Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jita22 píše: Více
Ano cetl, ale taky jsme se nedozvěděli, jestli i ona sama to nejak aktivne resi, u gynekologa, navrhne treba jine praktiky, atd…
Já se omlouvám, ale nemůžu si pomoc…
Takže chlap pracovně „vytíženej“, zakladatelka skáče kolem batolete, z toho co psala usuzuju že má na starost celou domácnost a do toho všeho má řešit plastiku a psychiku aby byla pro chlapa dostatečně žhavá a pán měl doma servis. Možná kdyby se místo vyš…ní jinde se chlap doma více zapojil, možná by i měla čas si i někam zajít.
Sohlasím co napsala @Prelesta
„Je to strašně nespravedlivé. Žena mu porodí dítě (teda jim oběma, aby mě nikdo nebral za slovo), u toho se hodně poraní, takže jí dělá problém pohlavní styk a muž to nevydrží a jde jinam.“
Kdyby to aktivně řešili, doma měl snahu, měl pocit že to někam nevede, ale takhle to z toho nevyplývá. Mimochodem, je dva roky po porodu kdy to zjistila. Takže se dá domyslet, že to dost možná dělá už od začátku.
Sex se hrozně přeceňuje, pomalu jak nějaké právo, vždy si člověk může pomoci sám a pokud je naděje na zlepšení, prostě chlap co ženskou miluje hledá cesty a né jinou vagínu.
Ne, prostě nepovažuji sexualní puzení za polehčující okolnost, když váš nejblížší to nedělá schvalně, ale má zdravotní problém. Za mě je to neobhajitelné. Vždy je za nevěrou víc, než si jen z fyziologických potřeb vylejt kulky…jeden můj známej byl bez sexu 6 let, než by si domů tahal náhodný známosti, protože prostě holku vhodnou na vztah nemohl najít. Tenhle má doma manželku a dítě.
@884135 píše: Více
Asi jo. Nevím, jestli by mě víc nakrkla ta nevěra nebo to, že ze mě dělá úplného bl. bečka.
@Jazmine píše: Více
Kdyby to trvalo roky a nemělo to nějakou příčinu a žena to neřešila, pak bych k němu byla shovívavější, ale takhle… ![]()
@Klávesa289 píše: Více
Příčinu to má, ale na druhou stranu s chlapíkem nespat dva roky… Každopádně nejvyšší čas s tím něco po medicínské stránce dělat, odkládat to není řešení, i kdyby byl chlap svatej.
Možná to je blbost… ale pokud sou někde ty kondomy schovaný,.co někam naproti pokud to nabytek a prostor umožňuje… schovat fozopast za 800 kč z alzy, zamaskovat a čekat? Když se to potvrdí, budete mít přímý důkaz
@884135 píše: Více
Hmm, ale to je taky divnost. Jednou, dvakrát, budiž. Ale že by je pak nedoplnil? Obzvlášť s perspektivou, že je bude potřebovat?
![]()
Jak dlouho to má normální…opakuju, normální…chlap, podle vašich představ, jako vydržet?
![]()
@Jazmine píše: Více
A zeptala se? Já jsem to taky nijak neinzeroval. Proč bych to dělal? ![]()
@DarkPhoenix píše: Více
Jakoze ona ja nej uderila, ze chybi kondomy. On to poprel a dale si tam bude chodit brat? ![]()
@Prelesta píše: Více
Jenže to jsou některé pak schopné založit tady diskuzi, že partner masturbuje, vůbec se tím neskrývá, jí je to protivné, byť sama sex nechce a nepotřebuje, ale co si ho má co on mrskat, a ještě se za to ani nestydět aneb já nechci, ale ani Ty nesmíš!
![]()