké jsou jeho argumenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
29.5.26 09:15

No taky bych mu nevěřila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.26 09:16
@LukeR1 píše: Více
Že on je nebral, že o ničem neví. Prostě jen zatlouká. Neříkám, kdybychom byli jak kralici, tak bych treba řekla, jo- spotřebovali jsme je, ale proste ja vím, že jsme je nespotrebovali… tolik toho fakt nebylo. Ale on tvrdí že on nic.
  • Citovat
  • Upravit
33728
29.5.26 09:17

Hm, ze by ale byl tak hloupej a bral si je doma, kdyz by si je mohl koupit? Nikdo jiny nez on je vzit nemohl, takze bych taky bohuzel neverila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
29.5.26 09:20

Je mi líto, vidím to stejně. Je jasný že se ti nepřizná. Nerozvádíš zda z jeho strany nějaká snaha o intimitu probíhala (nemusí být rovnou sex ale jak se k tobě chová), nebo to rovnou vzdal, zda jste spolu teda spali/nespali…Já se obávám, že milující chlap tohle po 2 letech neudělá (natobene při tvých problémech,) a hledá řešeni. Asi bych chápala kdyby se mělo jednat o dlouhodobé nastavení vztahu, kdy řadu let neměl sex, partnerka to neřeší, jeho snahy o kontakt vždy končí odmítnutím atd..Tady mám pocit, že to dost možná dělal i předtím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.5.26 09:21

to musí být asi hrozně hloupej chlap, když si je raději někde nekoupí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.26 09:21
@arinecka píše: Více

zažila jsem nevěru a chlap dělal takový nelogický věci, že buďto vůbec nepřemýšlel nebo byl přesvědčený, že jsem slepá a blbá a nic nepoznám. Takže mě ani neudivuje, že si prostě vzal kondomy doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.26 09:22
@arinecka píše: Více

No to říkal taky, že proč by je bral, kdyz je muze koupit. Jenže on jak je pracovně vytížený, tak ma občas takové různé zkraty v přemýšlení- fakt kolikrát dělá blbosti, tak si myslim, ze to proste bylo taky v nějakém zkratu. Ale fakt zmizely, a neměl je kdo jiný vzít. Ještě na me zkousel, jestli se nevysypaly z krabičky, ale ne nevysypaly- protoze pred tim tam byly jakoby po trojicích a ja kdyz ksem odebírala, tak postupně a ted to tam bylo odtrhane různě, že tam zbyly treba dvojice, nebo po jednom kousku- a to mi právě utvrdilo v té domnence

• Citovat
  • Upravit
3211
29.5.26 09:22

Nevím, na co jiného by je potřeboval než na sex. Akorát jinde než doma. Jiné vysvětlení není. A je blbý, že si je nekoupil bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
29.5.26 09:24
@884135 píše: Více

No blbý…takhle to alespoň ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.26 09:27

Jako aspon je od něj šlechetne, že aspon použije gumu, ale prostě vůbec nevím, jak to zpracovat, jak se s tim srovnat. Proste klasika- malé dítě, hypotéka, kupa závazků, ja na rodicaku… kdyby nebylo dite, tak budu asi nekompromisní, ale takhle?

• Citovat
  • Upravit
3211
29.5.26 09:29
@Jazmine píše: Více

Vlastně máš pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
29.5.26 09:30

Uprimne tohle trochu nechapi, lze vnimat dve veci..siti, bolest delohy a chut na intimo. Rozumim, ze nemas chut na klasicky sex, plne chapu..ale proc nemas chut se partnera dotykat, uspokojit ho jinak. Jestli takova intimita mezi vami probiha, a presto mizi kondomy tak je to ha.ik..ale jestli ho neuspokojis vubec nijak, tak to je tezke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.26 09:30

A ted teda samozřejmě chodi, jak me miluje, a ze mě nepodvedl atd, proste ty alibistické kecy… no nevim. Asi to mame v rodině- moji babičku podváděl děda celý život, nemanzelské děti… no a babi mu to též nejak proste trpěla. Asi se ji nudu muset zeptat, jak to delala a asi to budu muset nejak vydržet, než aspon dítko trochu povyroste, ted je na „tatínka“ dost upnutý

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky