Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Mně se taková situace v životě nestala, jelikož nemám chlapa posedlého sexem za každou cenu.
Empatie ![]()
Jak dlouho dokáže žít jako mnich? To záleží i samozřejmě na tom, zda ta žena s tím později něco dělá, ale reálně rok/dva mi v celém životě nepříjde jako dlouhá doba
.
@Ephemeral píše: Více
Hmm…
Rok mi připadá jako dost slušná cena…a je to chlap?
@Pidulka1991 píše: Více
Tady se některé strachuji, když jim milý nepíše už dva dny…
Já myslím, že rok už je k odcizení celkem slušná doba. ![]()
Příspěvek upraven 31.05.26 v 10:57
Spíš je chyba si myslet, ze každý je jednorozměrný jako ty.
@Ephemeral píše: Více
@Pidulka1991 píše: Více
Pro mladýho zdravýho chlapa je to doba sakra dlouhá.
Pochop, že ženy po vaginálním porodu musí vytlačit něco co má klidně 4kg a obvod hlavy klidně 36cm. Můžou mít ruptury 4. Stupně a to je sakra bolest a sakra problém. Jestli toto nedokáže chlap pochopit a pošle ženskou do kopru, tak takové člověka prostě nechceš
@Tvrdohlavasan píše: Více
Tak on chodí asi kukat jinam, protože doma sex nemá, a ona si bude hledat milence? A co by s ním dělala, když má po porodu problémy, kvůli kterým doma nic není?
Jenže ty dva roky on není na nule, ona se to snaží řešit s lékaři. Je fakt skvělé, jak lidi myslí, že žena po těžkém porodu, velkém šití, bolesti a přesto to řeší s lékařem. Si nezaslouží nic jiného, než aby ji chlap zahnul. ![]()
Tys zase nečetl, co zakladatelka psala, že?
A to vážně jen tak kontroluješ počet kondomů v krabičce?
S mužem nespíš, ani ho neuspokojíš jinak, chtěla bys, aby byl také nasuchu, ale tak to bohužel většinou nefunguje…